Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa Slađanom drugi dio!

Nakon što sam imao seks sa Slađanom u toaletu prošlog je otprilike oko sedam dana. Pravili smo se jednostavnost dana se nije moglo ništa posebno. Nekoliko puta tokom koncerata i proba bi se sreli i razmijenili one strastvene poglede. Jednostavno me je gutala pogledom mene i moj kurac. I ja sam se iskreno uželio njene vrele pičke i silikinskih grudi. Čekao sam i vrebao novu priliku da je ponovo odvalim od kurca. Uskoro mi se ta prilika ponovo i ukazala.

Nakon završnog koncerta koji je bio jako uspešan odlučili smo se da odemo svi zajedno na piće i proslavimo. Počeli smo da pijemo poprilično dugo u noć. Odjednom htjela jedan da nas dvoje plešemo što smo i uradili. Priljubili smo tijelo od tijelo da sam jasno mogao da osjetim njene velike sise na kojima su se već ukrutile njene velike bradavice. Počela je da miješa guzom oko moga struka i kurac koji se već počeo buditi. Sadašnji je stavila nogu između mojih gdje je jasno mogla osjetiti njegovu tvrdoću.

Šapnula mi je na uho da misli o je već moj mališa spreman za akciju i da nebi trebali gubiti više vrijeme. Otišli smo u njenu sobu na sprata. Čim smo ušli unutrašnjih počeli smo kao ludi da skidamo odjeću jedno sa drugim drugoga i za tren smo ostali goli. Sjeo sam na krevet a ona sve spustila između mojih noga i sta ila već ukrućeni kurac u usta. Počeli je da ga puši, uvlačila ga je u usta koliko je mogla. Jednom rukom mi je masirala jaja što je me ne jako palilo. Lizala bi mi ga cijelog od glavića pare svetu do jaja. Uživala je da puši moj kurac, zaključio sam to na osnovu uzdaha koje je ispuštala.

Sada sam je legao malo krevet i počeo da joj ližem velike silikonske sise. Bila je jako napaljena. Sa sisa sam polako se počeo spuštati prema pici. Počeo sam jezikom da ližem njen klitoris a ona da stenje glasno. Nije joj dugo trebalo da njena pička postane jako vlažna. Tražila je da joj ga stavim ali nisam to htio još uvijek. Okrenuo sam se prema njoj i primakao tako da bi mogla da stavi ponovo moj kurac u usta dok sam ja idalje jezikom lizao njenu picu. Odmah je to uradila i ponovo strpala kurac u usta.

Sada sam osim jezika upotrijebio i prste koje sam zabio u njenu picu. Počela je da mumlja zbog toga što joj je moj kurac bio u ustima. Počeo sam jako da je tucam prstima a ona da svršava, izvadila je moj kurac iz usta i ispustili veliki uzdah. Okrenuo sam je zguza i zabio joj ga do kraja u njenu mokru pičkicu. Dok sam je tucao držao sam je za bokove i navlačio sve jače na kurac. Sada je već počela još jače dva uživa. Stavljala je jastuk u usta zbog toga što je počela jako da stenje da nas nebi ko čuo. Ubrzao sam ritam da se krevet ispod nas pomjerao. Imao sam osjećaj da sam ulazio sve do kraja njene pice.

Bio sam jako napaljen jebao sam je u žestokom ritmu. Okrenuo sam je sad na leđa, njene noge stavio na moja ramena a zatim ponovo se sjurio u vlažnu picu. Ulazio sam u nju žestoko. Dok sam je tucao ona bi lizala svoje bradavice što je mene jako palilo da sam mislio da ću joj razvaliti picu. Stalno me je hrabrila da je nastavim jebati u tom ritmu. Već je počela da svršava i po drugi put. Ja sam još uvijek nastavljao da je punim mojim velikim i debelim kurcem. Nije više mogla da izdrži bila je sva iscrpljena.

Rekao sam da ću i ja uskoro svršiti. Ovaj put željela je da joj svršim u usta. Izvadio sam kurcu iz njene pice i namestio se izned njene glave. Počeo sam jako da drkam kurac. Za to vrijeme lizala mi je jaja jezikom. U tom trenutku moja sprema je krenula napolje. Otvorila je usta i sprema je krenula unutra. Osim usta nije je bilo svuda po njenom licu. Ovaj put sam izbacio mnogo sperme. Zadovoljno i oblizala ga rekavši u sam bio odličan kao i uvijek. Morao sam se što prije obući jer joj je svakog časa trebala u sobu doći i njena sestra.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 6949

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija