Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa profesoricom iz škole!

Bio je to četvrti razred srednje škole kada mi se ispunio konačno veliki moj fetiš da imam seks sa profesoricom. Već duže vrijeme san imao pik na profesoricu iz biologije. Zvala se Vesna. To je bila žena koja je imala oko trideset i pet godina, još uvijek nije bila udata. Izgledala je jako seksi i jebozovno, kao prava milf">milfara sa pornića koje sam u to vrijeme uveliko gledao.

Nosila je dugu plavu kosu, sise su joj bila solidna četvorka uvijek stavljene u grudnjak za broj manji, zbog čega su skoro uvijek prijetile da ispadnu iz njega i doslovce dolazile u prvi plan. Zbog tog prizora često sam znao da drkam ga zamišljajući kako stavljam moj mladi kurac među njene velike sise. Dupe joj je bilo veliko utegnuto u uske hlače. Često je znala da nosi tange. Dok je hodala bila je jako jebozovna i siguran sam da nisam bio jedini koji je u tim momentima drkao na nju.

Na njenim časovima znao sam da odlutam često. Moje misli su bile negde drugde. Znao sam da buljim u te njene velike sise kao tele u šarena vrata. Vremenom je i ona to primetila. Nekoliko puta me je opomenula kako ne pratim na njenim časovima. Nakon što prijekor nije urodio plodom odlučila je da me pošalje kod nje na dopunsku nastavu, koju sam prihvatio sa oduševljenjem.

Svakog petka poslije škole sam dolazio kod nje na dopunski čas. Tog petka popodne je napolju bio pakao od vrućine. Kada sam ušao u kabinet vidio sam da su joj na košulji otkopčana dvadeset dugmeta više i tada sam mogao jasno da vidim njene velike sise. Zadala mi je zadatke koje nisam radio nego sam gledao u nju. Moj kurac u gaćama je porastao do maksimuma. Moram vam priznati da sam imao kurac negde oko sedamnaest centimetara dug ali zato jako debeo.

Nakon nekog vremena skontala je da gledam u nju i povisila ton na mene. Rekla mi je da ustanem iz klupe. Čim sam ustao moj kurac se jasno ocrtao na trenerci. Nije mogla da skine pogled nekoliko sekundi sa njega. Otišla je do vrata koje je lagano zaključala a potom mi prišla i rekla da ovo što se sad desi ne smije niko da sazna. U tom trenutku me je uhvatila za kurac preko trenerke i počela lagano da gaji drka, šapćući mi na uho da je jako debeo i tvrd.

Tada sam je uhvatio za košulju i izbacio sise napolje. Počeo sam da joj ih ližem i grickam njene tamne bradavice. Uživala je u tome. Potom sam rukom se spustio do njen guze. Zavukao sam ruku unutra i mogao da napipam njenu mokru obrijanu picu. Stavio sam joj jedan prst unutra na šta je ona reagovala tako što je stegla svojim butinama moju šaku. Izvadila je moj kurac napolje i jako ga drkala. Nakon toga sam je rukama lagano za ramena uzeo dajući joj do znanja da se spusti na koljena i počne da mi ga puši. To je uradila u isti mah. Počela ga je obrađivati kao prava profesionalka. Uvlačila mi je iz početka jaja u usta a potom ga lizala sa strane sve do glavića.

Kada bi došla do glavića, pljunula bi na njega a potom se ustima nabila na njega. Pušila mi ga je dobrih pet minuta. Nije više mogla da izdrži, ustala je skinula hlače i naguzila mi se preko katedre. Rukama je razvukla svoje guzove dajući mi prelijepi pogled na njenu mokru picu. Rekla mi je da želi da je tucam jako sve dok ne svršim unutra. Stavio sam joj ga unutra. Imala je jako usku picu. Počeo sam da je jebem žestokim tempom.

Stenjala je jako glasno. Dok sam je jebao uhvatio sam je rukom za kosu, što je još više napalilo. Dok sam joj kurcem širio picu njene sise su skakutale napred nazad u ritmu seksa. Dok sam je jebao govorila mi je da želi da je tako izjebem da ne može sutradan da hoda, da želi da je razvalim od seksa. Trudio sam se koliko sam mogao da jače je jebem. Nedugo zatim počela je da svršava. Tresla se jako i svi mišići na tijelu su joj podrhtavali.

Nastavio sam je jebati istim tempom. Pošto joj je pica bila jako uska i ja sam morao mnogo ranije da svršim. Nisam mogao više da čekam. Krenuo sam da joj punim picu. Iz mojih jaja je krenula ogromna sprema. Nisam nikada u životu kao do tada svršio. Ostao sam u njoj sve dok nije sam ispao napolje. Kada sam ga izvadio sprema je krenula za njim niz njene butine da se cijedi. Uzela ga je u usta i oblizala od ostatka sperme. Rekla mi je da ima jako lijep ukus.

Počeli smo se oblačiti jer je prošlo mnogo vremena i bojali smo se da neko ne posumnja. Na izlasku iz kabineta mi je dala njen broj telefona rekavši da ćemo ovu našu akciju da ponovimo još nekoliko puta. Tako je i bilo.. .

Ocjena priče

4.4
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 13020

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija