Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u autu

Došao sam sa puta i zvala me đevojka da se vidimo i rekla mi je da ima iznenađenje za mene. Otišao sam do nje i predložila mi je da idemo sa autom negđe kraj rijeke, tako je i bilo.
Našao sam lijepo mjesto i tu sam auto parkirao. Kad sam stao i ugasio motor ona je rekla da pređemo na zadnje sjedište, kad smo prešli ona je odmah meni sjela u krilo i poćeli smo se ljubit i hvatat. Moj kurac se odmah digao i ona je to osjetila i predigra je pocela ljubili smo se i hvatali 5 minuta. Onda je ona skinula sa sebe majicu i grudnjak ja sam stavio svoju glavu u njene sise i počeo je ljubit i lizat po njenim velikim sisama. Kad sam joj izljubio i izlizo sise onda je ona sišla sa mog krila i skinula hlaće sa sebe, a tange je ostavila na sebi. Dignula je lijevu nogu do mojih usana i počeo sam je lagano ljubit do njene pičke. Kad sam je izljubio do pičke onda sam jezikom prelazio preko njenih gačica da osjetim okus njene pičke, onda sam uhvatio zubima tange i skinuo sa nje. Vidio sam da zeli moj kurac od 20 cm u sebi, ali volim okus picke pa sam nastavio da jezikom ližem njenu picku i da guram jezik u njenu vlažnu i sočnu pičku dokle sam mogao dokućit. Dok sam joj lizao pičku otkopćao sam i skinuo sa sebe hlače i jedva sam čekao da stavim svoj kurac u njenu pičku. Stavio sam joj kurac u pičku do jaja sam gurnuo, pička je bila uska kao u đevojke od 20 godina. I poceo sam je jebat što jace jer voli grubo da se jebe, ona je bila ispod mene u uhvatila me za guzove i svom snagom me je privlaćila u sebe. Onda mi je predložila da ona ide gore ja sam pristao i pocela se nabijat na moj kurac sa svojom vlažnom i soćnom pičkom. Dok se nabijala na moj kurac vrištala je sve glasnije i glasnije, nisam mogao da slusam kako jako vristi zabio sam joj jezik u usta i počeli smo se ljubit dok se ona nabijala na moj tvrdi kurac. Ona je svršila x puta po meni, a i u moja usta bio sam sav mokar od njenog soka kao da sam se kupao u bazenu. Rekao sam joj da volim lizat pičku i da volim okus njenog soka kad svrši u moja usta. Onda je ona počela da se lagano spušta prema mom kurcu i stavila kurac u svoja usta i počela ga pušit do jaja. Pušila i lizala ga je dobro jer je bila od mene starija 10 godina. Htjeo sam da joj svršim u usta, ali ona je rekla da to ne voli pa sam joj svršio na stomak. Kad sam svršio po njoj onda je ona opet stavila moj kurac u usta i izvukla spermu iz kurca da je mogu nastavit jebat u njenu vlažnu pičku. Kad je to uradila i popušila ga jedva sam čekao da i ja njoj izližem pičku da osjetim njene sokove soćne. Lizao sam i gurao jezik u njenu pičku sve dok mi nije rekla da stavim svoj kurac u pičku jer voli kurac. Tako sam i uradio kad sam joj stavio kurac u pičku onda sam onako njenim sokom od pičke po ustima i jeziku počeo da je ljubim po ustima. Želeo sam da nešto novo uradim i predložio sam joj da joj stavim kurac među sise i da joj jebem sise. Ona je pristala i dok sam je jebavo u sise ona je moj kurac ljubila i lizala jer ga je mogla dokučit. U tom sexu mi je rekla da me voli jer je dobro jebem a i ja sam njoj rekao da je volim jer mi je bilo dobro sa njom i nikad nisam imao bolji sex nego sa njom.
Kad sam zadnji put svršio onda mi je samo pušila i lizala kurac dok joj nije dosadilo pa mi rekla da je vozim natrag doma. U vožnji dok sam je vozio doma ona mi je drkala i pušila kurac Jebali smo se tako do jutra u autu i evo već 2 godine se ja i ona jebemo tako nisam se nikad pokajo sto sam se upoznao sa njom i što je od mene starija dogovorili smo se bez obaveza i samo da se nalazimo zbog sexa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija