Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u četvero

Dođem ja doma. Zazvoni meni mobitel, a kad tamo zove Lucija. Pozove ona mene, da odemo k njenoj drugoj prijateljici. Ta prijateljica se zove Lea.

Lea je bila lijepa i zgodna djevojka, koja je čak i lijepsa od Ane. Lea nas je počastila jednom finom voćnom tortom. Mi jedemo tortu, kad netko zvoni.

Lea otvori vrata i reče:
- Slobodno uđi.

Ana uđe i pozdravi Luciju.

- Marko, šta ti radiš ovdje? - upita sva u čudu.

- Ćao i tebi Ana. Nazvala me Lucija da dođem do nje, a s njom sam došao ovdje k Lei.- -rekao sam.

Odgovori Ana:
- Mene je Lea pozvala i rekla mi je da ću probati seks u četvero.

Rekao sam:
- I dobro ti je rekla, Ana.

I tako nas četvero lijepo pojeli tortu, skinuo sam Leu i počeo joj lizati picu. Mene je skinula Ana i kad mi ga je htjela pušiti, već je bio u Lucijinim ustima.

Kad sam ga htio staviti u nevinu Leinu picu, Lucija nije htjela pustiti mog tvrdog i velikog penisa iz usta van. Morao sam sisati lijepe okrugle Leine sise, jer ju nisam mogao ševiti.

Kad je Lucija prestala pušiti, odmah ga je u usta uzela Ana. Onda sam ljubio malo Luciju, malo Leu. Masirao njihove lijepe sise, malo im drkao te vrele uske pice. Kad sam svršio Ani u usta, tek sam tada mogao početi ševiti Leu. Imala je toliko usku picu, da sam svršio i prije nego sto sam počeo pošteno nju ševiti. Kad sam konačno ušao do kraja, svršila je u takvoj ugodi da sam i ja u istom trenu svršio u nju.

To mi je bilo nešto veličanstveno i najbolje što mi se moglo dogoditi.
Jahala me je na stolcu toliko strastveno da sam svršavao skoro svakih 3 minute. Polegao sam ju na stol, gdje sam ju nastavio ševiti vrlo jako i žestoko. Htio sam ga staviti u njenu guzu, ali još nije htjela primiti u guzu. Okrenuo sam ju i počeo ševiti s traga.

Ana i Lucija su jahale jedna drugu na trosjedu. Kako sam ševio Leu, tako me lezbijski seks dodatno palio i jos sam žešće ševio Leu, kojoj je sve to jako pasalo.
Nakon Lee sam počeo ševiti Anu na stolu.
Lea i Lucija su nastavile vlastiti seks. Tu je bilo svih živih i neživih poza. Lizale su jedna drugu tako strasno i pohotno, da sam morao ševiti Anu, a i ona mene.

Nakon toga u kuhinji, to smo nastavili u predivnoj Leinoj sobi. Tu sam ih sve ševio do iznemoglosti. Kad više nisam mogao, one su se međusobno seksale, i povremeno mi drkale i pušile penis. Malo su ga masirale sa rukama, a malo sa sisama.

Kad sam si malo odmorio počele su me jahati tako strasno, da sam mislio da sam negdje u oblacima, a ne u sobi od strasne ljepotice Lee. Kad su prestale, otišle su pod tuš, a mene su ostavile u sobi.

Kada sam došao da im se pridružim pod tušem, seksale su se i lizale da mi je nabrekao toliko jako, da sam ga odmah stavio u Leinu guzu. Tako je jako zajecala od ugode da mi se u potpunosti predala. Ševim ja nju, masiram njene božanstvene sise, a sisao sam Lucijine sise. Svršio sam u Leinu guzu i stavio ga u vaginu. Primio sam ju u naručje, a ona se kretala naprijed-natrag u ritmu laganog rock- n- rolla. Ana mi je tako jako lizala jaja, da sam se leđima morao nasloniti na zid tuš kabine, da ne padnem na pod kade zajedno s Leom, koliko mi je bilo nadražujce to kako mi je Ana lizala jaja. Malo je stala sa lizanjem da dođem k sebi. Odmah nakon sto je stala svršio sam u Leu.

Rekla mi je da sam tako obilno svršio, da je sve automatski završilo u njenoj maternici, koliko sam duboko ušao u nju.

Nakon toga smo otišli natrag u sobu, gdje smo nastavili u istom ritmu.

Bio mi je to jedan od najboljih seksa do tad.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija