Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa koleginicom od moje mame!

Moja mama je radila kao doktorica u jednom malom domu zdravlja gdje je sarađivala sa jednom mladom koleginicom koja se zvala Zdenka. Zdenka je bila neudata žena koja je tek napunila oko trideset godina. Izgledala je jako seksi, duga plava kosa sa velikim grudima koje su jedva mogle da stanu ispod bijele bluze i zbog toga su joj se jasno ponekad ocrtavale njene velike bradavice. Imala je malo poveću guzu koja bi se utegla u usku mini suknju.

Bila je to žena koju bi svako pozelio da izjebe. Čuo sam od mame da stalno oko nje oblijeću starije kolege. Moram priznati da je i mene jako palila i da bi pri svakom našem susretu moj kurac se budio u gaćama a onda bi pokušao da upamtim sliku njene guze i sisa sa ocrtanim bradavicama pa bi došao kući i jako ga drkao u toaletu sve dok nebi svršio.

Jednog popodneva smo drugari i ja igrali fudbal i ja sam pao i povredio butinu. Prilikom pada sam sažulio kožu sa butine i počela mi je teći krv iz rane. Drugari su me odbacili do doma zdravlja jer sam mislio da će mi mama to sanirati. Kada sam došao mame nije bilo otišla je bila u kućnu posjetu. Sestra je rekla da je tu njena koleginica Zdenka i da će me ona primiti. Kada me je vidjela u čekaonici onako sa ranom krvavog uvela me je odmah u svoju kancelariju.

Rekla mi je da skinem šorc kako bi mi mogla očistiti ranu. Iako me je bilo sramota na kraju sam morao pristati i skinuti ga. Ispod sam imao mokre bokserice. Prišla mi je sagnula se ispred mene i počela da mi čisti ranu. Kako je bila zauzela poziciju takvu da sam jasno mogao videti njene velike sise ispod bluze. Zbog toga nesvjesno moj kurac se počeo dizati. Ona je to osjetila i u tom momentu se naglo odmakla od mene. Bila me je jako sramota, želio sam da propadnem u zemlju.

Moj kurac se podigao kao nikada do sada da mu je glavić provirio ispod bokerica. Odmah sam rukama pokušao prekriti kurac. Počeo sam da se izvinjavam na šta se ona u taj mah nasmijala i rekla da je to normalno kod mladih dječaka. Otišla je do vrata zaključala ih a zatim se okrenula i upitala me da li se moj kurac podigao zbog toga što sam gledao u njene sise. U znak odgovora samo sam klimnuo glavom. U taj tren skinula je sa sebe bluzu i njene sise su bile slobodne.

Nikada u životu nisam vidio ljepše sise. Prinijela ih je meni i rekla da ih mogu dodirnuti. Čim sam ih uzeo u ruku ispustila je uzdah zadovoljstva. Tada mi je dala jednu sisu da joj cuclam. Dok sam to radio ona je drakala moj kurac preko bokerica. U jednom trenutku izvadila ga je napolje i nastavila drkati. Divila se njegovoj veličini o tvrdoći. Imao sam baš veliki kurac. Pogledala me je i upitala da li me ovo pali. Rekao sam da me pali itekako.

Zatim je spustila glavu na moj kurac i počela mi ga pušiti. Pušila mi ga je kao prava profesionalka. Nabijala je svojim ustima na njega koliko je god to moguće bilo. Nekoliko puta je uvlačila u usta moja jaja drkajući mi kurac istovremeno. Koliko me je napalila da me je bio strah da ne svršim prije vremena. I ona je to primijetila pa je prestala mi ga pušiti i počela je skidati suknju. Na moje čuđenje ispod nije nosila gaćice i ispred mene se ukazala uredno obrijana pička.

Opkoračila me je namjestila kurac na ulaz njene pice a zatim se u jednom potezu spustila na njega. Bila je jako uska. Ostala je tako nekih minut vremena malo miješala guzom a zatim se počela nabijati na moj veliki kurac. Njena pica je sve više valažila a ona sve jače stenjala. Dok se nabijala gledala me je direktno u oči govoreći da ovo mora ostati naša tajna i da imam odličan kurac. Moje ruke je stavila na svoje sise koje sam počeo da mijesim kao lud. To joj je jako prijalo pa je počela još jače da skače po mom kurcu.

Osjetila je ponovo da mi se bliži kraj da ću svršiti pa je ustala sa mene. Naguzila mi se na krevetu rekavši da dođem otpozadi i stavim joj ga u picu. Svojim rukama je raširila svoje guzove da imam lakši prilaz njenoj pici. Ubacio sam joj ga u pičku i počeo jebati. Dok sam je tucao držao sam je rukama za kukove kako bi je što jače natezao na moj veliki kurac. Sada sam imao osjećaj da sam ispunio njenu pičku do kraja. Uzdisala je i stenjala sve glasnije da sam se bojao da nas neko ne čuje. Za to vrijeme ona je štipala svoje bradavice i stavljala sise u svoja usta.

U jednom momentu njene noge počele su da se grče a ona sva da se trese. Počela je da svršava. I ja sam bio pri kraju želio sam ga izvaditi napolje ali ona mi je rekla da je nastavim jebati i da slobodno svršim u nju. Ubrzao sam i već naredni tren sam punio njenu pičku svojom toplom spermom. Kad sam ga izvadio iz njene pice ponovo mi ga je stavila u usta i očistila od ostatka sperme. Moja sprema je počela da curi iz njene pičke niz butinu.

Ustala je obrisala spermu a zatim se brzo obukla. I ja sam učinio to isto. Rekla mi je ponovo da ne smijem nikome da pričam o ovome a ako budem ispoštovao dogovor da će me ponovo nagraditi svojom picom. Nisam ni u ludilu htio odati našu tajnu zbog čega je uskoro usledila nova runda nezaboravnog seksa!

Ocjena priče

3.9
Broj ocjena: 8
Broj čitanja: 24043

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija