Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa gazdaricom Jelenom drugi dio !!!

Nakon prvoga seksa sa mojom gazdaricom Jelenom u njenom stanu moj seksualni život se promijenio iz korjena. Počeo sam je jebati redovno a ona mene učiti čarima seksa i kako da uživam u njemu. Nakon što sam položio svoj prvi ispit javio sam joj da dolazim a ona se jako obradovala kao da mi je rođena majka i rekla da to trebamo da proslavimo. Došao sam ispred kuće na ulazna vrata i pozvonio a ona mi je rekla da slobodno uđem. Ušao sam i čuo njen glas koji me je dozivao iz njene sobe. Rekla mi je da uđem slobodno.

Kada sam ušao vidjeo sam Jelenu golu kao leži na krevetu u halterima. Rekla mi je da je ona moja nagrada za položeni ispit i da mogu večeras da radim sa njom šta god poželim. Za tren oka sam i ja ostao potpuno nag i legao kraj nje. Počeo sam joj lizati njene velike sise, cuclati i natezati ogromne bradavice. To je jako palilo, samo je uzdisala dok je rukom mrsila moju kosu. Počeo sam se spuštati prema njenoj pici. Došao sam do dlakave pičke i počeo je lizati dok sam prstom drkao njen klitoris. Poludjela je od užitka. Za jedno par minuta doveo sam je do odgromnog orgazma.

Dok je svršavala tresla se kao da su je na struju priključili. Iz njene pičke je potekao ogroman potok picinih sokova. Bila je sada spremna za dobro karanje. Prinio sam glavić otvoru njene pice i u jdenom potezu jako se sjurio u nju. Počeo sam je jebati iz sve snage. Ona je rukama uhvatila moje guzove navlačeći me na sebe da što dublje ulazim. Izvijala se ispod mene nabijajući se na moj kurac. Dok sam je jebao tako divljački grizao sam joj jednu pa drugu bradaivcu toliko jako da je u jdenom trenutku zajaukala da je to jako boli.

Molila me je da usporim da stanemo malo da se odmroi jer ne može više, ali ja se nisam obazirao na to nego sam navalio da je jebem još jače svom snagom. Sada sam ja legao na krevet i rekao joj da se ona nasadi na moj kurac da se počne nabijati na njega. Učinila je to i počela se nabijati na moj ogromni kurac. Dok se nabijala i mijesila kukaovima ja sam idalje uvrtao njene bradavice, štipao ih igrao se sa njenim sisama. Nabijala se na moj kurac jako preteći da svršim prije vremena. To nisam htio nikako i rekoa sam joj da ustane jer je želim sada jebati s guza.

Tada sam je okrenuo od pozadi i počeo je navlačiti na svoj kurac. Dok mi je kurac ulazio u njenu picu mislio sam da sam došao skroz do kraja do njene materice. Tada sam došao na ideju i izvadio kurac iz pice i prislonio ga na ulaz guze. Gurnuo sam ga jako u guzu i nakon par minuta mučenja počeo sam je jebati. Boljelo je jako jer sam imao ogroman kurac, molila me je da usporim ali ja nisam želio nego sam je svakim ubodom moga kurca jebao još jače i jače. Nakon par minuta i ona se prepustila potpuno meni i počela da uživa. Govorila mi je kako obožava moj kurac kako ću od sada je jebati samo ja i niko drugi dok je živa.

Jebao sam je u guzu još jedno dobrih deset minuta dok nisam počeo da usporavam jer sam se i ja bližio vrhuncu. Izvadio sam ga iz guze i počeo da svršavam po njenim ogromnim sisama. Moja sperma je bila svuda po njoj, htjel je da ustane ali ja joj nisam dao. Rekao sam joj da ostane ležati jer želim još nešto da uradim a ona me upitala šta sada kada sam joj izjebao i pičku i guzu. rekao sam da želim da se popiškim po njoj da saperem svu spermu sa njen. U početku se bunila kako to ne voli ali je na kraju pristala legla je a ja sam počeo da piškim po njenim sisama na početku da bi na kraju završio po njenoj dlakavoj pici.

Za kraj mi ga je polizala svega i joše jednom dobro popušila rekavši da joj je ovo bio najbolji seks u njenom životu. Nastavili smo se družiti i poslie voga ali sada utroje sa Jeleninom drugaricom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija