Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa Martinom po drugi put!

Ocjena: 3

Nakon što smo imali seks prvi put u njenom stanu gdje sam izgubio nevinost sa Martinom moj seksualni život se promijenio na bolje. Nismo se vidjeli par dana ali moram priznati da u tom periodu mnoge djevojke su me gledale nekako drugačije ili sam bar ja tako mislio. Kasnije sam saznao da sam bio u pravu jer se ona drugaricama pohvalila kako imam jako veliki kurac i kako mi je ona bila prva. Ta priča se brzo među devojkama proširila.

Tokom jednih predavanja mi je zazvonio telefon. Pogledao sam i stigla mi je poruka da izađem u hodnik da me ona čeka. Izašao sam sa predavanja i kada me je ugledala potrčala mi je u zagrljaj rekavši mi na uho da je jako napaljena sada i da joj je potreban u ovom trenutku moj veliki kurac. Nisam mogao da vjerujem šta mi govori.

Rekla je da ništa ne brinem i sa krenem za njom. Pošao sam sa njom i otišli smo do toaleta gdje smo se zaključali u jednu kabinu. Za tren mi je skinula hlače i odmah počela da puši mi kurac. Pušila ga je jako dobro nabijala se glavom na njega maksimalno. Dok se nabijala na moj kurac držao sam je za kosu. Tada je prešla na moja jaja. Lizala ih je jedno po jedno a zatim ih uvalčila u usta. Nakon pet minuta pušenja skinula je trapetice sa sebe naguzila mi se i rekla da joj zabijem tu moju veliku kurčinu u pičku.

Nabio sam joj kurac u picu i počeo je jebati u žestokom ritmu. Rekla mi je da mi je kurac fantastičan da je najveći do sada koji je njena pička primila i da sam je ispunio do kraja. Tražila mi je da je jebem žestoko što sam i radio. Želio sam da ostavim dobar utisak jebača. Njena pička je vlažila jako. Dok sam je jebao stenjala je jako glasno da sam se plašio da nas ne čije neko napolju. Na kraju se ispostavilo da su nad slušale njene drugarice.

Dok sam je jebao u toj pozi mojim prstom sam prešao preko njenog šupka na šta se ona stresla kao da je udarila struja. Rekla mi je da ću imati priliku da je ispunim i tu u njenu guzu da je jebem ali ne ovaj put. To me je jako napalilo da sam je rukama uhvatio za kukove i počeo je nabijati na kurac svom silinom. Kroz uzdahe je govorila da nastavim je tako jebati da joj je baš to potrebno. Nije mi trebala govoriti dva puta. Ubrzao sam tako jako da sam mislio da će mi pući kurac.

Sada mi je rekla da sjednem na šolju a ona je meni sjela u krilo i počela se nabijati na moj kurac. Skakala je po mom kurcu kao da joj je to poslednji seks u pitanju. Dok se nabijala izvadio sam te njene velike sise iz busa i počeo da ližem jednu pa drugu sisu. Cuclio sam joj bradavice koje su se jako ukrutile. To je jako napalilo da se još jače nabijala na moj kurac. Imao sam utisak da sam je ispunio do kraja i da moj kurac udara u njenu matericu.

Jebali smo se jedno dobrih desetak minuta još. Počela je mrda glavom i uz veliki urlik svršila. Kada je došla malo sebi poljubila me je tako sočno sa jezikom i nastavila se nabijati na kurac jer još uvijek nisam ja svršio iako sam bio pri kraju. Rekao sam joj da neću moći dugo još da izdržim a ona da slobodno je napunim spremom da želi da je osjeti u svojoj obrijanoj pici. Poslušao sam je i nakon još par uboda počeo sam da punim njenu pičku.

Svršio sam kao nikada do sada. Čim je ustala sa moga kurca iz njene pičke je potekla moja sprema. Očistila je ostatak sperme sa kurca polizavši ga. Rekla mi je da od sada ovaj kurac će samo ona da troši. Tako je i bilo iako ga je ponekad dijelila sa njenim drugaricama ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija