Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa ćerkom od moje maćehe!

Moj otac se oženio po drugi put sa Marinom mojom maćehom kada sam bio u drugom razredu srednje škole. Marina je imala jednu ćerku iz prvog braka koja je išla na pravni fakultet. Zvala se Ana i bila je prava replika svoje majke iz mlađih dana. Marina je bila žena od četrdeset godina, imala je dugu plavu kosu, sise čista četvorka, duge noge i malo poveću guzu. Ana je za razliku od njene mame bila crnka, vitkog struka i dugih noga. Sise su joj bile čista petica sa velikim bradavicama koje je uvijek isticala jer nikada nije nosila brus a sise su čvrsto stajale prkoseći prirodi. Guza joj je bila savršeno zategnuta jer je išla u teretanu.

Ana je živela sa nama u stanu. Veliki broj puta sam znao da ga izdrkam na nju kada bi je vidio u spavaćici koje je nosila jer je ona više otkrivala nego pokrivala. Sise su uvijek prkosile da ispadnu iz spavaćici. To me je uvijek dovodilo do ludila i stalno sam drkao na nju. Bližio se naš odlazak na more na koje smo trebali ići njih dvije i ja. Dan prije njih dvije su otišle da kupe kupaći za more. Kada su se vratile zamolile su me da im kažem kako im stoje kupaći. Bilo mi je jako neprijatno ali sam pristao. Prva je izašla Marina. Na sebi je imala bijeli kupaći ispod koga su se jasno ocrtale sise dok su u predelu pice se jasno vidjele crne dlačice. Moj kurac od dvadeset centimetara se polako počeo dizati.

Na red je došla Ana koja je imala iste boje kupaći samo manji pa su sise skoro bile otkrivene samo bradavice su se prekrile, pica se jasno ocrtala a u predelu guze se uvukla tanka nit gaćica. To me je jako napalilo da sam odmah otrčao do wc i izdrkao ga.
Uveče dok sam se spremao da legnem polako u moju sobu ušla je Ana. Ulazeći u sobu stavila je prst na usta da ćutim. Na sebi je imala bademantil koji je zbacila sa sebe i za tren oka ostala gola. Nisam mogao verovati svojim očima. Njene sise su izgledale još veće sa ogromnim tamnim bradavicama. Dolje je bila uredno obrijane pice. Prišla je mom krevetu polako i na uvo mi šapnula kako želi da je izjebem mojim velikim kurcem jer zna da stalno drkam na nju. Skinula mi je bokserice i za tren je moj kurac izletio napolje. Počela je rukama da ga drka polako kurac mi je rastao.

Dok mi je držala kurac ja sam prstima počeo da rovarim po njenoj pici koja je već bila vlažna. Spustila je glavu na kurac i počela ga pušiti. Pošto je bio veliki mogao je samo glavić ući u njena usta. Pušila ga je polako lizala ga jezikom duž cijelog kurca sve do jaja a zatim lizala jedno pa drugo jaje. Ovo pušenje mi je jako godilo. Pušila mi je kurac deset minuta. Posle se polako podigla i nasadila na moj kurac. Njena pica je jako uska tako da je jedva ulazio u nju do pola. Svakim narednim ubodom moj kurac je širio njenu picu. Dok se nabijala na moj kurac ja sam lizao i grickao bradavice zbog čega je ona ispuštala duboke uzdahe. Počeo sam je malo više nabijati na kurac držeći je rukama za kukove zbog čega je jače počela da uzdiše. Posle jedno deset minuta ove poze prešao sam na otpozada da je jebem.

Uhvatio sam je za guzu i počeo navlačiti na kurac dok se ona još bolje namještala da bi moj kurac što bolje ulazio u nju. Dok sam je nabijao na kurac njene sise su se tresle na sve strane. Sada je već od užitka počela da vrišti zabijajući glavu u jastuk. To me je jako napalilo da sam ubrzao tempo da je još jače jebem. Posle pet minuta počela je da svršava, njeni sokovi su bili svuda po nama. Ja sam samo idalje nastavio da je jebem iako me je molila da prestanem jer nije mogla više. Nisam mario za to nego sam je još više navlačio na kurac. Nakon deset minuta došlo mi je da svrši.

Izvadio sam kurac i prinio ga njenim ustima i počeo da je špricam jako. Sperme je bilo svukuda po njenom licu, kosi i ustima. Oblizala se i rekla da mi sprema ima sladak ukus. Nasmijala se i rekla mi da je ovo odavno čekala i da sam stvarno dobar jebač i da će mo ovo sigurno ponoviti. Lagano se izvukla iz moje sobe. Seks smo nastavili da upražnjujemo i na moru čak i sa našom mamom ali o tome u nastavku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija