Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa gazdaricom2!

Nakon mog prvog seksa sa direktoricom Brankom prošlo je mnogo vremena. Ona se pravila kao da se ništa nije desilo i uvijek bi u prolazu bila strogo poslovna. To me je jako ljutilo da sam mislio da je htjela da me samo iskoristi za jedan dobar seks i da odbaci kao krpu. Toliko sam bio ljut da sam postao nervozan jako jer sam umislio da sam iskorišćen. Ali na kraju se ispostavilo da nisam u pravu.

Prošao je skoro mjesec dana i došlo je vrijeme da se podigne plata. Došao sam do blagajne ali tamo nisam zatekao moju platu. Žena koja je tamo radila rekla mi je da je riječ o nekoj grešci i da će u toku dana biti ispravljeno. Bio sam jako bijesan. Tada me je na telefon pozvala Branka rekavši da je riječ o nekoj grešci i da poslije radnog vremena dođem do nje po platu.

Krenuo sam čim sam završio posao. Dok sam prolazio vidio sam da nema nikoga u kancelarijama. Pokucao sam rekla mi je da uđem. Nije bila unutra nego u wc. Čuo sam je kako je rekla da izlazi za jedan minut. Sjeo sam u fotelju a onda naredni minut se pojavila ona u štiklama i potpuno gola. Moj kurac je poludio u gaćama. Mislio sam da će mi pocijepati uniformu. Nasmijala se i rekla mi da ću morati zaraditi moju platu.

Skinuo sam se u par poteza a moj kurac je već bio spreman. Sjeo sam u fotelju a ona se ponovo našla među mojim nogama pušeći mi kurac. Dok mi ga je pušila držao sam je rukama za njenu kosu, uživajući u pogledu kako moj kurac nestaje u njenim prelijepim ustima. Pušila mi ga je sa velikim uživanjem. Pitao sam je da li želi moja direktorica da je dobro izjebem. Podigla je pogled rekavši da jedva čeka da je tucam. Ustala je i oprkoačila me. Namjestila je kurac na ulaz svoje pice a potom se u jednom potezu nabila na njega.

Promiješala je guzom nekoliko puta, ostala jedan tren tako na njemu a zatim počela da se nabija na njega. Podizala se i spuštala na njega velikom brzinom. Njene sise su se klatile u ritmu nabijanja. Tada sam počeo da uzimam jednu pa drugu sisu i stavljam ih u usta, gruckajući joj bradavice. To je još više napalilo da je počela još žešće da se nabija na kurac a njene prste u moju kosu. Bila je kao u transu. Stenjala je, vrištala, divljala na mom kurcu sve dok nije svršila.

Dozvolio sam joj jedan minut da dođe sebi a potom joj rekao da je vrijeme za drugu rundu seksa. Uzeo sam je za ruku i rekao joj da legne na radni sto. Uradila je to bez pogovora raširivši svoje noge. Uzeo sam njene prelijepe noge, stavio na moja ramena a zatim joj stavio moj tvrdi kurac u njenu vlažnu pičkicu. Rukama se držala za krajeve stola a ja sam počeo da je jebem žestokim tempom. Jebao sam je tako jako da je počela da svršava po drugi put.

Molila me je da prestanemo jer ne može više. Ja sam joj rekao da će se ovoga sećati još dugo. Pitao sam je da li želi da je dobro izjebem. Iako je bila sva iscrpljena vidio sam da želi još, rekla je samo nastavi i počela ponovo da stenje. Ja sam je počeo jebati najjače što sam mogao, toliko sam jako ulazio u nju da se sto ispod nas krenuo da pomjera. Mislio sam da ulazim joj do kraja i da moj kurac udara joj u matericu.

Jako me je bila naplaila. Rukama me je uhvatila za moje dupe gurajući me prema njoj, tražeći da je jebem još jače. Nisam mogao još dugo. Mislio sam da ga izvadim napolje ali ona me je obgrlila nogama rekavši da svršim u nju. Već sledeći tren punio sam njenu picu. Istresao sam se u nju do zadnje kapi. Ostao sam u njoj još jedan tren a zatim ga izvadio a za njim napolje je krenula i moja sprema. Rekla mi je da joj je ovo bio najbolji seks do sada.

Poljubila me je dala mi kovertu sa platom rekavši da sam je zaslužio. Obukao sam se i krenuo napolje. Na vratima mi je dok se oblačila obećala da će mo se još dugo družiti. Kada sam izašao pogledao sam u koverat i vidio da je unutra vrijednost dvoje moje plate i cedulja da je to bonus. Imao sam jako dobru direktoricu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija