Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa maćehom od mog najboljeg frenda!!!

Zovem se Marko i idem u treći razred srednje škole. Volim jako da se družim i igram fudbal na kome sam prije mnogo vremena upoznao sada mog jako dobrog prijatelja Josipa. Od tada smo skoro nerazdvojni, iako je on mlađi od mene godinu dana. Pošto treniramo fudbal moram reći da smo jako dobro građeni, pošto se mnnoge djevojke motaju oko nas. Osim toga mogao bi se pohvaliti i mojom alatkom među nogama koja je oko devetnaest centimetara duga i oko deset debela.

Josip nije dolazio par treninga pa sam se zabrinuo za njega. Pozvao sam ga i rekao mi je da je bolestan i da neće dolaziti još koji dan. Odlučio sam ga posjetiti sutradan poslije teninga. Znao sam gdje živi i nakon treninga sam se zaputio prema njemu. Pozvonuo sam na vrata i nakon par trenutaka ispred mene se pojavila zgodna crnka u pokućnoj haljini. To je bila njegova maćeha Marija. Marija je imala oko četrdeset godina, bila je jako zgodna, što se moglo primijetiti ispod haljine. Njene sise su bile jako velike i mogle su se jasno uočiti, imala je jako duge noge i prelijepu guzu. Od tog prizora kurac mi se počeo buditi u trenerci.

Upitala me je šta želim a ja sam jedva progovrio jer sam stalno zurio u njene sisetine. Rekao sam joj da tražim Josipa a ona mi odogovori da nije trenutno tu ali da će se brzo vrattiti i da uđem i sačekam ga u kući. Ona je krenula ispred mene a ja za njom. Kako je samo zavodno vrckala svojom guzom tako lijepo da mi se kurac odmah podigao do maksimuma. Upitala me je da li sam za sok a ja odgovorih da jesam. Nedugo zatim donijela je sok i dok ga je spuštala na stol njena haljina je popustila tako da sam jasno mogao vidjeti njenen velike sise i ogromne bradavice. Mislio sam da ću svršiti u gaće.

Ona je primijetila da mi je jako neprijatno i da stalno rukom sakrivam moj veliki kurac. Rekla mi je da se ne trebam ničega stidjeti i da je to normalno za dječake u našim godinama. Ustala je i otišla do kupatila a kada se vratila na sebi nije imala ništa. Upitala me je da li mi se sada sviđa ova njena figura. Imala je jako lijepe sise sa velikim tamnim bradavicama a dolje jako dlakavu crnu pičkicu. Prišla mi je i uhvatila me rukom preko trenerke za moju kurčinu, rekavši da želi da vidi moga macana. Skinula mi je trenerku i kada je ugledala moj kurac za tren je zastala jer se iznenadila koliki je bio. Stavila ga je u usta u počela ga pušiti. Rastao je jako brzo u njenim ustima koja su moram priznati gutala moj kurac koliko god su mogla. Nakon toga počela je da liže moja jaja. Uvlačila je jedno pa zatim drugo naizmjenično.

Nakon par trenutaka naguzila se na komodi prema meni i rekla da želi da je jebem jako kao najveću kurvetinu ( što je u duši i bila ). Nije mi trebala reći dva puta prinio sam moj kurac otovru njene dlakalve pičketine i sjurio se u nju svom snagom. Bila je jako mokra ali i jako uska jer je dugo nije jebao ovakav kurac kao što je to bio moj. Dok sam je jebao rukama sam uhvatio njene sisetine i štipao ih. Godilo joj je to jako jer sam vdidio kao dahće sve jače i jače. To me je jako palilo pa sam je počeo jebati iz sve snage. Nabijao sam joj moj kurac sve do materice a ona sada je počela da se dere i jauče moleći me da malo usporim. Nisam se obazirao na to već sam jednom rukom uhvatio njenu dugu crnu kosu i povukao je prema sebi da bi vidio na njenom licu kako se grči dok joj nabijam kurac iz sve snage.

Molila me je da usporim ali nisam htio nego sam nastavljao sve jače i dubrlje. Nakon par minuta počela je da svršava uz veliki krik, toliko velik da sam mislio da nas je na ulici čuo svako. Pala ja na komodu govoreći da je do sada nije ovako niko razvalio. Ja sam joj rekao da sada legne na leđa a ona meni da ne može više. Nisam htio da popustim već sam je okrenuo njene duge noge stavio na svoja ramena i počeo je ponovo jebati. Nedugo svršila je po drugi put. Njeni sokovi su bili svuda. Taj prizor me ja jako palio. Gledao sam kako moja kurčina buši i širi njenu dlakavu pičkicu. Jebao sam je još jedno deset minuta i polako se i ja približavao svom vrhuncu.

Izvukao sam kurac iz njene dlakave pice i prinio ga ustima koja je ona već bila otvorila i počeo jako da svršavam u njih. Svršio sam kao nikada do sada. Iako se trudila nije mogla svu spermu da proguta pa je bilo svuda po njenom licu i vratu. Ustala je nakon pet minuta rekavši da joj je ovo do sada najbolji seks u životu i da se nada da ću češće da dolazim. Na kraju otišli smo zajedno pod tuš gdje mi ga je još jednom dobro ispraznila u svoja usta. Nastavili smo se viđati idalje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija