Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa profesorkom.

E, ovako.. Dok sam išla u srednju školu, imala sam jednu mladu profesorku, veoma zgodnu, velike prirodne sise, dupe i više nego dobro, bila je prelepa. Ona mi je predavala matematiku. Od kada je počela da mi predaje ložila sam se na nju jako. Meni je matematika inače jako loše išla, znala sam ono osnovno. Pošto sam stalno imala loše ocene, ona mi jednog dana kaže da ću imati dopunsku nastavu, ali neće moći da dodje do škole, da idem kod nje u stanu. I tako, tog dana, ja se spremim, kao da sam znala. Obukla sam crne cipkaste tange, crni cipskasti brus, veoma uske farice i majcu sa malim dekolteom. Otišla sam i zazvonila joj na vratima.

Ona je otvorila, rekla mi da udjem unutra i sednem da sačekam da se ona istušira, nije stigla ranije. Sela sam u dnevnoj sobi, sipala mi je sok, zapalila sam i čekala. Došla je nakon 15ak minuta i pitala da počnemo sa nastavom. Počele smo, ona mi je objašnjavala, ali ja nisam mogla da se koncentrišem. Sedela je pored mene, u helankama i uskoj majci, jako me napalila. Shvatila je da nešto nije u redu i upitala me, rekla sam da nije ništa. Upitala sam je gde je toalet, uputila me je. Otišla sam i nisam mogla izdržati, počela sam drkati sve brže i brže. Izašla sam nakon par minuta iz kupatila, profesorke nije bilo u sobi. Sela sam na sofu, kad čujem glas iz spavaće sobe glas 'Dodji ovde'. Ulazim u sobu, ona sedi onako utegnuta na krevetu i kaže mi da pridjem. Sednem pored nje i ona me upita da pogledamo neki film, dok odmorimo malo, vidi da sam dekoncentrisana. Prihvatim ja, pusti ona film, gledamo uz sok i ciarete. Ja sam više u nju gledala. Nisam mogla više izdržati i odlučila sam bar pokušati. Spustila sam svoju ruku na njenu butinu, ona me je pogledala i samo mi je rekla vrelim glasom 'Znam sa se dugo ložiš na mene, zato sam te i pozvala". Ja joj počnem milovati noge, zatim se popnem do sisa. Uzdisala je. Poljubila me je kao niko do tad, uzbudjenje je samo raslo. Ustanem, podinem nju, skidam joj majcu, helanke i položim je da legne na ledja. Popnem se preko nje, počnem je ljubiti u usta, spustim se na vrat, a ona sam uzdiše. Otkopčam joj beli brus iz kojih sise samo što ne ispadnu. Bradavice su joj već bile krute. Počnem ih lizati, sisati, grickati. Ona je drkala pičku preko belih mokrih gaćica. Spustim se polako do stomaka, zatim niže, uhvatim male gaćice zubima i skinem ih. Pička koj je bila vlažna, sokovi su samo cureli. Raširim joj noge i prstima predjem preko nje. Bila je vrela. Počnem drkati da izadje kliktoris. Sagnem se i jezikom predjem preko nje. Krenem je lizati vhhom jezika u krug oko klidze, zatim joj gurnem jezik u nju, a onda se opet vratim na kliktoris. Kad je već bio spreman, počnem ga polako usisavati, zatim sve brže i brže. Svršila je u grčevima i vrištući, ali nisam onda stala, nastavila sam brzo lizati klidzu, ona je jecala, tresla se.

Doživela je joj par orgazama. Ustala sam, profesorka me je zeljno gledala. Ustala je i ona, stala iza mene, obgrlila me i pocela mi drkati prevrelu pičku. Širila sam noge i uzdisala. Ona mi je skinula brus i tancice. Stavila me da sednem na krevet, raširila mi noge i prstima počela obradjivati moju macu. Radila je to ekstra. Počela sam se tresti. Ona me je gurnula da legnem i polako jezikom prelazila preko klidze do rupice i nazad. Izludela me je. Pocela je lizati moj kliktoris gore-dole, levo-desno sve brže i brže. Svršila sam, a ona je samo počela sisati klidzu, nije prestajala. Vrištala sam koliko me je dovela do vrhunca. Ustala me i samo mi rekla "Najbolje dolazi". Otišla je do ormana i izvadila vibrator. Došla je do kreveta, objašila me i počela trljati macu o macu. Uživala sam. Onda je nastavivši da trlja samo ubacila vibrator na vrhove. Bilo je eksta. Svršavale smo obe jecajući, u grčevima. Kad smo završile, legle smo na krevet, gledale se. Nisam verovala da se to desilo. Ona mi je rekla da se ne plašim, sve će biti okej i da ćemo ovo morati da ponavljamo. Bila sam zatečena. Ustala je, uhvatla me za ruku i odvela pod tuš. Zajedno smo se kupale, naravno ljubile strasno, drkale opet jedna drugoj. Nakon tuširanja, rekla mi je da će da me odbaci do kuće po stvari i da dodjem da spavam kod nje. Prihvatla sam, roditeljima sam rekla da spavam kod drugarice. Pokupila sam stvari i otišla. Narano, celu noć smo se jebale, bile smo premorene kad smo ustale ujutru. Otišle smo zajedno do škole kao da se ništa nije desilo. Posle škole, odem kući, istuširam se, stiže mi poruka. Bila je to profesorka. "Čekam te u tvojoj učionici na dopunsku" Brzo sam se spremila i otišla. Ulazim, a ona prelepa, utegnuta. Zakljuca ucionicu i pridje mi. Počne me ljubiti, maziti, skidati. Jebale smo se na skolskoj klupi. Nikad bolji osećaj nisam doživela. I posle toga smo se vidjale, jebale, i dan danas nekad odemo jedna kod druge. Samo, o tome više u drugom delu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija