Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa prostitutkom drugi dio!!!

Nakon mog prvog susreta sa prostitutkom koja mi je skinula nevinost prošlo je izvestan period. Ponekad bi se prisjetio tog prvog seksa koji mi je ostao urezan cijeli život. Posle toga imao sam nekoliko devojaka sa kojima sam upražnjavao seks i bile su poprilično zadovoljne mojim seksualnim iskustvom. Dobijao sam redovno pohvale na račun moga macana. Tako su prolazili dani sve dok nisam se ponovo susreo sa ženom koja mi je skinula nevinost i poslije koje sam postao iskusan jebač.
Bio je to topao ljetni dan kada sam u supermarketu ugledao nju ženu sa kojom sam doživio prvi seks. Nisam u trenutku znao da li da joj priđem ili ne. Na kraju sam ipak odlučio da joj priđem. Pozdravio sam je i htio se predstaviti a ona me je naglo prekinula rekavši mi da ona dobro zna ko sam, jer se osoba kao ja ne zaboravlja, posebno moj alat. Nasmiješila se i poljubila me u obraz. Imala je na sebi usku bijelu majicu koja je jasno ocrtavala njene poveće sise a dolje uski šorc. Upitala me je kako joj se svidio naš prvi put i da li ikada pomislim na to. Odgovorio sam da se uvijek rado setim našeg prvog seksa i da sam sada zahvaljujući njoj postao iskusan jebač što su potvrdile druge devojke. Jako mi je drago zbog tebe dodade i zaputi se ka izlazu. Nedugo zatim sam i ja krenuo kući kada me je na parkingu sačekala i upitala me da li želim slučajno još koji čas seksualnog obrazovanja, naravno ovaj put besplatno. Ja sam odmah odgovorio da pristajem. Sjeli smo u njena kola i odvezli se do nje u stan. Nakon što smo ušli u dnevnu sobu počeli smo strasno da se ljubimo. U isto vrijeme smo skidali ono malo odjeće što smo imali na sebi tako da smo za tren bili potpuno goli. Počeo sam da joj ližem bradavice i mijesim sise dok je ona meni uhvatila kurac i snažno ga drkala. Šapnula mi je na uvo da već dugo vremena je nije jebao ovako lijep kurac i da često pomisli na njega. To me je jako napalilo da mi je kurac narastao do maksimuma. Polako se spustila ljubeći me preko stomaka do moga kurca i počela ga jako da puši. Pušila ga je super nabijajući glavu na njega koliko bi mogao ući u njena usta. Rastao je u njenim ustima svakog časa. Nakon pušenja prešla je na lizanje mojih jaja dok je rukom idalje drkala mi kurac.
Ustala je i rekla mi da sjednem na stolicu. Sjeo sam a ona na moj kurac i počela se nabijati svom silinom. Bila je dolje jako vlažna što je mome kurcu pomoglo da još lakše ulazi u njenu pičku. Dok se nabijala na kurac ustima je prišla mome uhu i prošaputala mi kako joj svakim ubodom širim picu. Stenjala je jako i već nakon par minuta svršila po mome kurcu. Bila je jako napaljena. Ustao sam sa stolice i polegao je na sto. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo je jebati svom snagom. Njene sise su skakale u ritmu moga nabijanja. Ona je samo još više stenjala i hrabrila me da nastavim sve dok ne svršim u njenu picu. Jebao sam je još jedno deset minuta u toj pozi. Došlo mi je da svršim i počeo sam da punim njenu picu mojom vrelom spermom. Srušila se na pod, oblizala moj kurac od ostatka sperme govoreći mi da sam bio odličan ovaj put i da ću za trud dobiti posebnu nagradu. Upitao sam je o kojoj nagradi je riječ a ona mi odgovorila da će mi sad dati da je jebem i u guzu.
Ponovo je strpala moj kurac u usta i za tren oka je prav kao strijela. Uzela je vazelin i namazala mi kurac a zatim i otvor njene guze. Okrenula se straga prema meni rekavši mi da polako počnem gurati jer mi je veliki kurac za njenu guzu. Počeo sam polako da ga guram i u početku je stvarno išlo teško. Ona je sad još više uzdisala i stenjala. Nakon par minuta i njena guza se navikla tako da sam ulazio malo lakše. Ubrzao sam malo ritam što je ona propratila jačim stenjanjem. To me još više napalilo da sam sad još više ubrzao. Ona se počela grčiti i svršavati uz jaki urlik. Iz njene pice je potekao pravi potop. I ja sam bio pred svršavanjem i ona je htjela da joj svršim u usta. Isplazila je jezik i spremno čekala moju spermu. Ubrzo je stigla, bilo je svuda po njenom licu, kosi a najviše u ustima.
Sve je oblizala sa osmjehom i rekla mi da sam stvarno postao odličan jebač. Poslije deset minuta otišli smo pod tuš. Na rastanku mi je rekla da bi želela češće da se sastajemo i tako je i bilo. Ja i dalje idem kući kod nje na partiju seksa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija