Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa kućnom pomoćnicom iskusnom milfarom!

Ocjena: 4

Živim u Zagrebu sa mojim roditeljima koji su jako imućnog materijalnog stanja. Imam dvadeset godina i bavim se fudbalom. Moji roditelji skoro uvijek su u nekom poslu tako da imamo malo vremena jedni za druge. Zbog toga su oni odlučili da angažuju kućnu pomoćnicu.

Taj ponedeljak neću zaboraviti nikada, dan kada je u našu kuću ušla ona. Zvala se Magdalena, žena koja je imala oko četrdeset godina ali je izgledala kao da ima svega dvadeset. Nakon dogovora sa mojom roditeljima došlo je vrijeme da se upozna sa njihovim sinom. Ljubazno sam se predstavio kao i ona. Na sebi je imala usku košulju bijele boje ispod koje su bile stisnute njene velike sise koje su po mojoj proceni bile otprilike četvotke. Imala je jako duge noge i malo poveću guzu.

Svejedno meni je izgledala jako jebozovna i moram priznati da sam od tog dana počeo da je zamišljam u snu kako je jebem. Pošto smo najviše vremena provodili nas dvoje u kući svakim danom smo se sve više upoznavali. Saznao sam da je sama da nema nikoga. Upitala me je jednom prilikom da li imam djevojku na šta sam rekao da ja više volim društvo starijih žena na šta se ona samo osmjehnula.

Kako su dani prolazili sve više samostalnih se ložio na nju često sami drkao moj kurac veliki na nju što je i ona primijetila i mislim da joj je to godilo pa se počela oblačiti sve više izazovnije ističući svoje obline. Jednom prilikom roditelji su otputovali na vikend i ja sam ostao sam sa Magdalenom.

Otišao sam do grada gdje sam se zadržao poprilično. Kada sam se vraćao u kuću pošto je bilo jako kasno mislio sam da Magdalena spava pa sam se jednostavno ušunjao u kuću. Kada sam ušao čuo sam neke glasove iz dnevne sobe. Povirio sam i ugledao Magdalenu golu kako drka svoju dlakavu picu dok gleda porniće. Drkala je picu žestoko. Moj kurac se odmah podigao. Izvadio sam ga napolje i počeo drkati dok sam gledao u Magdalenu.

Skupio sam hrabrosti pa sam je upitao da li bi možda voljela da stavi moj kurac u pičku umjesto njenih prstiju. Trgla se i prepala pokušavajući da se opravda ali kada je vidjela moj veliki kurac popustila je. Polako je prišla mom kurcu i lagano ga stavila u usta. Pušila je kurac kao prava prifesionalka. Pitao sam je da li joj se dopada moj kurac na šta je samo potvrdno klimnula glavom dok ga je nastavila pušiti. Uhvatio sam je rukama za kosu a zatim je počeo jebati u usta silno.

Nekoliko puta se zagrcula ali nije odustajala. Nakon toga rekao sam joj da je želim jebati u njene velike sise. Ona je rukama sastavila svoje ogromne sise a ja stavio moj kurac između njih i počeo je jebati. Kada bi se pojavio između sisa ona bi ga jezikom svaki put malo liznula. Bila je prava drolja u duši. Nakon pedigre došao je trenutak da joj ga stavim u pičku.

Rekao sam joj da se naguzi na dvosedu što je i uradila. Naciljao sam kurac u njenu picu i gurnuo ga jako. Bila je usla ali u isto vrijeme jako vlažna što je mene palilo. Počeo sam da je jebem svom žestinom a ona da dahće kao vlak. Dok sam je jebao govorila je kako joj je ovo hvalilo kako imam jako veliki kurac i da nastavim da je jebem da želi da joj razvalim pičku.

Nije mi trebala to govoriti jebao sam je kao da sutra ne postoji. Dok sam je jebao rukama sam je udarao po dupetu nekoliko puta. To joj je jako godilo i nedugo zatim je svršila. Ja nisam još uvijek bio gotov. Želio sam da joj svršim po sisama. Izvadio sam kurac i počeo ga drkati dok je ona držala svoje velike sise i za tren počeo sam da špricam po njenim sisama. Nikada u životu nisam imao više sperme. Uzela ga je na kraju u usta i očistila od ostataka sperme.

Na kraju me je poljubila u kurac rekavši da ćemo se mi od sada lijepo družiti. Moram vam reći da je bila u pravu.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija