Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa profesoricom

Kada sam bio 3 godina fakulteta, imao sam jednu veoma strogu profesoricu iz dva kolegija. Kod nje sam uvijek imao problema, pošto mi se nije dalo učiti. Nekako sam uspio izvući da odgovaram usmeno kod nje kako bi ispravio kolokvije. Ja sam imao veće privilegije nego moji kolege sa faksa pa sam mogao ponekad sebi odgoditi neki ispit ili usmeno iz opravdanih razloga. Tako sam joj se ja javio da ne mogu doći pa da tražim neli drugi termin, koji god dan, a žena mi nije dala. Odlaskom u referadu sam se uspio izboriti da mi odgodi ispit za tjedan dana.
Kada sam došao na ispit, vidio sam odmah na ženi da je ljuta što sam uspio odgoditi iako mi ona nije htjela izići u susret. Iskreno to me bilo i palilo jer je to bila ozbiljna, poslovna žena u ranim 40ima. Bila je super definirana i izgledala je puno bolje od hrpu cura mojih godina.

Imala je veliku guzu, uzak struk i sise savršene veličine. Niti premale niti prevelike. Bila je negdje oko 160cm visoka i bila je obučena kao poslovna žena, te je nosila veoma visoke štikle gdje su joj se vidila stopala.
Iako sam bio napaljen, bilo me je i dosta strah, jer sam znao da mi je ovo posljednja šansa da prodem kolegij, a vidio sam da je jako ljuta.
Žena se ustala, došla do vrata i zaključala ih. Došla je do svog stola sjela je i počela pričati: "Dala sam vam svima priliku da ispravljate kolokvije, a vi ste kolega moju dobru volju zlouporabili. " Tu mi se stvorila knedla u grlu i znao sam da ću pasti. "Ja sam i dalje glavna i držim ovaj kolegij, tako da ja odlučujem tko pada tko prolazi. Računajte da koliko god budete znali na usmenom sada, da ste pali. " Tu je nastala stanka, već sam se pomirio sa činjenicom da sam pao kolegij, a onda je uslijedio šok.

Ispružila je svoju nogu taman tako da je vrh njene štikle dotakao moj kurac. On je počeo rasti, a ona je nadodala: "Ali vam kolega i dalje dajem priliku sa položite, ali ćete mi to morati zaslužiti".
Ja sam bio u šoku, dignuta kurca, nisam znao kako da reagiram dok se ona ustajala sa klupe otkopčala mi šlic i počela ga drkati. Ne znajući kako da postupim, samo sam sjedio tamo u šoku dok mi je udata profesorica drkala kurac i jezikom mi prelazila preko njega. Pošto sam se palio na nju cijelu godinu svršio sam jako brzo po svojoj majci i trapericama. Tu se nasmijala i dobacila mi:"Kolega, nije ovo dobro, znam da sam dobra, ali trebaš moći više izdržati, ovo vam je pad ako ne izdržiš drugu rundu duže. " Odmah ga je stavila u usta i počela ga cuclati. Kurac mi je jako brzo opet postao jako tvrd.

Onda ga je počela sve brže i dublje pušiti. Mene je bilo strah ju uopće dotaknuti da si ne upropastim šansu za prolaz, no onda mi je rekla: "Kolega, dosta vam je velik morate mi glavu zabijati u njega ako želite da vam piśem pozitivno". Onda sam je uhvatio za glavu i počeo joj ga nabijati na kurac da uđe skroz do krajs. Žena je imala super grlo te me je relativno brzo natjerala da joj ga napunim.
Tada si je ona počela skidati donji dio odjeće, sjela mi na kurac i počela se nabijati. Nisam mogao vjerovati da je ona stroga meni jako privlačna profesorica sada bila jahala na kurcu. Pičkica joj je bila jako vlažna i uska. Toliko šokiran, dok se nabijala uhvatio sam ju za njenu košulju i rastrgao ju. Nisam ni razmišljao o prolazu više, samo sam joj htjeo vidjeti njene divne sisice i napuniti joj vlažnu pičkicu.

Onog momenta kada sam joj otkopčao grudnjak i vidio divne sisice na kojima su bile nabrekle bradavice, osjetio sam kako iz nje curi. Tu me je ona zagrlila pribila uza sebe, tako da mi je glava bila na sisicama i počela je uzdisati:"Uf kako ti je dobar, muž me već dugo nije jebao. Napuni mi pičkicu molim te". Još je par puta skočila po njemu i on više nije mogao izdržati. Napunio ju je cijelu, ne sjećam se kada sam toliko puno svršio. Dok je još bila na njemu, poljubila me je u usta, ustala nasmješena dok je silazila sa njega te je rekla "Dobro je bilo, možeš na završni izići, samo ćeš isto doči zasebno u ured".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija