Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u bračnom kretevu moje tetke!!!

Nakon prošle noći provedene sa mojom tetkom Ankom u kupatilu, gdje sam je jako dobro izjebao i gdje mi je pripredila toplu dobrodošlicu kod nje, otišli smo u njenu sobu i zajedno zaspali u bračnom krevetu. Zaspali smo i već sljedeće jutro sam ustao mnogo poslije nje. Ustao sam onako potpuno go i zapustio sam se prema dnevnoj sobi. Čuo sam kako me doziva iz kuhinje da dođem na doručak. Kada sam ušao i vidio nju potpuno golu osim sa keceljom naprrijed, moj kurac se ponovo podigao. Njeno veliko dupe me je jako palilo. Okrenula se i pogledala me i nasmijala se, rekavši da izgleda da mom kurcu nij bilo dosta sinoć. Nasmijao sam se i ja rekavši da tako dobu picu ću jebati stalno. Prišla mi je poljubila me i povela ka stolu gdje je servirala doručak. Dok sam jeo cijelo vrijeme me je držala za kzrac, koji je bio jako napet.

Rekla mi je da od sada cijelo vrijeme dok smo sami ćemo se šetati po kući goli, i da mogu da je jebem gdje god poželim jer želi da nadoknadi ovo vrijeme što je bila bez kurca. Doručkovao sam a ona je krenula da rasprema sto. Odnijela je stvari u kuhinju. Počela je da spušta tanjire u mašinu za sude. Tada sam ugledao njenu dlakavu pičku otpozadi i jako sam se napalio. Prišao sam joj otpozadi i zabio joj ga u pičku. Uspjela je da se uzvati za rub mašine a ja sam već je počeo puniti mojim kurcem. Šaptala mi je da samo nastavim da je jebem da me jako želi dok je stenjala. Uhvatio sm je za njenu prelijepu plavu kosu i povukao je prema sebi dok sam se zabijao u nju.

Dok sam je jebao, primakao sam joj se na uho i šaptao kako je ona od sada moja kujica i kako ću je smo ja moći jebati. Potrvrđivala mi je da je samo moja, da ću je samo ja jebati i da jako voli moj veliki kurac. Rukama je sada razmakla svoje guzove a ja još jače je počeo jebati. Stenjala je kao prava kurvica, tražeći još. Dok sam je jebao u pičku, prstima sam je dirao do otvora guze. Kada bi god joj polako zavukao prst u guzu jače bi zastenjala i nabijala se na moj kurac. Upitao sam je da li želi da je jebem u guzu. Rekla mi je da se nikada nmije do sada jebala u guzu i da se boji da će je boljeti jer imam jako veliki kurac. Sada sam je potavio tako da je sjela na sudoperu a ja joj ga ponovo stavio u pičku i tucao je žestoko. Stenjala je toliko glasno da sam pomislio ponekad da će nas čuti i komšije. Dok sam je jebao ona se svojim rukama držala za mene.

Iako sam je jebao u picu njena guza me je privlačila jako i poželio sam je jebati. Izvadio sam ga iz nje i otišao do kupatila po kremu. Kada sam se vratio rekao sam joj da se naguzi ponovo. Učinala je to , iako nije znala šta je očekuje. Kada sam počeo da joj mažem kremu po guzi , znala je da ću je jebati u nju. Molila me je da to ne radim ali ja sam bio istrajan i na kraju je pristala. Polako sam joj ga ugrao u guzu tek iz trećeg puta, kada je ušao samo glavić. Boljelo je jako, vidio sam to po njenom licu pa sam zbog toga i polako je jbeao. Nisam htio baš da je povridjem odmah. Jebao sam je tako nekih par minuta, sve dok ona nije tražila tada da je jebem malo brže. Čim sam ubrzao počela je da vrišti od užitka i svršava po drugi put.

Nisam nikada u životu vidio da žena tako svrši. Sve je i mene to jako palilo. Govorila mi je kako sam joj razvalio guzu, kako mi je kurac ogroman. To me je sve jako palilo pa sam i ja bio sperman da svršim. Htio sam ga izvaditi ali mi ona nije dala. Uhavtaila me je rukama za guzove, govreći da je nastavim jebati i da joj svršim u guzu. Tu sam joj želju ispunio već poslije pet minuta, kada sam počeo da punim mojom toplom spermom njenu guzu. Nakon što sam ga izvadio iz njene guze, sperma je potekla, i počela se slijevati preko njenih butina. Pala je ispred sudopere sva iscrpljena rekvaši da sam je izjebao kao ždrebicu, i da moram malo da usporim jer je ipak ona žena u godina i boji se da neće moći da israti moj tempo mladog pastuva. Prišao sam joj poljubio je u usta i rukom udario po guzi rekavši da je ona bolja od bilo koje klinke. Bilo joj je to jako drgao da čuje od mene a potom sam otišao na tuširanje. Nastavio sam da jebem moju tetku idalje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija