Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa nastavnicama

Zdravo moje ime je Nikola i opisaću vam moj prvi seks sa nastavnicama. Desilo se u 8. razredu pošto imam fetiš prema najlonkama gledao sam stalno nastavnicama u noge, a one su stalno nosile najlonke. Jednom kada nas je nastavnica likovnog izvela napolje ja sam sedeo na ljuljasci a ona na stolici. Imala je zutu bluzu, crnu suknju, crne haltere, crne najlonke i kožne sandale sexy varijante. Kada je prekrstila noge i kada sam video halter kako izlazi ispod suknje odmah mi se digao moj kurac. Nisam mogao više da izdržim i prišao sam joj i rekao sve što osećam. Gledala mi je u pantalone i lizala sebi usne i rekla kako idemo sada do wc-a i kako ce mi biti bolje posle rashladjenja. Otišli smo sami do wc-a i kada smo ušli ona je podigla suknju i brzo mi otkopčala pantalone i gurnula mi kurac u njenu čarapu.

Ja sam je ljubio po njenim velikim grudima i nisam mogao odoleti čarima crnih čarapa pa sam se spustio i skinuo joj sandalu i počeo joj lizati stopalo. Za 5 minuta sam svršio na njenim ravnim butinama i rekla mi je kako će reći ostalim nastavnicama i kako cemo imati grupni seks. Bio sam zbunjen i nestepljiv. Sledeći dan su sve četiri nastavnice došle u kožnim sandalama i u najboljim najlonkama kakve sam do sada video. Svi pričaju kako bi ih od kurca razvalili a ja već znam da hoću. Posle škole me nastavnica srpskog odvede u kabinet gde su me čekale. Rekle su mi kako sam trebao pre da kažem jer sam bacao spermu za dzabe. Odmah mi se digao. Otišli smo u fizičku salu i namestili strunjaču. Sve su skočile na mene i počele su da mi ga puše sve 4. Grabile su se za kurac i ujedale, a ja sam gledao u njihove čarape i jedva čekao da ih ližem po nogama.

Uzele su kondom i rekle biraj prvu. Prvo sam nastavnicu likovnog razvalio od kurca jer mi je pomogla, i zato sto je uvek izgledala sexy i privlacno mnogo kasnije nastavnicu matematike jer je uvek imala dobre suknje i kratku kosu a za čarape je imala ukusa pa nastavnicu srpskog jer je uvek bila u čarapama dobrim i utegnutim suknjama i košuljama i za kraj nastavnicu biologije jer je uvek dolazila u crnoj suknji crnim kožnim čizmama i braon čarapama. Bila je prava milf i uvek kada bi ostala sa stolice uhvatila bi čarapu sa rukom i malo je povukla na gore. Pušile su mi i uvukivale u svoja usta kao dete sladoled. Kada sam jebao jednoj sam lizao stopalo dok sam drugu punio kurcem. Kondomi puni sperme samo su išli a ja nisam stajao. Sperma se klizala kao nikada do sad. Bio sam sav mokar i iscrpljen, kada smo završili sve pitale su da li želim još nešto, a ja sam odgovorio da želim njihove čarape! Skinule su i dale mi i rekle kako od sada mi je na raspolaganju samo nastavnica likovnog za seks jer one ne smeju toliko da se otkrivaju zbog muževa.

Do kraja 8 razreda sam jebao 2 puta u nedelji nastavnicu likovnog u njenom kabinetu i nikad nisam žalio. Samo koliko je pare za čarape pukla zbog mene.. .. U 4. razredu sam drkao na svoju učiteljicu tada nisam imao prilike da je jebem ali u 8 razredu da. Došla je sa koleginicom na posao a ja sam joj prišao i ispustio namerno papirne maramice i uhvatio je za čarapu. Pogledala me je i nasmešila se i rekla ne diraj moje čarape kao da su od zlata na šta sam odgovorio jesu kao i vaše noge. Rekla mi je da je čekam u učionici. Kada sam ušao u učionicu bila je skinuta samo u unihopu je bila. Pokidao sam unihop u delu pičke i počeo da je ližem po njenoj dlakavoj pici. Uzdisala je i stenjala a ja nisam stajao. Kada sam je izlizao ona je meni počela da puši. Vukla je kožicu polako a glavić pušila nežno i oprezno.

Kada sam hteo da ga gurnem u picu rekla je ne može bez kondoma ali ja sam ipak gurnuo. Jebao sam je iz sve snage i svršio joj po čarapama. Uzela je speemu i progutala i rekla kako ćemo se jebati stalno jer imam mnogo veliki kurac.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija