Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa mamom najboljeg prijatelja

Bio je to dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Tog jutra nazvao me moj najbolji prijatelj Ivan i pitao me da li sam slobodan da dođem kod njega na ručak. Naravno mene je taj poziv oduševio jer sam znao da će tamo biti i njegova mama, a mene to jako uzbudilo jer je ona nevjerovatno sexy kada je god pogledam odmah se napalim jer uvjek nosi dekoltirne majce u kojoj su joj sise ogromne i uske suknje u kojoj joj guza izgleda nevjerovatno, dođe vam samo da je stiščete i lupate.

Uvijek sam u sebi razmišljao kako bi je kresnuo i da nebi ništa drugo nebi radio osim jebao je. Svaki put čim bi je vidio ili bi im došao u goste morao sam odmah otići na wc i izdrkati ga jer to je bilo nepodnošljovo koliko sexy je ona bila. I tako taj dan spemim se ja kod mog prijatelja na ručak i dođem ispred njihovih vrata. Vrata mi je otvorila njegova mama i čim sam ju s vrata vidio odmah mi se digao. Nakon mog ulaska u kuću postalo je jako čudno jer Ivana nije bilo. Pitao sam je gdje je a ona je rekla da će doći za 45 minuta. Tako da smo ona i ja sjeli za stol i krenuli s ručkom. Za vrijeme ručka gledao sam joj cjelo vrijeme u sise jer se nisam mogao suzdržati. Sve je bilo normalno dok meni nije u jednom momentu ispala vilica na pod, krenuo sam je dignuti ali me je zaustavila i rekla je da će ona. Nakon tog trenutka ništa više nije bilo isto spustila se dole između mojih nogu i krenula mi raskopčavati hlače i drkati kurac. Ja sam ostao u šoku i nisam znao Šta da radim ona ga je polako počela sisati a ja zbunjen sam je pitao Šta radi. Rekla mi je nemoj se pravit da ovo ne želiš i kreni me jebati najbolje što znaš. Ja onako sav napaljen ščepao sam je za čvrste guzove krenuo joj lizati i sisati sise dok mi je skidala gaće. Kada ih je skinula ščepao sam je za taj njen čvrst šupak i krenuo je nabijati najjače što sam mogao. Nabijao sam joj ga u pičku a ona se derala:"TOOO AHHH SAMO DAJ JAČEE JAČEE".

Mene je to njeno stenjanje još više napalilo tako da sam je krenuo još jače nabijati na kurac toliko jako da je počela vrištati. Bio sam izluđen koliko je bila sexy toliko da sam joj u isto vrijeme držao šupak, sisao bradavice i nabijao kurac najjače što sam mogao dok se ona derala:"JAO KOLIKO TI JE VELIK SAMO DAJ JAČEE JAČEE AHHHH" . U tom trenu je svršila i rekla mi je da je sad nabijam najjače Šta mogu u šupak. Ja sam je uhvatio i krenuo je kresati i nabijati tako jako da je vrištalar derala se toliko da nas je cjela zgrada čula, vikala je:"JEBI ME SAMO ME JEBI DA SVRŠIM JOŠ BAREM 2 PUTA". Ja sam ju tako i dalje jebao, kasnije smo se sa kreveta premjestili na stoliciu gdje se ona meni nabijala na kurac i govorila mi da joj ližem sise.

Naravno dok se ona nabijala na moj kurac ja sam ju cjelo vrijeme šamarao po guzici i onda sam joj ga krenuo nabijati u pičku toliko da nije mogla doći do zraka. Nakon stolice preselili smo se na kauč u dnevnom boravku. Legla je i rekla mi je radi Šta god oćeš, nakon toga zgrabio sam ju sa svoje 2 ruke povuko njenu pičku prema svojim ustima i krenuo je lizati i prstenjačiti. Toliko sam joj nabijao te prste da nije mogla ni riječi izgovoriti do kraja samo se čulo:"AHHHHH, TOOOO MMMM AAAAH SAMO TAKO" ja sam ju i dalje tako prstenjačio dok me ona nije prekinula i rekla da će ona mene sad zadovoljiti malo, krenula je prema meni i pocela mi pušiti kurac, gutala ga je sve do jaja i cijelo vrijeme me gledala u oči, samo ga je pušila i pušila i govorila"AHHH KAKO TI JE PRAV I LJEP, SAMO GA ŽELIM PUŠITI I DUVATI".

Nakon toga ja sam se nevjerovatno napalio još više i skinuo sam je s mog kurca, ščepao za guzu, polegao ja na kauču i krenuo je jebati, to je bila nevjerovatna brzina, samo sam joj ga nabijao što jače i cjelo vrijeme držao lijevu sisu dok je ona stenjala i govorila:"AHHHH KAKO SI DOBAR MMM JEBI ME, SAMO ME JEBI". Nakon toga rekao sam joj da ću svršiti ako ga ne izvadim. Izvadio sam svoj kurac i ona mi ga je počela drkati i sisati, nakon nekoliko trenutaka svršio sam joj po cjeloj faci. Ona mi je rekla da sam nevjerojatan i da možemo to bilo kada ponoviti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija