Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa dvije prelijepe djevojke!

Nakon mog prvog seksa sa Draganom u učionici u studentskom domu prošlo je otprilike jedno desetak dana. Jednom prilikom povratka sam je sreo na ulazu a ona onako i žurbi me pozdravi i reče da se čujemo za koji dan. Prošlo je oko sedam dana kada me je pozvala telefonom i upitala da li sam slobodan vrčeras da dođem do nje. Rekao sam da jesam, spremio sam se i otišao do nje.

Otvorila mi je vrata svoje sobe koja je moram priznati bila prelijepa. U sobi je bila još jedna devojka po imenu Maja. Maja je bila malo manja sise su joj isto tako bile manje od Dtaganinih ali zato je imala mnogo veću guzu od nje. Dragana je rekla kako joj je ispričala kako imam jako veliki kurac i kako joj Maja nije vjetovala i kako me je pozvala da joj pokazem kurac. Nisam mogao vjetovati svojim ušima. Dok sam se malo oslobodio izvadio sam kurac i pokazao im.

Maja nije mogla da veruje nije skidala pogled sa mog kurca. Uhvatila ga je rukom i lagano počela da ga drka. Dok ga je drkala on je rastao u njenoj ruci do maksimuma. Tada ga je lagano stavila u usta i počela da puši. Moram priznati da ga je bolje pušila od Dragane. Uvlačila ga je u usta do kraja a zatim ponovo izvlačila pa se opet glavom nabijala na kurac. Dok mi ga je Maja pušila Dragana se skinula i naguzila preko kreveta rekavši da je vrijeme sada za jebačinu.

Prišao sam joj od pozadi i počeo da guram kurac i njenu picu. Dok sam je jebao tako Maja je svojom rukom mazila moja jaja. To mi je jako godilo moram priznati jer do tada to mi nije niko radio. Zbog toga sam počeo iz sve snage da jebem Draganu kao da mi je poslednje u životu a ona da se dere i stenje moleći me da usporim jer ću je razvaliti. Maja nije mogla vjetovati kako jako jebem Draganu.

Na red je došla i ona legla je na krevet ja sam stavio njene noge na moja ramena i počeo je jebati svom silinom. Njena pička je bilo mnogo uža od Draganine. Jebao sam ih kao dvije najobičnije drolje. Dok sam je jebao Dragana je lizala Majine sise. Maji je to jako godilo pa je počela da svršava na mom kurcu. Izvadio sam ga iz nje i legao na krevet a na mene Dragana koja se nasadila na kurac i počela da skače po njemu.

Vrtjela je guzom nabijala se na njega kao da je na roadeu. Dok se nabijala ja i Maja smo gnječili njene sise i lizali ih. Bilo je to prelijepo. Jebao sam je jedno pet minuta u toj pozi a onda su se njih dvije zamijenile. Sada se Maja počela nabijati na kurac. Skakala je i ona na njemu mijesila njenom velikom guzom. Govorila mi je kako imam ogromnu kurčinu i kako bi voljela od sada da je stalno jebem.

Ponovo smo promijenili poze. Sada su njih dvije se naguzile jedna pored druge. Prvo sam ga stavio u Majinu pičku i počeo je jebati. Dok sam jebao Maju prstima sam jebao Draganu u picu tako da su njih dvije odjednom zajedno uživale. Poslije toga sam promijenio pice pa sam sada neumorno pumpao Draganinu pičku a Maju jebao prstina. Toliko sam to dobro radio da su njih dvoje skoro u isti mah ponovo zajedno svršile. Na pamet mi je došla ideja da probam ga staviti u Draganinu guzu. Prinio sam ga otvoru njene guze i polako počeo da guram unutra. Ona se u početku bunila ali je na kraju dozvolila mi da je jebem u guzu pod uslovom da je jebem polako.

Počeo sam polako da ulazim u nju jer je bila jako uska. Boljelo je to jako vidio sam po izrazu njenog lica ali nisam htio da odustajem. Dok sam je jebao Maja joj je lizala sise. Dok sam malo razradio Draganinu guzu počeo sam da ubrzavam. Jebao sam je sada sve jače i jače. Toliko jako da je vrištala od bolova ali ja nisam htio da odustajem od moje namjere koja je bila da joj razvalim guzu što sam na kraju i uradio.


Rekao sam joj da su od sada njih dvije moje stalne mušterije. Došao je i trenutak moga svršavanja. Njih dvije su legle jedna pored druge a ja iznad njih sam počeo svršavati kao lud svuda po njima. Na kraju njih dvije su polizale ostatke sperme jedna sam druge. Ostali smo da ležimo na krevetu još jedno pola sata a zatim sam ih ostavio same.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija