Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa profesoricom

Bio je to dan kao i svaki drugi. Uputio sam se prema fakultetu i krenuo na predavanje. Bio sam sav sretan jer sam znao da cu tami vidjeti svoju profesoricu. To je zena oko 40 godina nevjerovatno sexy. Ima dugu crnu kosu vrlo bujne sise mislim barem petice i nevjerovatno dobar šupak. Uvijek nosi bijelu dekoltiranu košulju i kratku crnu suknju u kojoj joj se uvijek kada sjedne vide tangice. Izluđivala me je svojom seksipilnošču, samo sam je htio jebati. Jedan dan moji snovi su se ostvarili, dosao sam na fakultet i bila je prazna učionica.

Pitao sam je di su svi a ona je rekla da nam drugi netrebaju. Pogledao sam je začuđeno u jednom trenutku krenula je raskopcavati svoju košulju i skidati suknju. Istog trena mi se dignuo dok su na njoj samo ostao grudnjak i tangice.

Došla je do mene i izvadila svoje 2 ogromne sise i rekla mi sad imaš što si želio. Bez razmišljanja sam je zgrabio sa 2 guza i krenuo joj pohotno sisati bradavice i stiskati. Polegao sam je na stol a ona me krenula raskopčavati i drkati kurac. Na početku ga je drkala a kasnije ga je u pušila sve do jaja i cijelo vrijeme me gledala u oči. Nakon što mi ga je popušila ja sam joj krenuo lizati pickicu i sisati klitoris. Nakon toga zgrabio sam je i stavio ju sebi na kurac. Nabijala se na njega koda joj je zadnje jebanje u životu sami se derala:"AHHHH MMM SAMO JACE TOOO". To je mene jos vise napaljivalo pa sam joj ga jos jače nabijao. Nakon toga naprčila se preko stola a ja sam joj ga polako stavljao u guzu. Kasnije sam joj ga nabijao sve jače i jače dok se ona derala:"SVRŠIT ĆU", ja sam jok ga onda sve jače i jače nabijao i onda je krenulo sve štrcati iz njene pičkice. Ali ona se i dalje derala i govorila:"NABI MI GA NABI". Ja sam je slusao i nabijao joj ga do besvijesti toliko jako da me je i kurac zabolio od tolikog silnog nabijanja. Cijelo vrijeme sam je stiskao za sise i šamarao po guzici. Kasnije smo se opet preselili na stolicu gdje mi ga je lagano stavila među sise i krenula ga masirati prvo polako pa kasnije sve brže i brže. Poslje toga krenula ga je drkati i sisati jaja i to je radila nevjerovatno vidjelo se da joj nije prvi put. Bio sam blizu da svršim a nakon jedno pola minute sam i svršio. Kasnije smo se obukli i ja sam je pitao čemu sve ovo a ona mi je odgovorila:"NE POSTAVLJAJ SUVISNA PITANJA NEGO UZIVAJ". Ja sam se nasmijao i izašao vani. Nakon tog dana pojebali smo se svaki vikend kad smo bili slobodni i svaki put je bilo nevjerovatno. Jednom smo to cak napravili i u kafiću. Bili smo oboje napaljeni ona se navlazila i uzela me za ruku i polako odvela prema wc-u svi su nas gledali ali nju nije bilo briga. Sjela me na skoljku spustila se i krenula mi ga je lagano drkati i pusiti. Ja sam uzeo njenu glavu i nabijao je sve do jaja. Sisala ga je toliko da nije mogla doci do zraka. Kasnije sam ju posjeo na svoj kurac nabio joj ga u pickicu i krenuo je jebati. Stenjala je nevjerovatno mislim da nas je cijeli kafić čuo. Ali njoj je bilo bitno samo da ona svrši. Derala se samo:"NABI MI GA NABI GA JAČE JAČE". Ja sam joj ga nabijao najjače što sam mogao. Za nekoliko trenutaka svršio sam u njenu pičkicu. Nakon toga i ona i ja smo se prepali jer je moja topla sperma ispunila njenu vlažnu pičkicu i prepala se da ne ostane trudna. Nakon tog trenutka vise nikad se nismo kresnuli bez kondoma jer se ja nisam mogao kontrolirati. Ali svaki put kada smo se jebali seks je bio nevjerovatan vidjelo se da je iskusna u tome i svaki put je uživala, rekla mi je da se nikad ne zeli prestati jebati samnom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija