Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks u četvero

Ocjena: 1

Dođem ja doma. Zazvoni meni mobitel, a kad tamo zove Lucija. Pozove ona mene, da odemo k njenoj drugoj prijateljici. Ta prijateljica se zove Lea.

Lea je bila lijepa i zgodna djevojka, koja je čak i lijepsa od Ane. Lea nas je počastila jednom finom voćnom tortom. Mi jedemo tortu, kad netko zvoni.

Lea otvori vrata i reče:
- Slobodno uđi.

Ana uđe i pozdravi Luciju.

- Marko, šta ti radiš ovdje? - upita sva u čudu.

- Ćao i tebi Ana. Nazvala me Lucija da dođem do nje, a s njom sam došao ovdje k Lei.- -rekao sam.

Odgovori Ana:
- Mene je Lea pozvala i rekla mi je da ću probati seks u četvero.

Rekao sam:
- I dobro ti je rekla, Ana.

I tako nas četvero lijepo pojeli tortu, skinuo sam Leu i počeo joj lizati picu. Mene je skinula Ana i kad mi ga je htjela pušiti, već je bio u Lucijinim ustima.

Kad sam ga htio staviti u nevinu Leinu picu, Lucija nije htjela pustiti mog tvrdog i velikog penisa iz usta van. Morao sam sisati lijepe okrugle Leine sise, jer ju nisam mogao ševiti.

Kad je Lucija prestala pušiti, odmah ga je u usta uzela Ana. Onda sam ljubio malo Luciju, malo Leu. Masirao njihove lijepe sise, malo im drkao te vrele uske pice. Kad sam svršio Ani u usta, tek sam tada mogao početi ševiti Leu. Imala je toliko usku picu, da sam svršio i prije nego sto sam počeo pošteno nju ševiti. Kad sam konačno ušao do kraja, svršila je u takvoj ugodi da sam i ja u istom trenu svršio u nju.

To mi je bilo nešto veličanstveno i najbolje što mi se moglo dogoditi.
Jahala me je na stolcu toliko strastveno da sam svršavao skoro svakih 3 minute. Polegao sam ju na stol, gdje sam ju nastavio ševiti vrlo jako i žestoko. Htio sam ga staviti u njenu guzu, ali još nije htjela primiti u guzu. Okrenuo sam ju i počeo ševiti s traga.

Ana i Lucija su jahale jedna drugu na trosjedu. Kako sam ševio Leu, tako me lezbijski seks dodatno palio i jos sam žešće ševio Leu, kojoj je sve to jako pasalo.
Nakon Lee sam počeo ševiti Anu na stolu.
Lea i Lucija su nastavile vlastiti seks. Tu je bilo svih živih i neživih poza. Lizale su jedna drugu tako strasno i pohotno, da sam morao ševiti Anu, a i ona mene.

Nakon toga u kuhinji, to smo nastavili u predivnoj Leinoj sobi. Tu sam ih sve ševio do iznemoglosti. Kad više nisam mogao, one su se međusobno seksale, i povremeno mi drkale i pušile penis. Malo su ga masirale sa rukama, a malo sa sisama.

Kad sam si malo odmorio počele su me jahati tako strasno, da sam mislio da sam negdje u oblacima, a ne u sobi od strasne ljepotice Lee. Kad su prestale, otišle su pod tuš, a mene su ostavile u sobi.

Kada sam došao da im se pridružim pod tušem, seksale su se i lizale da mi je nabrekao toliko jako, da sam ga odmah stavio u Leinu guzu. Tako je jako zajecala od ugode da mi se u potpunosti predala. Ševim ja nju, masiram njene božanstvene sise, a sisao sam Lucijine sise. Svršio sam u Leinu guzu i stavio ga u vaginu. Primio sam ju u naručje, a ona se kretala naprijed-natrag u ritmu laganog rock- n- rolla. Ana mi je tako jako lizala jaja, da sam se leđima morao nasloniti na zid tuš kabine, da ne padnem na pod kade zajedno s Leom, koliko mi je bilo nadražujce to kako mi je Ana lizala jaja. Malo je stala sa lizanjem da dođem k sebi. Odmah nakon sto je stala svršio sam u Leu.

Rekla mi je da sam tako obilno svršio, da je sve automatski završilo u njenoj maternici, koliko sam duboko ušao u nju.

Nakon toga smo otišli natrag u sobu, gdje smo nastavili u istom ritmu.

Bio mi je to jedan od najboljih seksa do tad.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina