Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa njenom mamom

Vidjao sam se sa jednom djevojkom oko mjesec dana. Posle toga smo odlucili da me upozna sa svojim roditeljima. Dosao sam na veceru, i tako dok sam sjedio sa njenim roditeljima i njom njena majka me je svo vreme cudno posmatrala. Osjecao sam se malo neugodno ali nisam ni slutio sta ce se desit.
Posle nekoliko dana ucestalnog dolazka kod nje, njen otac jendom prilikom nije bio tu a i ona je odlucila u jednom trenutku otici do prodavnice .
Ostao sam sa njenom majkom i tada je sve pocelo, gospodja je pocela da me ispituje neke imtivne stvari i u jedno trenutku je rukom pocela da me pipka po nozi. Kako smo pricali sve je vise i vise isla prema polnom organu. Poceli smo se strastveno hvatati i ljubiti otisli smo do kauca i tu je napala nenormalno na mn. Kad je zvono se zaculo brzo smo skocili i prestali sa akcijom. Dosla je moja djevojka njena cerka iz prodavnice. Jako sam se cudno osjecao u tom trenutku, ali ona ne uzela je papir i napisala broj telefon i stavila mi u jaknu i ispod broja je napisala javimi se . Dosao sam kuci i poslao joj poruku odma, ona mi je odgovorila i tad smo poceli seksi slike slat a onda i video pozive gdje smo pricali o imtivnim stvarima. Odlucili smo da popnemo to sve na veci nivo tako smo se nasli i spavali zajedno , takvu avanturu nikad nisam do tada imao sve sto sam pozelio radila mi je osjecao sam se kao na zvezdama da sam. Ucestali smo vidjanje i tak osam i zapostavio svoju devojku, posle nekog vremena sam i raskinuo sa njom i nastavio seks sa njenom majkom trajalo je oko pet do sest mjeseci i tada sam odlucio da trebamo to zavrsit, kad sam joj saopstio to, pocela je da me ucjenjuje kako ce to sve ispricat njoj naravno nije mi bilo svejedno. Rekla mi je ako hocu da zavrsimo sve da moram konacno da spavam sa njom jos jedanput. Pristao sam, otisao sam do nje i sovao sa njom a nisam znao da je sve snimala . Otisao sam kuci i dosao mi je video od nje i rekla je da sad ima i dokaz i da nista niej gotovo naravno nisam se mogao izvuci iz toga pa sam nastavljao da spavam snjom ali na silu . Onda sam odlucio da moram ici protiv nje i rizikovat . Nazvao sam njenu cerku (moju bivsu curu) i spavao sa njom i snimio to , posla njoj da bi je naprsvio ljubomorni i uspio sam u tome . Prestala je svaki kontakt sa mnom i prstala me ucjenjivati a ja sam pobjegao od tih ljudi sto dalje.
Nisam vjerovao da ce se starija gospodja toliko zaljubiti u mn, mora da sam bio bas dobar.
Posle nekog vremena sam vidjeo tu osobu u gradu, gledala mi je jako cudno .
Sutredan mi se opet javila i nudila mi je pare da ima seks sa mnom. Pristao sam naravno. Plaćala mi je pedeset evra svaki seks uzvala je . Postao sam muška kurva . Kupovao sam skupocjenu odjecu od tih para i kako je to krenulo htjeo sam i ja sve češćeda je jebem a i njoj nije skodilo .
Ta porodica je bila bas imucna i mogla je financirat to. Kada sam to shvatio poceo sam joj malo i povećavat cijene pristajala je , onda sam joj posebno naplaćivao seks a posebno pusenje i svaku radnju za sebe , bila je luda za mnom . Onda mi je ponudila jednu posebnu avanturu da nam se pridruzi i njena priateljica , pristao sam na to za 500 evra i spavao sa obe vise puta . Njena priateljica je tek sijala zaljubio sam se u nju . Poceli smo se vidjat privatno kako ona ne bi znala i ako je bila od nje starija pet godina imala je 58 bila je prezgodna , utegnuta i bas seksi.
Jedan dan smo spavali kod nje i uhvatila nas je ona jer nije znala da se tajno vidjamo tada je sve prestalo i propalo jednostavno obe su me napustile.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija