Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa drugaricom od moje mame!!!

Ocjena: 2.6

Bilo je to ljeto i upravo sam završio srednju školi. Raspust je došao i moji roditelji su planirali gdje će mo ovaj put da idemo na more. Željeli su da meni ispune želju i da odemo u Makarsku. Bio sam jako zgodan dječak. Visok skoro dva metra, atletske građe jer sam cijelo vrijeme trenirao fudbal. Mnoge djevojčice u školi su ludjele za mnom. Ali ono pravo sam ima dolje a to je bio kurac dužine dvadeset i dva cetimetra i oko deset centimetara debljine. Kao da sam imao kurčinu od crnca. Mnoge djevojke su željele da imaju seks sa mnom ali kada bi ugledale moju kurčinu pobjegle bi. Dan prije nego što smo trebali da krenemo na more ja sam se razbolio. Dobio sam stomačni virus i nisam mogao krenuti na more. Da nebi mojim roditeljima propao aranžman predložio sam im da oni sami slobodno krenu na more bez mene. Moja majka nije bila za tu opciju ali tada je u pomoć priskočila njena velika prijateljica Jasna koja je živjela do nas. Jasna je bila razvedena bez djece, imala je jako veliku i dugu plavu kosu. To je bila žena koja je imala oko četrdeset godina ali kako je izgledala nebi joj niko dao preko dvadeset i pet.

Imala je jako velike grudi, čista petica sa ogromnim bradavicama. Nosila je namjerno uvijek manji brus i njene sise su svaki tren prijetile da ispadnu iz njega. Na sebi je uvijek imala uske majice preko kojih bi se ocrtavale njene velike sise i bradavice. To me je jako palilo da sam znao po nekoliko puta kada bi ona došla kod moje mame na kafu da ga izdrkam na njene sise. Kasnije mi je priznala da je i ona to primijetila. Na stomaku i guzi je imala pomalo sala ali bože moj žena je bila u godinama. Njene duge noge su jasno izvajale njeu figuru prave milfare koju bi svako volio da pojebe. Pošto sam bio stalno u krevetu on bi svaki dan dolazila da me obiđe i skuhala mi nešto za jelo.

Bio je to petak popodne već mi je bilo bolje i Jasna se još uvijek nije pojavia, mislio sam da neće ni doći. Pošto je bilo jako vruće skinuo sam se samo u bokserice a nedugo zatim pustio neki pornić na tv-u i počeo polako da drlkam kurac. Pošto ga nisam izdrkao već nekoliko dana moja jaja su bila puna sperme a moj kurac me je bolio koliko je bio ukrućen. Dok sam ga drkao nisam ni primijetio da na vratima dnevne sobe stoji Jasna koja se već od tog prizora počela trljati po pici. Kada sam je spazio pokušao sam da sakrijem moju kurčinu ali bezuspješno bio je ogroman. Ona se nasmješila i rekla mi da se ne trebam takve alatke stidjeti i da nikada u životu nije vidjela toliko veliki i debeo kurac. Uzela ga je u ruku i počela ga drkati, nije skidala pogled sa njega. Posle par trenutaka ga je stavila u usta, ali dosta bezuspješno, mogao je samo glavić da stane u njena mala usta. Trudila se koliko je god mogla da ga stavi moram priznati.

Ja sam se maksimalno napalio na taj prizor uhvatio sam je za kosu i počeo nabijati još jače na moj kurac a onda se odjednom zagrcnula. Nasmijala se i rekla da ću je udaviti. Ustala je skinula sve sa sebe i njena dlakava crna pica mi se ukazala pred očima kao i njene velike sise. Legla je na dvosjed a ja sam jezikom prišao otovru njene pice i počeo je da ližem. Uživala je jeako jer je njeno stenjanje odvalo. To me je još više palilo pa sam sada i prstima počeo da je jebem u picu koja je jako bila vlažna. Sve više se svojom picom nabijala na moja usta, uhvatila mi je kosu svojom rukom a onda iznenada se samo stresla i svršila po mome licu. Samo se nasmješila i rekla oprosti nisam se odavno jebala. Nije više mogla da izdrži već je sjela meni u krilo i polako se počela nabijati na moj kurac. Bila je stvarno jako uska. Moj kurac nije ulazio ni do pola u njenu picu. Kad god bi pokušao malo jače da je jebem ona bi vrisnula od bola. Posle jedno pet minuta nabijanja na moj kurac riješio sam da uzmem stvar u svoje ruke i rekao joj da se naguzi. Učinila je to bez pogovora a ja joj prišao od pozadi i počeo je jebati. Sada sam nesmetano mogao jače da je jebem pokušao sam da uđem kurcem koliko je god mogao u njenu picu.

Ona se za to vrijeme počela derati kao da je kolju i tražila da usporim a mene je to još više palilo pa sam je uhvatio za kosu jer sam želio da vidim to njeno lice kako pravi grimase dok joj ga nabijam do materice. Drugom rukom sam je udario par puta po dupetu i to joj je jako prijalo.

Pošto ni ja dugo nisam ništa jebao došao je trenutak kada sam i jatrebao da ispraznim svoja jaja. Pitao sam je gdje želi da joj svršim a ona kao iz topa odgovrila u njena usta. Naciljao sam kurac na otvor njenih usta a zatim je iz mojih jaja krenuo vulkana sperme. Njena usta su bila puna do karaj a sperme je bilo i po oku, licu i kosi. Nasmijala se i rekla mi da sam je baš dobro zalio. Progutala je svu spermu iz usta rekavši da ima lijep ukus. Oblizala je moj kurac poljubila ga u glavić i rekla mi da je do sada niko nije ovako dobro izjebao. Otišli smo zajedno da se istuširamo gjde mi ga je Jasna još jednom dobro popušila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija