Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa trudnicom

Zrinka je bila već pet mjeseci u drugom stanju, te je uzela bolovanje u firmi i skoro svaki dan bila kod nas. Maja, moja supruga, i ona su bile nerazdvojne, počevši od planiranje kupovine robe za dijete, a po realiziranoj kupovini sam shvatio da će biti curica, do kupnje krevetića, kolica i ostalog.
Maja je bila oduševljena činjenicom da smo Zrinka i ja zakopali ratnu sjekiru i da se sad dobro slažemo, te je to pripisala njenoj trudnoći i pozitivnom utjecaju na okolinu. Nisam joj mogao reči da postoji mogućnost da sam ja mogući otac djeteta, jer bila su još dva kandidata. A Zrinka baš i nije rado otvarala tu temu, čak ni sa Majom, što je meni u potpunosti odgovaralo.

Jedan dan, kad je Maja bila odvela klince u školu i vrtić, a ja sam bio kod kuće, slobodan dan, i očistio cijelu kuću, te se napokon zavalio u trosjed pred TV sa pivicom, kako bi mogao malo odmoriti, naglo se otvore ulazna vrata od kuće i u dnevni umaršira Zrinka. Osmijeh joj je bio od uha do uha, odjevena u trenirku i tenisice, te se uputi pravo na trosjed kraj mene i podigne svoje noge na moje i zavali se u trosjed.

- Pa di si ti meni? -upitala je sa osmijehom na licu- Nikako da te vidim samog...
- Hmmmm...da li si ti čula za kucanje ili čak zvono?? -upitao sam ju sarkastično.
- Ma daaaajjj...pa tu sam kao doma, zar ne?
- Slažem se...čak bi čovjek i pomislio da si doma...
- Ne zajebavaj... -lupila me po ramenu- a kad smo kod toga....bi li mogao malo se pozabaviti sa zadovoljavanjem potreba jedne trudnice?
- Kako to misliš? Da ti donesem krastavce i kekse uz pivicu?!?
- Neee...da zaposliš ovo... -rekla je i primila me za kurac preko trenirke i počela ga stiskat.

Nakon toga je spustila noge i zagrlila me i počela ljubiti, a rukom je i dalje mjesila moj kurac. Ja sam joj otkopčao i skinuo gornji dio trenirke, a uska majica ispod nje je pucala od bujnih grudi bez grudnjaka i trbuščića. Čim sam stavio ruku na njene sise bradavice su se odmah ukrutile, a ona je počela stenjati i uzdisati. Skinuo sam joj majicu i poljubio joj obje bradavice, te sam ju polegao na trosjed, skinuo tenisice i povukao joj donji dio trenirke zajedno sa gaćicama niz noge. Raširila je noge i počela si milovati klit i gurati prste u picu koja je već sjajna od sokova. Vidio sam da ju je malo zapustila, tj nije obrijala dlačice. Bilo mi je to novo kod nje i dodatno me napalila. Brzo sam skinuo majicu i donji dio trenirke sa gaćama, te sam sa uzdignutim kurcem prišao njoj i stavio joj ga uz usta. Ona ga je primila jednom rukom i stavila ga u usta dok je drugom i dalje trljala svoj klit. Ja sam joj mjesio sise dok mi je ona pušila kurac, a to je radila odlično.
U jednom trenutku sam izvukao kurac iz njenih usta i kleknuo ispred trosjeda, te joj raširio noge i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Ona je to jedva dočekala i požurivala me:

- Daaajjjjjjj....stavi mi gaaaa....mmmmmm...
- Polako -rekoh- Čemu žurba?

Nisam ni ja više želio čekati, te sam počeo polako ulaziti u njenu picu, a ona je počela uzdisati. Postepeno sam pojačavao tempo i uskoro sam cijeli kurac ugurao u njenu picu. Ona je bila tako mokra da je cijeli prekrivač na trosjedu bio mokar od njenih sokova. Svje je šljapkalo kako sam ulazio u njenu picu. Uskoro sam osjetio da ću svršiti te sam ubrzao tempo i nakon dvije minute sam se ispraznio u njenu picu. Zabijao sam se dok nije prestajalo izlaziti iz mene. Svaki moj ubod bi izazvao njeno cviljenje i uzdahe.
Odmaknuo sam se i rekao joj:

- Pričekaj me ovdje. -otišao sam gol do gornjeg kata, uzeo svoju kremu za brijanje i Majinu britvicu, novu, za depilaciju, te natočio u lavor tople vode i vratio se natrag.

Kad me vidjela počela se smijati, ali s obzirom da sam bio ozbiljan, prestala je. Obrisao sam joj picu od naših sokova i namočio ju vodom, te nasapunao kremom za brijanje. Uzeo sam britvicu i počeo ju pažljivo brijati. Dok sam to radio ona je pozorno gledala šta radim, a kad sam joj prst stavio u picu i palcem pritisnuo klit, ona je samo uzdahnula i zavalila se na naslon. Lagano sam ju brijao i prstima joj obrađivao picu, a onda sam odlučio mokri prst iz njene mace staviti u njenu guzu. Lagano sam joj bušio šupčić dok je ona stenjala. Podigla je noge još malo kako bi mi olakšala pristup guzi, a ja sam nastavio uguravati prst u guzu. Uskoro sam odlučio staviti još jedan, a pjena koja se sljevala niz picu do guze dala je podmazivanje. Uskoro su oba prsta bila u guzi, a njena pića je bila obrijana, te sam uzeo ručnik sa slobodnom rukom i obrisao ju. Uzeo sam kremu za ruke sa stolića i malo istisnuo po pici i razmazao ju po venerinom brežuljku i pici, a ostatak po svom ponovno tvrdom kurcu. Izvukao sam prste iz guze i narihtao kurac na ulaz u guzu i počeo ga uguravati.
Počela je jaukati ali nisam imao namjeru stati. Gurao sam kurac sve dublje i dublje, a ona je iz jaukanja prešla u dahtanje i mrmljanje. Iz mace je krenulo teći i slijevati se niz njen procjep do šupka i po mom kurcu koji je nemilice širio rupu. Znao sam da svršava ali nisam usporio tempo već sam ubrzao. Uskoro sam i ja počeo svršavati duboko u njenoj guzi, pa sam ga izvadio i protrljao ostatak po glatko izbrijanoj pički. Ostala je ležati tako raširenih nogu, a ja sam sjeo na trosjed do nje. Ona je spustila svoje noge na moje i dolazila do daha. Oboje smo bili znojni, te sam ju upitao da li bi pod tuš, ali je rekla:

- Ne...tuširat ću se doma...s tobom pod tušem ne bi bilo brzo tuširanje, a sad sam malo i umorna.
- OK, kako hoćeš.

Pomogao sam joj da se obuče i dok smo se ljubili za rastanak pitao sam ju kad želi ponovo. Rekla je da će me nazvati i primila me za kurac i namignula.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija