Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa trudnicom

Ocjena: 4.3

Zrinka je bila već pet mjeseci u drugom stanju, te je uzela bolovanje u firmi i skoro svaki dan bila kod nas. Maja, moja supruga, i ona su bile nerazdvojne, počevši od planiranje kupovine robe za dijete, a po realiziranoj kupovini sam shvatio da će biti curica, do kupnje krevetića, kolica i ostalog.
Maja je bila oduševljena činjenicom da smo Zrinka i ja zakopali ratnu sjekiru i da se sad dobro slažemo, te je to pripisala njenoj trudnoći i pozitivnom utjecaju na okolinu. Nisam joj mogao reči da postoji mogućnost da sam ja mogući otac djeteta, jer bila su još dva kandidata. A Zrinka baš i nije rado otvarala tu temu, čak ni sa Majom, što je meni u potpunosti odgovaralo.

Jedan dan, kad je Maja bila odvela klince u školu i vrtić, a ja sam bio kod kuće, slobodan dan, i očistio cijelu kuću, te se napokon zavalio u trosjed pred TV sa pivicom, kako bi mogao malo odmoriti, naglo se otvore ulazna vrata od kuće i u dnevni umaršira Zrinka. Osmijeh joj je bio od uha do uha, odjevena u trenirku i tenisice, te se uputi pravo na trosjed kraj mene i podigne svoje noge na moje i zavali se u trosjed.

- Pa di si ti meni? -upitala je sa osmijehom na licu- Nikako da te vidim samog...
- Hmmmm...da li si ti čula za kucanje ili čak zvono?? -upitao sam ju sarkastično.
- Ma daaaajjj...pa tu sam kao doma, zar ne?
- Slažem se...čak bi čovjek i pomislio da si doma...
- Ne zajebavaj... -lupila me po ramenu- a kad smo kod toga....bi li mogao malo se pozabaviti sa zadovoljavanjem potreba jedne trudnice?
- Kako to misliš? Da ti donesem krastavce i kekse uz pivicu?!?
- Neee...da zaposliš ovo... -rekla je i primila me za kurac preko trenirke i počela ga stiskat.

Nakon toga je spustila noge i zagrlila me i počela ljubiti, a rukom je i dalje mjesila moj kurac. Ja sam joj otkopčao i skinuo gornji dio trenirke, a uska majica ispod nje je pucala od bujnih grudi bez grudnjaka i trbuščića. Čim sam stavio ruku na njene sise bradavice su se odmah ukrutile, a ona je počela stenjati i uzdisati. Skinuo sam joj majicu i poljubio joj obje bradavice, te sam ju polegao na trosjed, skinuo tenisice i povukao joj donji dio trenirke zajedno sa gaćicama niz noge. Raširila je noge i počela si milovati klit i gurati prste u picu koja je već sjajna od sokova. Vidio sam da ju je malo zapustila, tj nije obrijala dlačice. Bilo mi je to novo kod nje i dodatno me napalila. Brzo sam skinuo majicu i donji dio trenirke sa gaćama, te sam sa uzdignutim kurcem prišao njoj i stavio joj ga uz usta. Ona ga je primila jednom rukom i stavila ga u usta dok je drugom i dalje trljala svoj klit. Ja sam joj mjesio sise dok mi je ona pušila kurac, a to je radila odlično.
U jednom trenutku sam izvukao kurac iz njenih usta i kleknuo ispred trosjeda, te joj raširio noge i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Ona je to jedva dočekala i požurivala me:

- Daaajjjjjjj....stavi mi gaaaa....mmmmmm...
- Polako -rekoh- Čemu žurba?

Nisam ni ja više želio čekati, te sam počeo polako ulaziti u njenu picu, a ona je počela uzdisati. Postepeno sam pojačavao tempo i uskoro sam cijeli kurac ugurao u njenu picu. Ona je bila tako mokra da je cijeli prekrivač na trosjedu bio mokar od njenih sokova. Svje je šljapkalo kako sam ulazio u njenu picu. Uskoro sam osjetio da ću svršiti te sam ubrzao tempo i nakon dvije minute sam se ispraznio u njenu picu. Zabijao sam se dok nije prestajalo izlaziti iz mene. Svaki moj ubod bi izazvao njeno cviljenje i uzdahe.
Odmaknuo sam se i rekao joj:

- Pričekaj me ovdje. -otišao sam gol do gornjeg kata, uzeo svoju kremu za brijanje i Majinu britvicu, novu, za depilaciju, te natočio u lavor tople vode i vratio se natrag.

Kad me vidjela počela se smijati, ali s obzirom da sam bio ozbiljan, prestala je. Obrisao sam joj picu od naših sokova i namočio ju vodom, te nasapunao kremom za brijanje. Uzeo sam britvicu i počeo ju pažljivo brijati. Dok sam to radio ona je pozorno gledala šta radim, a kad sam joj prst stavio u picu i palcem pritisnuo klit, ona je samo uzdahnula i zavalila se na naslon. Lagano sam ju brijao i prstima joj obrađivao picu, a onda sam odlučio mokri prst iz njene mace staviti u njenu guzu. Lagano sam joj bušio šupčić dok je ona stenjala. Podigla je noge još malo kako bi mi olakšala pristup guzi, a ja sam nastavio uguravati prst u guzu. Uskoro sam odlučio staviti još jedan, a pjena koja se sljevala niz picu do guze dala je podmazivanje. Uskoro su oba prsta bila u guzi, a njena pića je bila obrijana, te sam uzeo ručnik sa slobodnom rukom i obrisao ju. Uzeo sam kremu za ruke sa stolića i malo istisnuo po pici i razmazao ju po venerinom brežuljku i pici, a ostatak po svom ponovno tvrdom kurcu. Izvukao sam prste iz guze i narihtao kurac na ulaz u guzu i počeo ga uguravati.
Počela je jaukati ali nisam imao namjeru stati. Gurao sam kurac sve dublje i dublje, a ona je iz jaukanja prešla u dahtanje i mrmljanje. Iz mace je krenulo teći i slijevati se niz njen procjep do šupka i po mom kurcu koji je nemilice širio rupu. Znao sam da svršava ali nisam usporio tempo već sam ubrzao. Uskoro sam i ja počeo svršavati duboko u njenoj guzi, pa sam ga izvadio i protrljao ostatak po glatko izbrijanoj pički. Ostala je ležati tako raširenih nogu, a ja sam sjeo na trosjed do nje. Ona je spustila svoje noge na moje i dolazila do daha. Oboje smo bili znojni, te sam ju upitao da li bi pod tuš, ali je rekla:

- Ne...tuširat ću se doma...s tobom pod tušem ne bi bilo brzo tuširanje, a sad sam malo i umorna.
- OK, kako hoćeš.

Pomogao sam joj da se obuče i dok smo se ljubili za rastanak pitao sam ju kad želi ponovo. Rekla je da će me nazvati i primila me za kurac i namignula.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina