Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa profesoricom na fakultetu!

Zovem se Mario i imam dvadeset godina. Studiram pravo, druga sam godina faksa. Ovaj događaj koji ću vam opisati mi se desio prošle godine. Na jednom od predavanja tada se pojavila nova profesorica koja je tada zamijenila starog profesora koji je bio bolestan. Imala je oko četrdeset godina po mojoj procjeni. Zvala se Maja. Prestavila nam se i započela predavanje. Nosila je kratku crnu suknju na kojoj se jasno ocrtalo njeno veliko dupe i gore bijelu košulju. Imala je jako velike i lijepe sise.

Ne znam što ali počela je da bude predmet mojih seksualnih fantazija. Često puta sam drkao na nju. Zamišljao sam kako izgleda bez odjeće kada je potpuno gola. Već sam se na predavanjima prebacio u prvi red da bi je što više pratio. Tako sam jedanput uspio da uhvatim dok je prebacivala nogu preko noge da na sebi nosi crvene gaćice. To me je jako napalilo da mi se kurac popeo do maksimuma. Imao sam kurac negde oko osamnaest centimetara dužine. To moje maštanje je sve trajalo dok nismo dobili seminarske radove.

Na red je došlo da i ja odem kod nje u njenu kancelariju da branim rad. Kada sam ušao ona je sledila za stolom u nekoj mini suknji i svilenoj majici ispod koje se ocrtalžo crni grudnjak. Krenuo sam da izlažem temu kada je ona kao u niskim strastima scenu prebacila nogu preko noge. Moj pogled je odmah završio prema dolje ali sada ona na sebi nije imala gaćice. Jasno sam vidio njenu dlakavu picu. U isti tren sam se zbunio. Moj kurac je odreagovao da se podigao u gaćama i nisam ga mogao više sakriti.

Upitala me je u čemu je problem. Zacrvenio sam se i spustio glavu. Njoj je bilo sve jasno. Ali i ona je bila napaljena kao i ja. Otišla je do vrata i zaključala ih a potom sjela na rub stola. Zadignula je suknju i rekla mi da je pogledam. Ukazala mi se njena prelijepa dlakava pica. Oduvijek sam se ložio na dlakavu picu. Upitala je da li mi se sviđa. Itekako, odgovorio sam joj. Tada mi je rekla da priđem bliže. Moj kurac je htio da pukne u gaćama. Naredila mi je da se spustim na koljena i počnem joj lizati picu.

Već je bila mokra. Iz njene dlakave pice su potekli sokovi. Lizao sam je sa uživanjem tu njenu dlakavu pičku. Prelazio sam joj nekoliko puta jezikom preko klitorisa. Uživala je i polako stenjala. Svoje prste je zabila u moju kosu, koju je mrsila. Dok sam joj lizao picu lagano je skinula košulju i brus i sad su ispred mene se ukazale njene velike sise. Ustao sam i počeo da ližem te njene velike i tamne bradavice. Rukom je trljala moj kurac za to vrijeme. Naredila mi je da sjednem. Spustila je moje gaće sa boksericama na pod i moj kurac ponosno je izletio napolje.

Bila je oduševljena njegovom veličinom i debljinom. Lagano se spustila nadolje i počela ga pušiti. Pušila ga je jako dobro, kao neka profesionalka sa onih porno filmova. Dok mi ga je pušila rukom je stiskala moja jaja. Pušila ga je dobrih pet minuta a onda ustala opkoračila me, uzela moj kurac u ruku, prinijela ga na ulaz svoje dlakave pičke i u jednom potezu se nabila na njega. Ostala je par sekundi u tom položaju a potom počela da skače na kurcu gore dolje. Njena pica je bila jako vlažna.

Njene sise su skakale u ritmu našeg seksa. Uzimao sam ih u ruke i sisao dok se nabijala na mene. Grickao sam lagano njene velike i tamne bradavice koje su već bile jako krute. Ostali smo u toj pozi desetak minuta a onda sam je naguzio preko stola. Uhvatila se rukama za sto a ja sam mojim rukama se držao za njene kukove. Počeo sam silovito da je jebem. Stenjala je glasno. Molila je da usporim malo jer je boli pica, jer se dugo nije jebala. Nisam usporavao tempo. Tucao sam je svom snagom kao da mi je to poslednji put. Stavio sam joj moju ruku preko usta da bude malo tiša.

Jebali smo se sigurno dobrih pola sata. Nisam više mogao da izdržim. Rekao sam joj da ću svršiti. Molila me je da nastavim je jebati jer je i ona pri kraju i da smijem svršiti u nju. Nakon nekoliko uboda unutra oboje smo svršavali kao ludi. Ispunio sam spremom do kraja njenu picu. Kada sam ga izvadio napolje uzela ga je u usta i oblizala ga. Rekla mi je da sam na seminaru dobio čistu desetku, ali da se moramo videti još jedanput kod nje da ponovimo ovo sve. Dao sam joj obećanje koje sam ubrzo nakon toga i ispunio.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija