Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa prometerkom na zabavi!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Bio je to jedan običan vikend, ja i moje društvo smo se dogovorili da idemo na piće uveče u jedna poznati lokal. Tu noć su imali promoterke unutra. Ušli smo naručili piće i za par trenutaka je jedna od promoterki došla za naš sto i objasnila nam da večeras imaju nagradne igre.

Bila je baš seksi obučena. Gore je nosila usku bodi bijelu majicu koja je ocrtavala njene velike sise a dolje mini šorc koji je isticao njeno oblo maleno dupe. Nosila je dugu plavu kosu, jednom riječju bila je prava cura za dobru jebačinu. Moram priznati da sam se napalio malo i počeo sam razmišljati kako bi je volio izjebati.

Kako je noć odmicala i pilo se sve više sam počeo da je posmatram i gutam je pogledom. Na kraju je i ona to primijetila pa e ponovo uputila za naš sto. Sada je ostala malo duže sa nama. Malo smo ćaskali nas dvoje a zatim mi je rastanku rekla da sam jako zgodan. Pomislio sam da od nas večeras neće biti nista kada mi je poslije pola sata prišao konobar i dao mi nešto u ruku. Bio je to papir na kom je pisalo da je čekam za pet minuta dolje u toaletu.

Otišao sam odmah do toaleta i čekao je. Tih pet minuta za mene su bili vječnost. Zatim se i ona pojavila. Gurnula me je u jednu kabinu zaključala vrata za sobom i počela divlje da me ljubi. I ja sam nju počeo ljubiti po vratu dok sam joj rukama mijesio velike sise. Ona je počela da uzdiše i svojim prstima da mrsi moju kosu.

Počeo sam rukom da se spuštam prema njenoj pici i da je trljam preko šorca. Preko hlača mi je svojom rukom drkala kurac koji je narastao do maksimuma. Spustila se zatim na koljena otkopčala mi hlače i izvadila kurac napolje. Uzela ga je u ruku i za početak se divila njegovoj veličini i debljini rekavši da imam baš veliki kurac.

Zatim ga je stavila u usta i počela ga pušiti. Pušila ga je kao prava kirvica. Uvlačila ga je koliko je god mogla u njena mala usta a potom ga vadila iz usta lizala ga spolja od glavića do jaja. Pušila ga je dobrih pet minuta. Zatim je ustala skinula šorc i naguzila se ispred mene. Nije imala gaćice i ispred mene se ukazala prelijepo obrijana pica. Rukom je malo navlažila rekavši da želi da je jebem.

Prinio sam kurac njenoj pici i u jednom udaru sam joj ga zabio do kraja. Toliko je jaukinula da sam mislio da su nas svi čuli. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo silovito da tucam. Dok sam je jebao ona je stenjala i pričala onako ptostački izazovno da sam ja je sve jače i jače tucao. Tražila je da je jebem kao pravu drolju.

Dok sam je tucao u toj pozi skinuo sam majicu sa nje i izvukao njene velike sise napolje. Imala je ogromne sise. Štipao sam je i vukao za bradavice dok sam joj pičku punio neumorno mojim kurcem. Poslije desetak minuta sjeo sam na šolju a ona meni u krilo i počela sr nabijati na kurac. Dok se nabijala na moju kurčinu cuclio sam njene ogromne sise jednu pa drugu naizmjenično. U tom trenu počela je da vrti glavom i da uz velike uzdahe svršava na mom kurcu. To me je jako napalio pa sam počeo je jebati iz sve snage.

Ustala je sa mene i rekao sam joj da stavi moj kurac među njene sise i da me jebe sisama. To je i uradila i drkala mi je kurac velikim sisama. Moja sprema je krenula iz jaja, vidjela je i ona to uzela mi kurac i ruku počela drkati dok je prinijela ga ustima. Otvorila je usta i sprema je počela da puni njena usta. Progutala je sve do zadnje kapi a zatim mi ga oblizala od ostatka sperme.

Ustala je obukla se rekavši da joj je ovo bio najbolji seks u zadnje vrijeme, dala mi broj telefona i otišla nazad. Za par minuta sam se i ja vratio na žurku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija