Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa novom kolegicom

Imam 27 godina i radim u jednoj tvrtki kao inžinjer. U kancelariji sjedim sa dvojicom kolega od kojih sam mogu sigurno reći nekolliko stepenika bolji, te sam iz tog razloga šefova desna ruka. Svakodnevno pričamo o tome kako bi volili da nam se pridruži i jedna kolegica u kancelariji.

Bio je petak, pred kraj radnog vremena šef nas je pozvao kod njega u kancelariju da nam saopšti da će zbog obima posla od ponedeljka zaposliti još jednu kolegicu koja će raditi sa nama te nas je zamolio da joj pomognemo da što prije uđe u posao. Rekli smo da nema problema, da smo to i čekali, na što smo se svi nasmijali.

Došao je i taj ponedeljak, ustao sam nešto prije alarma te si skuhao kavicu i pustio porniće da se malo opustim pred novi radni dan. Gledajući porniće počeo sam polako da ga drkam i zamišljao o tome kakva li je nova kolegica. Brzo sam ga izdrkao te otišao pod tuš a nakon tuša i na posao.

Kad sam došao na posao prolazeći pored šefove kancelarije čuo sam šefa da s nekim razogovara. Samo sam prošao i uputio se u kancelariju u kojoj su me čekali kolege koji su mi rekli da nam je stigla nova kolegica i da je kod šefa u kancelariji. Pitao sam ih pa dobro dečki kakva nam je nova kolegica, samo su se počeli smijati i rekli top.

Posle par minuta u kancelariju nam je ušao šef sa novom kolegicom. Zvala se Dragana, imala je 25 godina. Bila je za moj ukus ružna u licu, sa kovrdžavom kosom i plavim očima ali mogu reći jako zgodna. Upoznali smo se te nam je šef rekao da će Dragana raditi sa nama u kancelariji te da joj pomognemo dok se ne privikne. Rekli smo nemaš brige šefe.

Prolazili su dani, Dragana me sve više nervirala ali moram reći da sam drkao pod tušem zamišljajući njeno tijelo koje je bilo prezgodno.

Jednog dana, šef me pozvao kod njega u kancelariju da mi kaže da ne bi bilo loše da ostanem malo duže da završim neki posao. Rekao sam pomalo razočaran u redu, ostaću. Dragana me zamolila da i ona ostane, da vidi šta ja to radim.

Tako smo ostali sami u kancelariji Dragana i ja. Jako me nervirala, ali moram priznati da sam želio da je jebem.

Pitala me je da li sam za kavu da skuva, rekao sam može te smo tako prvo malo pričali i popili kavicu te se bacili na posao. Radili smo dugo te sam rekao da je dosta i da idemo doma. Rekla je važi ali baš mi je prijalo naše druženje. Rekao sam ako hoćeš ajde kod mene na piče da se bolje upoznamo. Nasmijala se i rekla ajmo. Na šta sam se mogu reći iznenadio. Dok smo išli kod mene doma, saznao sam da je sama, nema dečka i da voli da izlazi i da pije.

Kad smo došli kod mene, otvorio sam bocu vina te smo počeli neobavezno da ćaskamo. Pričali smo i pili vino te sam u jednom trenutku vidio da smo popili cijelu flašu. Otišao sam do kuhinje po drugu a kad sam se vratio Dragana je bila samo u grudnjaku. Pogledao sam je u čudu te je upitao šta je to? Odgovorila mi je da joj je jako vruće i nasmijala se.

Rekao sam joj i meni je, nasmijao se te skinuo hlače i ostao samo u gaćama. Sjeo sam pored nje otvorio bocu vina te počeo pričati kao da je sve normalno. U jednom trenutku sam je uhvatio i privukao sebi, nije se bunila.

Počeo sam da je ljubim i hvatam po sisama. Bila je jako napaljena ali i ja sam. Uhvatila me je za kurac koji je već bio u punoj formi i masirala ga je. Skinula mi je gaće ta ga počela pušiti. Bila je baš iskusna u pušenju, na moje iznenađenje. Dok mi je pušila lizao sam joj obrijanu pičkicu. Svršila je dva puta po mome licu.

Uhvatio sam je i počeo da je jebem. Prvo polako, a onda baš jako. Vidio sam da ću uskoro svršiti, te sam ga izvadio a mala ga je popušila i sve progutala.

Onako u čudu oboje, nismo vjerovali što smo uradilil samo smo se počeli smijati, te se obukli i nastavili da pijuckamo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija