Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u kući

Prijatelj i ja iznajmili smo kuću, živjeli smo na prvom katu .
Sve je bilo mirno , sve je bilo super , sve dok se oni nisu pojavili.
Bračni par od četrdesetak godina Marko i Martina, nikako nam mirna nisu dali, pomješali bi dan i noč, sve zbog njihovog deranja i buke.
U početku smo to ignorirali , ali poslije nismo mogili , pogotovo kada smo vidjeli da dovode druge ljude , koje uopče ne poznajemo.
Živjeli su odmah poviše nas, na drugom katu. Svaki njohov korak smo čuli, svaki njihov korak odozgo kao da nam po glavi udara.
Jedne večeri, opet isto sve, buka galama, dolazak novih ljudi kod njih.
Prijatelj me je nagovorio da odem gore, i da im kažem može li malo tiše , inače ćemo se žaliti gazdi.
Pokucao sam na vrata , nitko nije čuo , čuo sam neku vrisku i jaku glazbu, pokucao sam opet.


Otvorio je on Marko, povukao me unutra i zatvorio vrata. Marko je bio pjan , malo ga je bacilo na agresiju , vidim neke ženske kako sjede u dnevnom boravku , odnosno jedva ih vidim , jer je prostor bio zadimljen od cigareta koje su pušilo.
Također boca votke, pive, jegera i ostalih pića. Martina je bila tu večer fantastinčna. Na sebi je imala crnu usku crvenu haljinu, imala je malo veču guzu u njoj. Crna kosa do ramena mirisla je savršeno u onakom prostoru.
Martina me je zgrabila za ruku i sjela na kauč, stavila ispred mene neko piće. Rekao sam ne hvala ne pijem. Popij jednu neće ti ništa biti.
Dok sam sjedio neka plavuša , Martinina prijateljica se počela približavati mene s moje lijeve strane, dok neka crnka s moje desne strane.
Plavuša je stavila ruku na moja prsa i počela me maziti , i obratila se crnki on je moj.


Jedna i druga pokušavali su mi sknuiti majici , dok je Martina stajala poviše nasi.
Cure vi Majicu , a ja ču hlače , kurac mi se počeo dizati u njihovoj blizi.
Prepustio sam se , skinuli su mi sve , osim bokserica, a onda si i bokserice.
Martina je pred svojim mužem drkala moj nabrekli kurac, dok je muž njen samo gledao i navijao . Želio je vidjeti svoju ženu na mome kurcu.
Martina je zadigla svoju crvene haljinu , skinulua gaćice i sjela na moj kurac. Pica joj je bila uska , stisla je moj kurac picom i počela se nabijati.
TOO! TOO! govorio je Marko. PLavuša mi je stavila jezik usta , dok se Martina nabijala . Zgrabio sam Martinu Za noge i turio do jaja u njezinu picu.
Marko Se popeo na kauč stavio prvo kurac usta crnki, zgrabio je za glavu i nabijao joj u grlo, a onda došao do plavuše stavio njoj kurac usta i isto je grkljala.


DOk su one grkljale , ja sam počeo svršavati u Martininu picu. Mrdala se lijevo desno na mome kurcu i nije se skidala s moga kurca , samo se prislonila na mene tako , i tako smo malo odmarali.
Digla se s moga kurca, sperma je curila iz njene pice , po kauču i podu. Ali moj kurac nije spao, Mada je bio uljepljen od sperme.
Martina je došla do Markovog kurca i počela mu pušiti zajedno sa crnkom. Plavuša je vidjela mene kako sjedim zadihan s nadignutim kurcem, skinula je svoje gaćice crvene stavila meni usta i sjela na moj kurac.
Opet užitak, počela je jahati, mazio sam je po pici dok je skakala na mom kurcu . Želila bi da i mene onako uzmeš za noge ko Martinu i jebeš.
To sam uradio , zgrabio za noge i počeo jebati , dobro sam zakucavao do jaja , vrištala je.
Marko je več svršio po Martininoj faci i od crnke facu.

Gledali su u mene onako zaljepljene spermom , žmirkala su , i Marko je isto gledao njegov kurac je mlitav bio.
Gledali su nas , a ja sam osjetio kao da trebam brzo svršiti , napunio sam od plavuše pičku. Skinula se s mene uzeli smo čašu kucnuli se i počeli piti piče.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija