Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa koleginicom na faksu!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Bio sam prva godina fakulteta kada sam prvi put sreo tu prelijepu žensku osobu koja se zvala Dragana. Dragana je bila starija tri godine od mene, imala je dugu crnu kosu sise petica duge noge i prelijepu guzu. Svi na faksu su mislim drkali na nju zamišljajući kako je jebu.

Ona je znali da se muški pale na nju pa je zbog toga i nosila jaki usku odjeću koja je još više isticala njenu figuru njene sise koje su naprosto kupile iz grudnjaka i uske tange koje su upale između njenih guzova a jasno su se ocrtavale na helankama. Ljeti bi se u domu znala komotnije oblačiti čak bi nosila majicu bez brusa pa mi njene velike bradavice se jasno vidjele što bi nad muške dovodilo do ludila.

Jednom prilikom smo u čitaonici se zatekli samo nas dvoje učili smo do kasno. Ona je baš taj dan nosila majicu bez brusa pa su moje misli svako malo lutale prema njenim velikim sisama. Nisam se mogao skoncentrisati. I ona je osjetila da nešto nije u redu pa rekla da napravimo malu pauzu. Sjela je pored mene i zapalila cigaretu. Njene sise su bile ogromne. Moj kurac se počeo buditi, i ona je to primijetila.

Rekla mi je zbog čega sam se toliko napalio. Bila me je sramota ali sam joj na kraju rekao da je to zbog toga što ne nosi brus i što su joj sise slobodne i jasno se vide. Tada je uzela moju ruku i stavila je na njih rekavši da ih osjetim. Počeo sam da mijesim njene ogromne sise preko majice. Od toga se moj veliki kurac podigao do maksimuma. Moram priznati da je moj kurac bio oko dvadeset centimetra dug i jako debeo.

Počela je da uživa da stenje i ja sam u tom momentu zavukao ruku ispod majice i počeo mijesiti njene ogromne sisetine. Legla je na sto i skinula majicu. Ja sam počeo da ližem te velike sise i grickam njene bradavice. To joj je jako prijalo pa je stalno svojim prstima šarala po mojoj kosi. Počeo sam se spuštati prema njenoj pici. Skinuo sam helanke i tangice sa nje i ispred mene se ukazala prelijepa obrijana pičkica. Počeo sam je lizati bila je to najljepša pička koju sam do tada lizao.

Lizao sam joj picu a rukama drkao klitoris dobrih pet minuta sve dok nije se počela tresti i svršavati. Njeni sokovi su bili svuda po mom licu. Rekla mi je kako joj je ovo prijalo jako ali da je sada na nju red da mene olakša. Spustila se na koljena izvadila moj ogromni kurac iz hlača. Kada ga je ugledala nije mogla vjetovati da je toliki rekavši da je znala da je ovoliki mi kurac da bi ga odavno probala. Poljubila ga je i strpala u usta. Pušila ga je kao prava ptofesionalka.

Znala je svoj posao. Trudila se da ga uvlači u usta koliko je to god mogla. Lizala ga je svom dužinom. Nakon par minuta prešla je na moja jaja uvlačila u usta jedno pa drugo dok mi je rukama drkala kurac. Rekla mi je da želi da proba moj veliki kurac ustala i naguzila mi se preko stola. Prišao sam joj i stavio kurac u pičku. Bila je najljepša pička koju sam jebao. Dok sam je jebao rukama sam mijesio njene velike sise. Kako je vrijeme odmicalo ja sam ubrzavao tempo. Sada sam je jebao svom snagom a ona se počela toliko derati da sam se bojao da nas neko ne čuje.

Toliko se sto ispod nas mrdao da sam mislio svakog trena da će pući osim stola čulo se i zvuk koji se stvarao prilikom udaranja mojih jaja od njenu picu. Toliko sam se bio napalio da sam uzeo njenu kosu i povukao je lagano prema meni jer sam želio da vidim taj njezin izgled lica kako se grči dok je razvaljujem. Govorila mi je da je nastavim jebati snažno i nakon par minuta je ponovo svršila.

Pala je na sto onako sva znojava. I meni se polako bližio kraj. Kleknula je ispred mene otvorila usta čekajući moju spermu. Počeo sam da svršavam kao lud svuda po njenim ustima, kosi licu je bilo moje sperme. Nikada u životu nisam toliko svršio. Nakon desetak minuta smo došli sebi obukli se i krenuli put naših soba. Na rastanku mi je rekla kako super jebem i da želi da ovo ponovimo još koji put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija