Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa matorkom na selu!

Ocjena: 3.4

Bio je to na kraju trećeg razreda srednje škole kada sam prvi put u životu jebao matorku. Moji roditelji su me poslali na selo kod babe i dede da im to ljeto pomognem oko imanja. Iako sam u početku bio protiv toga na kraju sam ipak morao pristati na sve to. Kao nagradu obećali su mi deset dana odmora na moru.

Došao je dan kada sam sjeo na autobus i zaputio se put sela. Na stanici me je sačekao deda, izljubili smo se i krenuli autom put kuće. Bilo je jako vruće. Kada sam ušao u kuću na ulazu me je sačekala baka i odmah me zaglila i poljubila. Kada sam ušao zatekao sam tu jednu matorku koja je bila prijateljica moje bake. Zvala se Anica.

Bila je usamljena, imala je dugu crnu kosu, ogromne sise tipa petica koje su se jasno nazirale ispod providne ljetne haljine. Na stomaku je imala malo sala i velike kukove. Bila je prva milfara kojoj je kurac virio iz očiju.

Nakon par dana moju baku je zamolila da joj dodjem nesto u bašti da pomognem. Otišao sam i počeli smo da kopamo krompir. Ona je bila ispred mene i dok je koala stalno je njihala kukovima što je izazvalo veliku izbočinu na mome šorcu. Nakon par sati rada otišli smo u hlad da se osvježimo. Moj kurac je bio jako napet i ona j to vidjela. Nije skidala pogled sa njega.

Nakon par minuta ustala je i rekla da skinem šorc jer želi da vidi moju veliku kurcinu. To mi je jako zaparalo uši ustao sam nekako i svukao šorc a moj kurac je izletio u punom obimu. Uzela ga je u ruke i počela drkati. Govorila je da do sada nije nikada vidjela toliki kurac. Spustila se na koljena i počela mu ga pušiti.

Pušila ga je kao da je joj to poslednje u životu. Moj kurac je bio jako veliki tako da nije mogla više da uvuče od pola njega u usta.

Gušila s sa mojim kurcem u ustima. Lizala ga je pa ponovo uvlačila sisala mi jaja. Nakon nekoliko minuta skinula je sa sebe haljinu ispod koje nije bilo ništa, ostala je potpuno gola. Njene sise su bile ogromne sa velikim bradavicama. Dolje je imala dlakavu crnu pičkicu.

Rekla mi je da legnem d želi prvo da se nabija na moj kurac. Počela je polako da se nabija a kasnije je polako ubrzavala ritam. Jako je dahtala govoreći da je ovo najveći kurac koji je jebao do sada. Ja sam rukama je uhvatio za kukove i nabija je što više na moj kurac. Jebala se jako dobro.

Poslije deset minuta legla je na leđa raširila noge a ja ušao svom silinom u nju. Zajaukala je kao da je kolju. Nabijao sam je na kurac svom snagom toliko jako da sam je na kucu odizao od poda. Za par minuta je počela tako jako da svršava da mi je kurac ispao iz njene pičke.

Kada je došla sebi naguzila mi se i tražila da je jebem od pozadi. Uhvatio sam je za kukove i počeo navlačiti na moj veliki kurac. Njene sisetine su se njihale jako. Jednom rukom sam počeo da joj mijesam sise sto je i nju jako palilo. Počela je ponovo da svršava.

I ja sam bio pred kraj tako da sam joj rekao da ću svršiti a ona je u par pokreta otvorila usta ispred mene i moja sprema se našla u njenim ustima. Špricao sam u nju kao lud. Nikada u životu nisam izbacio toliko sperme.

Sve je progutala rekavši da mi sperma ima sladak ukus. Oblizala mi je kurac od ostatka sperme i potom nastavila mi ga pušiti sve dok se kurac nije potpuno ponovo digao do maksimuma. Sad je ponovo se nabila na moj kurac i počela me jahti. Dok sam je nabijao na kurac rukama sam joj mijesio sisetine. To joj je jako pasalo.

Jebao sam je otprilike još jedno deset minuta i ponovo mi je došlo da svršim. Rekao sam joj to a ona se nastavila nabijati još jače rekavši da sad želi da je napunim cijelu. Počeo sam je puniti jako i nakon par minuta i poslednja kap sperme je izašla iz mog kuca. Kada je napokon ispao iz njene pičke sprema je počela da curi napolje.

Nastavili smo se jebati cijelo ljeto ali ovo tome neki drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina