Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa šeficom na poslu!!!

Moja priča se desila u trećem razredu srednje škole tokom ljetnjeg raspusta kojeg sam u cjelosti proveo radeći u Splitu. Ja sam sa svojim roditeljima živio u Zagrebu. Bio sam jako zgodan maldić koji je bio atletski građen jer sam se cijelo vrijeme školovanja bavio kosarkom. Djevojčice su prosto ludjele u školi za mnom a i bogami za mojom alatkom koja je bila duga negdje oko dvadeset centimentara i jako debela. Moji roditelji su bili za to radim nešto tokom raspusta pa sam odlučio da ih poslušam i zaputio se kod njihove jedne poznancie koja je držala firmu u Splitu.
Došao je i taj dan sjeo sam na bus i zaputio se pravac Split. Na stanici me je dočekala šefica inače tatina prijateljica u crnoj haljini ispod koje sam primijetio da nije nosila brus pošto su se njene poveće sise njihale slobodno. Moja šefica zvala se Sonja, bila je jako visoka, dugih noga jako lijepo oblikovanog dupeta i od svega odgromnih sisa. Kada me je ugledala potrčala mi je u zagrljaj a njene sise su počele neumorno da skaču. Uhvatila me je za ruke pa me jako zagrlila i prinijela svojim grudima da sam sise mogao osjetiti.

Taj prizor me je jako napalio a i moga mališu koji se polako počeo buditi ispod hlača. Otišli smo kući gjde je Sonja spermila večeru uz koju smo duboko u noć ćaskali o svakakvim temama. Žalila se najviše kako je sama kako je ubi samoća.

Krenuo sam da se istuširam i osvježim prije spavanja. Bacio sam u korpu za veš moje bokserice i šorc. Kada sam se istuširao pošao sam u sobu, Sonja je sada obukla bila spavaćicu iz koje su kiptile njene velike sise i nazirala se dlakava pica koja se mogla primijetiti jer je spavaćica bila skoro potpuno providna. Otišao sam spavati uz taj prizor koji mi je podigao kurac do maksimuma. Posle jedno sat vremena me je probudila potreba da mokrim. Krenuo sam prema kupatilu kada sam začuo strinine uzdahe.

Ušao sam kada tamo ona miriše moje bokserice i drka svoju dlakavu pičku. Bila je potpuno gola. Čim me je ugledala zacrvenila se skočila i pobjegla u svoju sobu. Ja sam pošao za nojm ušao sam u sobu i rekao joj da ne brine da neću nikome reći. Ona je plakala i govorila kako nema sada nikoga a meni je bio žao i ponudih se da joj ja pomognem.

Ona podiže glavu i sada ozbiljnim tonom mi reče kako to mislim a ja sam joj odgovorio da joj mogu pomoći. Izvadio sam svoj sada podignuti kurac, čim ga je spazila rekla je kako je ogroman i debeo. Počela ga je drkati nježno rukama a nedugo zatim i polako uvlačiti u usta. Uvlačila ga je koliko je mogla a ja sam je rukama uhvatio za kosu pa navlačio što više na moj kurac. Pušila mi ga je super jedno deset minuta. Posle toga sam je legao na leđa pa počeo da joj ližem sise a sa njih sam prešao na picu koja je bila jako dlakava. Lizao sam joj klitoris i usmine dok se ona uvijala pod mnom i jaukala od užitka. Tresla se stalno kao da je na sturju priključena, rukama mi je uhvatila kosu pa se svojom picom što više nabijala na moj jezik.

Posle dest minuta samo se ukočila i jednom jauknula jako a zatim su mlazevi njinih sokova potekli iz pice kao kada pukne vodovodna cijev.
Nije više mogla izdržati i rekla mi je da želi da njoj ga stavim u pičku. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo polako da ulazim u njenu picu. Već na samom ulazu ona je jauknula jer je bila jako uska nije se već duži vrmeneski period jebala. Ulazio sam u početku polako a zatim sam počeo da ubrzavam tempo. Jebao sam je sve jače i jače dok su njene se sise tresle poda mnom.

Ona je jako stenjala i jaukala da sam se bojao da nas ne čuje neki komšija. Prebacio sam se da je jebem zguza a ona mi se natrćila i izbacila svoju guzu koliko je mogla. Nabio sam joj sada kurac u picu iz sve snage. Uhvatio sam je rukama za kosu povukao glavu prema sebi da bi mogao da vidim njene grimase na licu dok je moj kurac neumorno bušio njenu picu. Ona je svaki put sve više dahtala i jaukala ali je iznova tražila još. Govorila mi je kako je do sada niko ovako nije jebao i kako je ovo najvići kurac koji je primila njena pica.
Od tih prljavih priča i meni se u kurcu skupila sperma koja je htjela napolje. Htio sam ga izvaditi ali moja Sonja kao da je to osjetila pa se nabila na moj kurac jako. Bilo je kasno počeo sam da je punim spermom. Kada sam izvadio kurac iz njene pice potekao je jedan mlaz.

Legli smo jedno pored drugoga ali ona nije iz ruke ispuštala moj kurac. Zarekli smo se da će ovo ostati naša tajna a seks smo nastavili da upražnjujemo do dan danas. Istuširali smo se zajeno gdje mi ga je Sonja još jednom dobro popušila a zatim legli goli zajedno da spavamo. Nastavili smo se jebati cijelo ljeto sada Sonja ga je počela primati polako i u guzu a u pičku je već lagano ulazio jer je bila dobro razrađena.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija