Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa medicinskom sestrom!!!

U trećem rezredu srednje škole imao sam na ljetnom raspustu jednu veliku nezgodu i polomio sam nogu. Otišao sam sa mamom na pregled i stavili su mi gips na nogu i rekli mojoj mami da moram ostati da me nadgledaju par nedelja na odeljenju. Teška srca sam pristao da ostanem. Dani su mi prolazili veoma sporo tako da sam se jako dosađivao sve dok me jednog popodneva nije posetila medicinska sestra po imenu Marija.

Marija je bila žena koja je imala oko četrdeset godina ali za svoje godine je izgledala fantastično. Mogla mi je biti majka tako da je nisam u početku ni posmatrao kao seksualni objekat. Marija je bila jako zgodna plavuša duge plave kose prelijepog lica sise su bile čista petica velike sa ogromnim bradavicama koje su se jasno odslikavale kroz njenu bijelu bluzu. Imala je duge noge i malo poveću guzu. Uvijek je nosila kratku suknjicu. Nakon nekog vremena počeo sam zamišljati kako bi je volio jebati. Pošto sam stalno ležao u krevetu počeo sam drkati na nju.

Tih dana kurac me je jako bolio jer ga nisam dugo izdrkao a jaja su mi bila otekla jer su bila puna sperme. Poslije par sati u sobu je došla Marija u ljetnoj uniformi koja je jako isticala njene grudi koje su prijetile da ispadnu a dolje je bila suknja toliko kratka da je jedva guzu prekrila. Pošto sam ga taj dan drkao kurac mi je za sekund stajao pravo. Imao sam kurac jedno dvadeset cenata dug i bio je jako debeo nije mogla a da ga ne primijeti. Pospremila mi je sobu i otišla.

Uveče negdje oko osam sati došla je u sobu i upitala me da li mi je danas iko pomogao da se osvežim, odgovorio sam da nije. Rekla mi je da sačekam da se vraća za pet minuta. Poslije pet minuta ušla je u sobu sa spužvom i posudom tople vode. Rekla mi je da skinem pidžamu i polako počela da me trlja preko grudi naniže. Od tog užitka kurac mi se podigao i sad ga je jasno vidjela. I ja sam primijetio da ispod bluze nema busa jer su se velike sise klatile jako. Pogledala me je u oči i rekla mi da skinem i donji deo da mi očisti. Poslušao sam je i kurac je iskočio prav kao svijeća. Bio je čini mi se još deblji i veći. Gledala ga je jedno pet minuta dok mi je noge prala i rekla kako imam prelijep kurac. I ja sam se oslobodio pa sam rekao da me jako boli jer nisam dugo vremena se olakšao. Ona me je pogledala sa smiješkom i rekla mi da će mi pomoći.

Počela je toplom vodom i spužvom da ga trlja preko jaja do glavića što je meni jako godilo. Rukama ga je vješto drkala. Odjednom spustila je glavu i počela ga pušiti pušila ga je kao da joj je to poslednje pušenje u životu. Uvlačila ga je u svoja usta koliko je mogao stati a rukama mi stalno mijesila jaja. Za to vreme ja sam uspio joj otkopčati bluzu i sise su izletjele napolje bile su predivne sa tamnim bradavicama. Mijesilo sam ih štipao je za bradavice dok je ona idalje se glavom nabijala na moj kurac.

Htio sam da svršim i ona ga je izvadila iz usta počeli ga drkati a ja svršavati po njenom licu, sisama, kosi. Sperme je bilo svuda. Nasmijala se i rekla da jako svršavam. Kurac mi je oblizala od ostatka sperme i on je idalje stojao pravo. Požalio sam se da me idalje boli a ona mi odgovori da mora primeniti onda drugu metodu. Zadigla je suknjicu ispod koje se ukazala prelijepa čupava pičkica opkoračila me i nasadila se na moj ogromni kurac. Bila je jako uska. U početku se nabijala polako dok joj nije ušao do pola a zatim je počela da se nabija sve jače. Ja sam uživao u prizoru. Dok se nabijala stalno se štipala za sise pa ih meni davala da ližem i grickam. To je jako palilo. Šaptala mi je na uho kako obožava mlade kurčeve u svojoj pici i kako do sada sam ja jedini koji ne može ući u nju do kraja. Nabijala se na moj kurac jedno deset minuta i počela jako da svršava. Tresla je glavom uz veliki uzdah a ja sam idalje nastavio da je pumpam. Jebo sam je još deset minuta a onda počeo da punim mlazom sperme njenu picu. Ostala je na meni još koji minut dok nije došla sebi rekavši mi da sam bio odličan.

Ustala je obrisala i mene i nju. Na rastanku me je poljubila rekavši da će mo naše druženje nastaviti. Tako je i bilo nastavio sam je jebati i poslije izlaska iz bolnice do dan danas.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija