Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa bračnim parom 3!

Nisam ni mogao zamisliti da će mi ovo leto ostati u tako lepom sećanju kako ovo zahvaljujući njima dvoma. Njen muž je prosto uživao da gleda kako mu jebem ženu i kako ona uživa dok se nabija na moj kurac. Volio je jednostavno to i to ga je jako palilo. Moram priznati da je i mene jer sam se osjećao nekako kao mladić moćnije da dok je jebem ona me hvali i govori kako sam bolji od njega.

Nastavili smo da se tucamo u njihovoj sobi skoro svaku drugu noć. Na redu je ponovo bio dan za seks posle mog radnog vremena. Pozvao me je njen muž i rekao da čim završim sa poslom svratim do njih da me oni čekaju. Tako sam i uradio. Kada sam ušao u sobu na krevetu sam zatekao dve žene. Jedna je bila Marina a druga je bila sobarica hotela. Zvala se Anita. Anita je imala plavu krosu sise jako velike, veće od Marininih i oblu malu guzu.

Njen muž je rekao da će nam se i ona pridružiti večeras. Skinuli smo se za minut svi i krenuli u akciju. Anita je počela da meni puši kurac dok je Marina svom mužu. Anita je moram priznati bolje pušila moju veliku kurčinu i mogao je više ući u njena usta. To me je jako palilo pa sam je uhvatio za kosu i počeo jako nabijati na kurac. To je posmatrala i Marina koja je pušila mužev kurac i jako se napalila. Sada je rekla da se zameniti i uzela ona moju kurčinu u usta dok je Anita pušila kitu njenog muža.

Rekla mi je da joj isto onako zabijam kurac u usta kako i Aniti. Nije mi trebala dva puta reći. Pušila mi ga je koji minut a potom sam je uzeo za ruku namestio na krevetu u dogi pozu i zabio joj kurac u vlažnu pičku. Počeo sam jedan tucati jako. Za tog vremena Anita se nabijala na kurac njenog muža koji je sjedio u fotelji. Njene sise su skakale kao lude a Marinin muž se igrao sa njima. To me je jako naplalilo pa sam uhvatio Marinu za kosu povukao je prema meni i počeo je jebati tako snažno kao da mi je to poslednji seks u životu.

Sada je već vrištala od užitka i molila me malo da usporim ali sam ja samo ubrzavao. Videla je to pa je počela da još jače stenje i vrišti govoreći da ću je razvaliti, kako je jebem ludački. Anita je dok se nabijala gledala kako tucam Marinu i u njenim očima sam vidio da i ona to želi. U tom trenutku Marina je počela da svršava. Iz njene pičke su potekli sokovi toliko da je plahta ispod nas bila sva mokra. Pala je na krevet sva izmorena.

Rekao sam njenom mužu da se zamenimo. Sjeo sam u fotelju a on je otišao kod žene. Anita se polako nasadila na moj kurac. Rekla mi je da sam bukvalno razvalio Marinu. Ona nije više mogla da se tuca nego je mužu uzela kurac u usta i pušila ga. Anita se počela nabijati na moj kurac sve jače. Stenjala je i ona jako. Šapnula mi je na uho da imam jako veliki kurac i da sam je ispunio do kraja. To me je jako naplalilo. Njene sise sam uzimao u usta, grickao ih lizao jednu pa drugu naizmenično.

To je jako napalilo pa se počela jače nabijati na moj kurac. Ja sam je rukama držao za kukove i navlačio na moju veliku kurčinu. U tom trenutku je i ona počela svršavati. Tresla se kao da su je na struju priključili a iz njene pice je curilo kao iz česme. Zbog toga je i moja sperma krenula iz jaja. Htio sam ga izvaditi napolje ali mi ona nije dala nego se nastavili nabijati na njega i već u sledećem trenutku sam punio njenu pičkicu toplom spremom.

Ostao sam još minut u njenoj pici. Poljubila me je i rekla mi da joj je ovo bilo najbolje svršavanje do sada. Kada sam ga izvadio oblizala ga je od ostatka sperme. Pogledao sam u Marinu i muža koji je prazno svoju spermu u njena usta. Ostali smo zajednica u noć da se družimo svo četvero i uživamo. Naše uživanje smo nastavili i narednih dana.

Ocjena priče

2
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 8536

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija