Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa gazdaricom!

Imao sam osamnaest godina i odlučio sam tog ljetog raspusta da se zaposlim i tako zaradim nešto novca prije nego krenem na faks. Bavio sam se fudbalom i izgledao sam baš sportski grašen. Dečko koji je bio atletske građe crne kose, crnih očiju a u gaćama je imao jako lijep primjerak od oko devetnaest centimetara nije mogao ostati nezapaženo kod devojaka. Preko jednog prijatelja sam uspio da ugovorim sastanak za posao.

Trebao sam da se pojavim sutradan ujutru u jednu firmu koja je radila uvoz i izvoz robe. Otišao sam na sastanak sa direktorom. Kada sam došao pokucao sam na direktorova vrata a unutra me je čekala jedna prelijepa crnka. Predstavio sam se zvala se Branka. Po meni je imala preko četrdeset godina ali je izgledala kao da ima dvadeset. Na sebi je imala kratku crnu suknju koja je prelijepo ocrtavala njene velike guzove. Gore je nosila bijelu košulju utrpanu u haljinu.

Na košulji su bila otkopčana dva dugmeta taman toliko da se mogu nadzirati njene velike sise koje su bile u crnom brusu. Imala je jako velike grudi kao i prelijepa usta. Dok mi je govorila o kom poslu je riječ gledao sam samo u njene grudi i usta koja bi rado u tom trenutku volio da budu oko moje kite. Zbog svega toga sam se jako napalio da mi se kurac u hlačama podigao do maksimuma da me boli. Dobio sam posao i trebao sam sutradan da počnem sa poslom.

Prošlo je tačno sedam dana od kada sam počeo da radim u magacinu za prijem sirovina. Tok popodneva je u moj magacin ušla njena sekretarica i rekla mi da direktorica želi da dođem do nje poslije radnog vremena. Nisam ni slutio šta će se desiti i iz početka sam bio jako ljut.

Prošlo je radno vrijeme i ja sam se opet našao pred vratima njene kancelarije. Pokucao sam i čuo njen glas da uđem. Kad sam ušao ponudila me je da sjednem i pićem pitajući me kako sam se snašao. Tada sam primijetio da su još dva dugmeta na njenoj košulji otkopčana i sada sam jasno mogao da vidim njen čipkasti brus iz koga su sise prijetile da ispadnu.

Lagano je ustala i zaključala vrata od kancelarije a da ja to nisam ni primijetio. Vratila se u svoju fotelju. Dok smo pričali ja nisam skidao pogled sa njenih velikih sisa tako da nisam ni opazio da se moj kurac ponovo podigao i sada se jasno ocrtao na mom odijelu.

Ona je to primijetila i počela je da se smije pokazujući mi prstom na njega. Zacrvenio sam se ne znajući šta da kažem. Prekrio sam ga rukama i počeo da se izvinjavam. Ustala je došla iznad mene govoreći da ne trebam da se stidim a zatim lagano spustila ruku na moj dignuti kurac i počela lagano da ga drka preko hlača. Umalo nisam svršio. Dok je to radila njene sise su bile na mom licu. Oslobodio sam se i počeo da rukama joj mijesim sise. Nasmijala se i rekla da nastavim. Naredni trenutak je bila između mojih noga a moj veliki kurac u njenim prelijepim ustima. Pušila mi ga je kao prva profesionalka.

Dok mi je pušila kurac skinula je svoju košulju i brus a njene velike sise su izletile napolje. Imala je veće sise nego sam mogao zamisliti. Moj kurac je bio tvrd kao kamen. Dok mi se nabijala glavom na kurac, rukama je masirala moja jaja koja su bila puna sperme. Tada je uzela svoje sise i počela da se nabija sisama na moj kurac. To do sada nisam nikada osjetio u životu.

Nakon toga ustala je podigla suknju nagore i okrenula se prema radnom stolu. Tada sam uvidio da ispao nije imala gaćice. Imala je uredno potšišanu dlakavu picu. Prstima je prešla preko nje a zatim uhvatila moj kurac rukom primakla ga na ulaz njene pice i rekla mi da joj ga gurnem unutra. Već pri samom ulazu sam osjetio da je jako vlažna i uska.

Počeo sam da je tucam laganim tempom. Želio sam da ga osjeti svom mojom dužinom. Dok sam je tucao stenjala je jako glasno. Držala se rukom za moj vrat govoreći mi da je jebem još jače sada. Ubrzao sam i počeo sam da je navlačim na kurac žestokim tempom a ona da još jače da stenje, bukvalno da vrišti. Sreća pa nije bilo nikoga na poslu.

Inače sam bio ubijeđen da bi nas čuli koliko je bila bučna. To me je jako palilo da sam je rukama uhvatio jako za kukove i nabijao joj ga do jaja. Tada me je počela moliti da malo usporim jer je počela pičkica da boli, nije nikada primila do sada toliki kurac. Nisam se obazirao na njenu molbu nego sam je počeo još jače jebati, govoreći da ona ovo jako želi da je dobro izjebem. U tom trenutku se počela da trese i grči svršavajući toliko jako da je spala sa mog kurca. Pala je na pod isrpljenja i sva znojava.

Nakon što je došla sebi rekla mi je da sam je izjebao kao niko do sada. Pošto nisam svršio bacila se na posao i počela da mi ga ludački puši. Nije mi trebalo dugo i već sledećeg trenutka sam svoju spermu istresao po njenim prelijepim sisama. Bila je jako zadovoljna količinom koju sam istresao na njene velike sise. Oblizala ga je, poljubila rekavši da će se ovo naše druženje nastaviti. Tako je i bilo.. ..

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 18806

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija