Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa prostitutkom Marijom!

Imao sam skoro osamnaest godina i jos uvijek nisam imao seks sa devojkom. Moji vršnjaci su uveliko već skinuli mrak, ali meni to nikako nije polazilo za rukom da učinim. Nije da sam bio tuzan dečko, imao sam čak i jako lijep kurac negdje oko sedamnaest centimetara dug i oko deset debeo, ali svaki puta kada sam hteo da to uradim sa nekom devojkom ona bi me odbila.
Zbog toga sam odlučio da potražim u oglasima neku prostituku i pronašao sam je i pozvao. Prestavila mi se zvala se Marija, imala je oko četrdeset godina. Zakazala mi je vidjenje za naredni dan u osam uveče dala adresu.

Došao sam do nje pozvonio na vrata i otvorila mi je prelijepa zena koja je izgledala kao da je imala trideset godina. Sise su bila jedna petica a dupe sa dugim nogama su bile posebna prica. Na sebi je nosila neku providnu spavaćicu ispod koje su stršile njene velike sise sa ogromnim bradavicama a dolje je imala jako uredno obrijanu picu. Od tog prizora mi se kurac odmah podigao. I ona je to primijetila pa me povukla sa vrata unutra. Dao sam joj novac a ona je u isti mah skinula sve sa sebe ostala je potpuno gola pred mnom. Moj kurac se već spremao da eksplodira.

Spustila se na koljena i otkopčala mi hlače a moj kurac je izleti ispred njene glave. Poljubila me je u kurac i rekla kako imam jako lijep kurac i počela ga jako pušiti. Pušila mi ga je kao niko u životu lizala ga od glavića pa sve do jaja, zatim mi je lizala jedno pa drugo jaje. Poslije jedno pet minuta vrhunskog pušenja legla je na krevet i pozvala me sebi.

Rekla je da želi da je jebem jako i da ulazim mojim kurcem do jaja. Iako sam bio neiskusan u seksu ubacio sam kurac u njenu pičku i počeo je jebat iz sve snage. Kako sam je jebao sve jače je ona uzdisala i govorila mi samo da nastavim je jebat tim tempom. Nedugo zatim mi se okrenula zguza i pogledala me onako kurvanjski rekavši da je sada jebem jako sve dok ne svršim u njenu pičku.
Prinio sam kurac njenoj pici i nabio joj ga jako. Uhvatio sam je rukama za njene bokove i sve jače natezao je na moj kurac koji je stalno širio njenu pičku. Uživala je jako i ona i poslije jedno deset minuta jako svršila uz obilje sokova koji su pojurili iz njene pice.

Ja još uvijek nisam htio svršiti, izvadio sam ga iz njene pice i prinio ustima rekavši da želim sada da mi ga još malo puši. Poslušala me je i počeli ga jako pušiti kao da joj je to poslednje u životu.
Za par minuta me je dovela do ludila. Počeo sam da svršavam jako u njena usta. Nije se bunila nego je pokušavala da proguta svu moju spermu, ali nije nikako mogla učiniti to pa se moja sprema slila po njenom licu. Nakon toga mi ga je nastavila pušiti a moj kurac je ubrzo ponovo porastao u njenim ustima i bio spreman za novu rundu seksa. Sada je rekla da ona želi da se nabija na moj kurac što sam joj i dozvolio. Nasadila se na kurac i počela jako da miješa. Dok se nabijala na kurac njene ogromne sisurine su skakutale gore dolje. Da bi ih umorio ja sam rukama mijesio njene sise i štipao je za bradavice što je nju jako palili. Jebao sam je još jedno dvadeset minuta i ponovo sam bio pred krajem. Rekao sam joj da ću svršiti a ona se počela još jače se navijati na moj kurac. Nisam više mogao da izdržim već sam počeo da punim njenu picu obiljem moje sperme. Nije htjela da siđe sa moga kurca sve dok on sam nije ispao iz njene pičke. Nasmijala se samo i rekla da ovo će mo sigurno ponoviti i da će me naučiti svim čarima seksa što je i uradila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija