Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u bolnici

Mrzio sam oduvek bolnice ambulante i slične ustanove, ne što se bojim lekara nego su oduvek nek gužve i dosadni stari čangrizavi ljudi. Svi se nekud žure i svi bi preko reda da idu. Uz to je uvek neki neugodan vonj po svemu samo ne po nečem lepom. Jedno leto sam sa drugarima išao na more. Kao uvek to je bilo alkohola, noćnih kupanja i zajebavanja. Sve je bilo odlično do jedne večeri kada smo pod značajnom količinom alkohola odlučili da vidimo tko može da skoči u pličinu. Naravno da sam morao prva budala ja da budem. Odmah nakon skoka osetio sam tup udarac te sam se ustao naravno govoreći nije mi ništa. Moji drugari su me gledali vidno u šoku dok je jedan odmah reagovao i pozvao hitnu. Udario sam tako jako da mi je na jednom mestu napukla lobanja. Na sreću lekari su brzo reagovali i prevezli me u salu za operiranje. Nakon njihovog dolaska slabo čega se sećam.. .

Nakon zahvata su me stavili u induciranu komu dok se stanje ne stabilizuje. Prvo čega se sećam je da čujem glasove oko sebe ali ne mogu da se pomaknem niti da otvorim oči. Dani su prolazili i bilo mi je genijalno kako ljudi pričaju pored mene i misle da ne čujem. Tako sam jedno jutro čuo sestre kako govore kako bez obzira šta sam u komi moj kurac se uredno digne svako jutro i strši kao jarbol. Čak su jedna drugu zadirkivale da li se usudi da ga primi.. .

Tokom jedne noći došao sam sebi te sam uspeo da otvorim oči. Nije nikoga bilo i odlučio sam da pokušam da spavam. Nisam mogao više spavati pa sam do pred jutro bio budan i piljio u strop. Zaspao sam tek kada je svanulo. Ubrzo me probudio glas sestara ali sam se pravio da sam još u komi. Ponovo su bile one dve prepoznao sam ih po glasu. Moj kurac je stršao ponovo pred njima dok je jedna nagovarala drugu da ga prime. Osetio sam kako podižu sa mene bolničku spavaćicu te lagani povetarac na kurcu. Jedna se tiho smejala dok je ova odvažna uzela kurac u ruku i krenula da ga navlači. Ubrzo ga je strpala u usta i počela da puši. Jako lepo je pušila u umela je da ga usiše skoro celog u grlo. Bio sam mnogo napaljen i brzo sam svršio i osetio kako sam je iznenadio i kako grca pod naletima sperme. Druga nije mogla da prestane da se smeje. Uzele su ubruse i očistile ga. Kad sam osetio da su blizu kraja otvorio sam oči i rekao, cure pa ne bi bilo uredu da me ostavite nedovršenog posla. Vidno sam ih uplašio i ujedno učinio da im bude neugodno. Obje su bile plavuše, štoviše verovatno i sestre jer su bile jako slične. Bile su u kasnim dvadesetim da malo jačim dupetom i bokovima i sisama koje su bile zavidna trojka. Nisu se snašle i brzo su izletele iz sobe. šteta pomislio sam, a moglo nam je biti dobro.. .

Dan se bližio kraju i već sam i zaboravio na jutarnje avanture. Uskoro je počelo da mi se spava te sam i zaspao. Oko ponoći začuo sam nekakvo komešanje. Otvorio sam oči i ugledao njih dve. Mi smo se menjeale za smene rekle su, kako bi mogle da nastavimo prekinuto od jutros. Nisam se ni snašao a druga sestra mi je već lagano drkala kurac i čim se dignuo strpala ga je u usta. Prva sestra se vešto popela na moj krevet i namestila svoju pičku meni na usta. Bila je pripremljena i ispod suknje nije imala ništa. Pička joj beše vlažna i s malim trokutićem iznad. Lizao sam je pohotno dok se sve cedilo meni u usta. Raskopčala je bluzu i izvadila sise van. Bradavice su već bile napete i odmah sam ih zgrabio i igrao se njima. Mešao sam joj sise dok sam osetio da je sestra stala da puši. Čuo sam kako se skida i penje na krevet. Osetio sam kako ga prima u ruku i namešta. Krenula je da seda na njega i bila je jako vlažna ali je moj debeli kurac jedva ulazio u nju. Nakon skoro minute uspela je da sedne do jaja. Krenula je lepo da meša. Za to vreme ja sam i dalje lizao sestru. Osetio sam kako se krevet uvija pod nama. Nabijala se sve jače na kurac. Njena sestra je počela da svršava pod naletima mog jezika. Nakon desetak minuta zemenile su mesta. Napaljena prva sestra je bez problema primila kurac iz prve i krenula da me žestoko jebe i nastavila da svršava. Lepa obrijana roza pička prve sestre me gledala u oči. Zabio sam jezik u nju i krenuo da je obrađujem. Imala je sise mnogo lepše od sestre. Dovodile su me do ludila dok sam se igrao sa njima. To ju je jako palilo jer je počela da stenje sve glasnije. Zabio sam joj prst u šupak što ju je dodatno napalilo i skoro me ugušila. Ubrzo je obilno počela svršavati što je i mene potaknulo preko ruba. Napunio sam njenu sestru sa svakom kapljicom iz jaja. Ona je nastavila da ga jaše dok nije omekšao. Ustale su se s mene i polizale sve s mog kurca. Obukle su se i rekle vidimo se na idućoj kontroli.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija