Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa medicinskom sestrom!

Ova priča se desila prije pola godine kada sam imao nezgodu na fudbalu i povredio nogu. Zbog toga morao sam da ostanem da ležim u bolnici. Iako sam se bunio u početku roditelji su me nagovorili i morao sam da pristanem da ležim. Pošto sam ležao stalno medicinske sestre su mi pomagali. Jedna od njih je bila prelijepa Natalija. Po meni je imala oko trideset i pet godina. Izgledala je jako seksi. Imala je jako dugu plavu kosu, velike sise i guzu.

Oblačila se jako seski. Njena medicinska uniforma na njoj je ocrtavala velike njene obline da dođu do izražaja. Prošlo je par dana i već nisam ni jednom ga izdrkao a to sam radio skoro svaki dan kad nebi imao seks. Već me je počelo da boli u jajima koliko sam imao sperme u njima. Tog popodneva u smjeni je bila ona. Donijela mi je posudu da se olakšam. Pomogla mi je da to uradim. Dok sam počeo to da radim ona ga je dodirnula rukom o počeo je da se budi. Za tren je porastao do maksimuma.

Imao sam kurac od osamnaest centimetara. Počela je da smije a meni je bilo jako neprijatno. Nisam skidao pogled sa njenih velikih sisa. Kad je polazila rekla mi je da imam jako dobar primjerak. Negde oko deset sati ponovo je došla kao da me obiđe. Upitala me je kako mi je. Rekao sam da sam dobro. A zatim se nasmijala i upitala kako je onaj dolje. Rekao sam joj iskreno da me jako boli. Upitala me je da li želi da mi pomogne. Rekao sam da želim. Oslobodila me je pidžame i izvukla ga napolje.

Uzela ga je u ruku i počeli da ga drka. Za nekoliko minuta sam svršio. Špricao sam kao lud. Nikada u životu nisam imao onoliko sperme. I ona se iznenadila koliko sam svršio. Nakon toga stavila ga je u usta i počela ga pušiti. Digla ga je ponovo u funkciji za par minuta vremena. Kad se ponovo digao maksimalno opkoračila me zadigla suknju ispod koje nije imala ništa i nabila se na kurac. Počela je jako da se nabija jako. Skakala je po kurcu jako kao na rodeu.

Dok se nabijala na kurac ja sam rukama joj skinuo gore mantil i brus i oslobodio joj velike sise. Njene sise su bile ogromne sa tamnim bradavicama. Podigao sam glavu i počeo da ih ližem. To je jako palilo pa se jače nabijala na njega. Prinijela je usta na moje uho i počela mi govoriti da je jebem još jače i dajem sam odličan jebač. To me je napalilo kao bika pa sam jako ubrzao da je počela da stenje toliko glasno da sam se bojao da će nas neko čuti. U tom trenutku je počela da svršava.

Pala je po meni rekavši da dugo vremena nije ovako svršila. Bilo mi je jako drago. Ostavio sam joj vremena par trenutaka da dođe sebi a onda je nastavio ponovo jebati. Sada sam se ja zabijao u nju. Tražila mi je da je jebem još jače i da ne prestajem nikako. Hvalila je moj kurac kako je jako debeo i dug za njenu usku pičkicu. Govorila je mi je kako sam je ispunio do kraja što je mene jako palilo.


Iz njene pičkice je poteklo mnogo sokova. Moj kurac dok je ulazio osjetilo se šljapkanje od sokova picinih. Rekao sam joj da je želim uzeti otpozadi. Skinula se sa mene i namjestila se na krevetu. Iako sam morao mirovati ustao sam i počeo je nabijati jako. Stenjala je toliko glasno da je stavila jastuk u usta daje se ne čuje glasno. Jebao sam je dobrih deset minuta. Dok sam je jebao u toj pozi par puta sam je povukao za kosu.

Nisam više mogao da izdržim. Morao sam da svršim. Rekla mi je da ga izvadim i svršio sam joj po guzi i leđima. Kolko sam jako svršio da je sperme bilo od guze pa skoro do vrata. Uzeli smo vlažne maramice, obrisali joj spermu sa leđa. Uzela ga je u usta obrisala ga od ostatka sperme i poljubila me u kurac. Na rastanku mi je rekla da ćemo se družiti još nekoliko vremena. Tako je na kraju i bilo.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 17262

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija