Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa zrelijom gospođom

Ocjena: 5

Dakle priča počinje ovako. bio je to dan kao i svaki drugi, digao sam se otuširao se išao pojesti doručak i spremati se za posao. Napravio sam svoju svakidašnju rutinu i uputio se na posao. Onda sam je vidio u hodniku. Bila je to moja susjeda zvala se Nikolina, imala je oko 50 godina možda godinu ili dve više ali je sve jedno bila građena kao bomba. Imala je grudi onako normalne veličine srednje ali svejedno su se primjetile ali je zato imala tako savršenu guzu, uvjek je bila u suknji i to crnoj a to je mene izluđivalo jer je izgledala tako seksi a guza joj je bila zategnuta, mislim da ni cure po 20-25 godina nemaju takav šupak. Na njoj se nisu vidjeli znaci starenja izgledala je fantastično. Uvjek kad bi se vidjeli pozdravi bi se i imali smo super odnos bili smo i par puta na kavi ali čisto ovako kao susjedita viš.

I tako sam se ja uputio prema poslu i vidjeli smo se. Pozdravila me i pitala me je ako čemo na kavu pošto se dugo nismo ispričali, ja sam pristao ali nisam očekivao ništa više jer smo stvarno imali prijateljski odnos. Ja sam otišao na posao, a ona je krenulas svojim putem. Kada sam se vratio s posla otišao sam se doma otuširati, kada sam se otuširao uputio sam se prema susjedi. Kada sam došao pozdravila me je prijateljski, ponudila me kolačima ali nisam ništa mogao jesti, i tako smo mi započeli razgovrati(razgovarali smo o svemu o poslo o krizi, malo smo istračali susjede). Nakon tolikih tema naletili smo na jednu vrlo interesantnu i zanimljivu temu. Upitala me ja kako to da ja još uvjek nemam neku djevojku, ja sam joj odgovorio da nisam neki tip za veze i da me to baš i ne zanima, onda me je pitala jedno pitanje koje me šokiralo. Rekla je točno ovim riječima:"MOGU LI TI NEŠTO PITATI, KADA SI ZADNJI PUT IMAO SEKS". Ja sam ostao šokiran tim pitanjem pošto ga nisam očekivao. Odgovorio sam joj da sam zadnji seks imao pred mjesec dana, samo mi se nasmješila i uputila se prema kupatilu rekla je da ide oprati ruke i da če se brzo vraiti. Ja sam ju čekao nekih par minuta a onda se vratila. Preko sebe je imala samo mantil, pitao sam je što radi, i odgovorila mi je da se več dugo vremena želi poševiti samnom, uhvatio sam je za guzove i privio je sebi. Nije joj dugo trebalo da se spusti i krene mi pušiti kurac i drkati ga.

Ajme kako je to dobro radil vidjelo se da ima iskustva i da zna što radi, drkala ga je 2 minute a zatim ga je krenula gutati nabijala ga je skroz do jaja i davila se u njemu. Kasnije sam ja uzeo kurac i namjestio ga u njena usta i krenuo ga nabijati, nabijao sam ga tako nekih par minuta a nakon toga sam ju bacio na krevet i krenuo joj lizati pičkicu, bila je jako uredna i pedantna žena tako da nije bilo niti jedne dlačice, lizao sam joj tako pičkicu i grickao klitač dok se nije skroz napalila, krenula je dahtati i uzdisati, brzo sam joj raširio noge i uvalio joj kurac koji mi je pulsirao kao nikad u životu. Kada sam ga uvalio krenuo sam je trpati i nabijati, nabijao sam je tako jako da nije mogla doči do zraka čulo se samo:"AHHHHHHHHHH TOOOOOOOOO JAČEEEEEEEEEEEE". I tako sam je ja nabijao i več mi je bila dosadila ta poza, pa sam ju uzeo u ruke nabijo ju na kurac i rekao joj da me izjaše malo, krenula se nabijati na njega polako a nakon nekoliko minuta sve jače i jače toliko da su joj cjelo vrijeme sise letile tolikod da ih nisam mogao ni mjesiti.

I tako je ona mene jahala a ja sam je u jednom trenutku uzeo okrenuo uhvatio za rep, pošto je imala kosu u repu i nabijo joj kurac u guzu pošto sam cjelo vrijeme to čekao, zategno sam joj jako kosu toliko da nemože glavu pomaknuti, i krenuo ju nabijati, toliko sam bio napaljen da je nisam krenuo kresati lagano nego sam ga odmah krenuo nabijati kao divljak mislio sam da če joj to smetati ali je ona govorila cijelo vrijeme:"JAČEEEEEEEE TOOOOOOO SAMO ME ŠEVI". Ja sam ju jebao tako odotraga nekih 5 minuta ali sam bio blizu tog momenta kada ču svršiti, rekla mi je da joj svršim il u usta il po licu. Uzeo sam kurac i strpao joj ga blizu usta, na kraju je malo moje sperme završilo u ustima a više po licu i blizu oči ali nema veze bitno da je seks bio fantastičan. Nakon tog dana jebali smo se svaki put kada smo stigli i nikad nismo požalili
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija