Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa maćehom!!!

Već jedno vrijeme u život moga oca i mene je ušla jedna žena po imenu Jasna. Jasna je bila sekretarica moga oca u firmi i već nakon pola godine i moja maćeha. Imala je oko četrdeset godina ali je za svoje godine izgledala fantastično. Imala je dugu crnu kosu sise su joj bile čista petica ali ipak malo spuštane zbog svojih godina. Zbog toga je stalno nosila uži brushalter pa bi joj sise bile stalno uzdignute i prijetile svakog trenutka da ispadnu. Guza joj je bila posebna priča jer je bila onakva kakvu ja obožavam poveća sa malo sala na sebi.
Došlo je i ljeto a ja sam bio na ljetnom raspustu pa sam sve više vremena provodio sa Jasnom. Kako je to ljeto bila stvarno velika vrućina i ona se oskudnije oblačila. Često na sebi je imala usku majicu na bretele bez busa pa bi njene sisurine bi stalno bile nemirne dok bi radila po kući, a bradavice bi se jasno ocrtavale na majicama. Dolje bi nosila uske šorceve koji bi skoro nestajao između njenih guzova. Moram priznati da sam sve više gledao na moju maćehu i znao bi često da drkam na nju. Jedne večeri čuo sam svađu između njih u sobi a onda otac je napustio kuću. Maćeha je ostala u sobi plačući. Ujutru sam sišao u kuhinju i ona je već meni pripremila doručak. Upitao sam je gdje je otac a ona mi odgovorila da je otišao na službeni put. Rekao sam joj da sam čuo svađu između njih a ona se zacrvenila i izvinula mi se. Rekao sam joj da na mene može stalno računati a ona mi tad poče pričati kako već dugo vremena joj moj otac ne pruža pažnju. Ja sam joj rekao da je on onda stvarno budala jer kada vidi kako izgleda njegova žena. Jasna se malo zacrvenila pa reče da nije znala da je tako posmatram. Rekao sam joj da stvarno lijepo izgleda i da bi je svaki muškarac poželio.
Ubrzo je došla večera a tu me je čekalo iznenađenje. Jasna je obukla kratku suknju koja je više otkrivala nego pokrivala. Toliko sam se napalio da mi se kurac momentalno podigao do maksimuma a ona je to vešto primetila i samo se ugrizla za usnu. Poslije večere smo počeli da gledamo tv i pijuckamo vino koje nas je uveliko hvatao. U jednom momentu naslonila mi je glavu na moje krilo ili osjetila moj nadignuti kurac. Podigla je glavu upitavši me da li je ovo zbog nje. Odgovorio sam da me stvarno napalila. Uhvatila ga je rukom preko hlača rekavši da mi je mnogo veći od očevog. Bila je u pravu jer sam imao stvarno veliki kurac oko dvadeset centimatara ali jako debeo. Upitala me je da li bi ga mogla vidjeti i u isti mah je zavukla ruku u hlače i izvukla ga napolje. Čim ga je ugledala usta su joj se od uzbuđenja sama otvorila. Uzdahnula je rekavši koliki ti je sunce ti ljubim. Počela ga je rukom drkati a on je u njenoj ruci rastao. Nije skidala pogled sa njega. U jednom momentu spustila je glavu na njega i počela ga pušiti. Koliko joj je bio veliki da je samo glavić mogao ući u njena usta. Pušila ga je jedno deset minuta a onda je samo zadigla haljinu i nabila se na njega. Tek tad sam vidio da nema nista ispod nje. Pička joj je bila uredno obrijana i jako uska. Navijala se jako na kurac koji je jedva do pola ulazio ali njena pica bila je sve vlažnija. Posle jedno pet minuta počela je da jako uzdiše i trese se. Iz njene pice počeli su da izlaze sokovi obilato. Svršila je uz vrisak i samo pala na moje rame. Šapnula mi je na uvo da već dugove vremena nije jebana i da joj je ovo trebalo. Tada sam je okrenuo s guza skinuo haljinu i počeo da je nabijam na kurac. Nabijao sam je jako dok se ona derala da usporim da je jako boli. Sise su se trese dok sam je nabijao na kurac. Posle jedno deset minuta počeo sam da svršavam. Svršio sam duboko u njenu picu. Sprema se počela cijediti iz njene pice.
Nije joj bilo svejedno što sam svršio u nju. Obećao sam joj da će ovo ostati naša tajna koja je kasnije prešla u nešto mnogo veće, ali o tome u nastavku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija