Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa nastavnicama

Zdravo moje ime je Nikola i opisaću vam moj prvi seks sa nastavnicama. Desilo se u 8. razredu pošto imam fetiš prema najlonkama gledao sam stalno nastavnicama u noge, a one su stalno nosile najlonke. Jednom kada nas je nastavnica likovnog izvela napolje ja sam sedeo na ljuljasci a ona na stolici. Imala je zutu bluzu, crnu suknju, crne haltere, crne najlonke i kožne sandale sexy varijante. Kada je prekrstila noge i kada sam video halter kako izlazi ispod suknje odmah mi se digao moj kurac. Nisam mogao više da izdržim i prišao sam joj i rekao sve što osećam. Gledala mi je u pantalone i lizala sebi usne i rekla kako idemo sada do wc-a i kako ce mi biti bolje posle rashladjenja. Otišli smo sami do wc-a i kada smo ušli ona je podigla suknju i brzo mi otkopčala pantalone i gurnula mi kurac u njenu čarapu.

Ja sam je ljubio po njenim velikim grudima i nisam mogao odoleti čarima crnih čarapa pa sam se spustio i skinuo joj sandalu i počeo joj lizati stopalo. Za 5 minuta sam svršio na njenim ravnim butinama i rekla mi je kako će reći ostalim nastavnicama i kako cemo imati grupni seks. Bio sam zbunjen i nestepljiv. Sledeći dan su sve četiri nastavnice došle u kožnim sandalama i u najboljim najlonkama kakve sam do sada video. Svi pričaju kako bi ih od kurca razvalili a ja već znam da hoću. Posle škole me nastavnica srpskog odvede u kabinet gde su me čekale. Rekle su mi kako sam trebao pre da kažem jer sam bacao spermu za dzabe. Odmah mi se digao. Otišli smo u fizičku salu i namestili strunjaču. Sve su skočile na mene i počele su da mi ga puše sve 4. Grabile su se za kurac i ujedale, a ja sam gledao u njihove čarape i jedva čekao da ih ližem po nogama.

Uzele su kondom i rekle biraj prvu. Prvo sam nastavnicu likovnog razvalio od kurca jer mi je pomogla, i zato sto je uvek izgledala sexy i privlacno mnogo kasnije nastavnicu matematike jer je uvek imala dobre suknje i kratku kosu a za čarape je imala ukusa pa nastavnicu srpskog jer je uvek bila u čarapama dobrim i utegnutim suknjama i košuljama i za kraj nastavnicu biologije jer je uvek dolazila u crnoj suknji crnim kožnim čizmama i braon čarapama. Bila je prava milf i uvek kada bi ostala sa stolice uhvatila bi čarapu sa rukom i malo je povukla na gore. Pušile su mi i uvukivale u svoja usta kao dete sladoled. Kada sam jebao jednoj sam lizao stopalo dok sam drugu punio kurcem. Kondomi puni sperme samo su išli a ja nisam stajao. Sperma se klizala kao nikada do sad. Bio sam sav mokar i iscrpljen, kada smo završili sve pitale su da li želim još nešto, a ja sam odgovorio da želim njihove čarape! Skinule su i dale mi i rekle kako od sada mi je na raspolaganju samo nastavnica likovnog za seks jer one ne smeju toliko da se otkrivaju zbog muževa.

Do kraja 8 razreda sam jebao 2 puta u nedelji nastavnicu likovnog u njenom kabinetu i nikad nisam žalio. Samo koliko je pare za čarape pukla zbog mene.. .. U 4. razredu sam drkao na svoju učiteljicu tada nisam imao prilike da je jebem ali u 8 razredu da. Došla je sa koleginicom na posao a ja sam joj prišao i ispustio namerno papirne maramice i uhvatio je za čarapu. Pogledala me je i nasmešila se i rekla ne diraj moje čarape kao da su od zlata na šta sam odgovorio jesu kao i vaše noge. Rekla mi je da je čekam u učionici. Kada sam ušao u učionicu bila je skinuta samo u unihopu je bila. Pokidao sam unihop u delu pičke i počeo da je ližem po njenoj dlakavoj pici. Uzdisala je i stenjala a ja nisam stajao. Kada sam je izlizao ona je meni počela da puši. Vukla je kožicu polako a glavić pušila nežno i oprezno.

Kada sam hteo da ga gurnem u picu rekla je ne može bez kondoma ali ja sam ipak gurnuo. Jebao sam je iz sve snage i svršio joj po čarapama. Uzela je speemu i progutala i rekla kako ćemo se jebati stalno jer imam mnogo veliki kurac.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija