Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u avionu

Zdravo moje ime je Radmila i ispričaću vam svoj seks u avionu. Naime ja radim kao stjuardesa i stalno se vozim avionom. Pošto volim haltere i čarape dozvoljeno mi je da ih nosim ali ispod pantalona. Ujutru kada ustanem istuširam se namažem kremu za noge i odradim vežbe za noge pošto ih bas negujem. Zatim odem do ormara obučem tange i brushalter čarape koje jako precizno biram i koje su jako skupe haltere pantalone i crne cipele. Kada smo se vozili avionom primetila sam kako me jedan čovek starijih godina gleda. Imao je oko 75. Pošto volim starije razmišljala sam o njegovom kurcu i u sebi se palila. Ovlažila sam i on je to video. Kada sam videla izmedju pantalona da sam vlažna otišla sam u wc kako bih izdrkala i očistila to. On je krenuo zamnom i kada sam počela da drkam kucao mi je na vrata i rekao dete deka je.

Ja sam imala 29 godina. Otvorila sam mu i on je ušao i rekao je deka bi da proba mladu pičku. Dozvolila sam mu i počeo je da mi liže. Deka je imao veoma dobru taktiku lizanja picke. Svršila sam jednom i onda sam zavirila ispod njegovih pantalona. Kurcina je bila mala ali sposobna da se digne. Pošto nosim losion za penis zbog muža u tašni izvadila sam i počela da mu dižem. Dok sam mu drkala on je dirao moje haltere i čarape i balavio na njih a ja sam uživala i radila na njegovoj kurčini. Ukus njegovog kurca je sladji od bilo kog. Topio se u mojim ustima kao slag. Gutala sam i uzivala. Jezikom sam polako lizala glavić a on je stenjao i uzdisao. Ustala sam i rekla mu deko sedni na wc šolju da se ne zamaraš a ja cu sve ostalo. Sela sam mu na kurac i podigla noge u vis i pocela da se jebem.

Ulazio je glatko i veoma mi je prijalo. Dok smo se jebali ja sam mu skakala po kurcu a on mi je trljao picketinu. Jebali smo se 2 sata jer dekici treba malo više da svrši. Bolji ukus sperme nikad nisam probala. Kada smo završili ja sam deki poklonila svoje čarape da ima nešto za uspomenu os mene. Kada sam ispričala ostalim devojkama stjuardesama u avionu htele su da probaju taj slatki i neodoljivi kurac. Videle su da mi fale čarape i pozajmile mi njjihove rezerne. Jedva sam izdržala u unihopu. Pitala sam ga pristao je. Kada smo sleteli otišle smo sve u wc sa njim i počele su da mu puše. Lizale su mu i grabile se za njegovu kurčinu i ujedale medjusobno. A on je stojao uza zid i stenjao. Kozica mu se polako klizala po kurcu. Ogrebla sam se 2 minuta dobrog pušenja. Stigla sam kući i ispričala mužu sta se desilo.

Udario mi je šamar i razvalio mi je pičku od kurca Jebao me je kao nikada i nije stajao. Ja sam ćutala i uživala i nabijala noge kod njega jer znam da ga pale moje neodoljive čarape. Svrsio je par puta i pustio me je da idem da se istuširam. Pošto se vidjamo jednom u nedelji taj dan je samo seks. Došao je do kabine i rekao kako mu se jebe još. Podigla sam nogu i ugurala kurac u moju mekanu pičku i nisam se bunila jer sam zavisnik od seksa. Voda je isla a kurac je ulazio glatko kao i kod deke. Svakakve kurce sam probala ali muževljev i dekin su najlepši i najsladji. Deka se pojavio sledeći dan opet na avionu. Ja sam mu prišla i počela da mu drkam preko pantalona a on je izvadio kondom i rekao dete popuši mi ovde. Pošto su svi spavali ja sam kluknula a on me pokrio njegovom jaknom.

Pušila sam kao nikada slatko i jako. Uključile su se ostale putnice. Kleknule su i počele su svima da puše kurčeve. Jebanje je počelo deka me nije puštao i ako su me hteli dvoje za trojku. Ceo avion se jebao bile su trojke i geng bengovi ali mene je samo deka kecao. Kada smo zavrsili deku vise nikada nismo videli a ja još uvek ne mogu da zaboravim taj njegov neodoljivi kurac i ukus.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija