Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u kući

Prijatelj i ja iznajmili smo kuću, živjeli smo na prvom katu .
Sve je bilo mirno , sve je bilo super , sve dok se oni nisu pojavili.
Bračni par od četrdesetak godina Marko i Martina, nikako nam mirna nisu dali, pomješali bi dan i noč, sve zbog njihovog deranja i buke.
U početku smo to ignorirali , ali poslije nismo mogili , pogotovo kada smo vidjeli da dovode druge ljude , koje uopče ne poznajemo.
Živjeli su odmah poviše nas, na drugom katu. Svaki njohov korak smo čuli, svaki njihov korak odozgo kao da nam po glavi udara.
Jedne večeri, opet isto sve, buka galama, dolazak novih ljudi kod njih.
Prijatelj me je nagovorio da odem gore, i da im kažem može li malo tiše , inače ćemo se žaliti gazdi.
Pokucao sam na vrata , nitko nije čuo , čuo sam neku vrisku i jaku glazbu, pokucao sam opet.


Otvorio je on Marko, povukao me unutra i zatvorio vrata. Marko je bio pjan , malo ga je bacilo na agresiju , vidim neke ženske kako sjede u dnevnom boravku , odnosno jedva ih vidim , jer je prostor bio zadimljen od cigareta koje su pušilo.
Također boca votke, pive, jegera i ostalih pića. Martina je bila tu večer fantastinčna. Na sebi je imala crnu usku crvenu haljinu, imala je malo veču guzu u njoj. Crna kosa do ramena mirisla je savršeno u onakom prostoru.
Martina me je zgrabila za ruku i sjela na kauč, stavila ispred mene neko piće. Rekao sam ne hvala ne pijem. Popij jednu neće ti ništa biti.
Dok sam sjedio neka plavuša , Martinina prijateljica se počela približavati mene s moje lijeve strane, dok neka crnka s moje desne strane.
Plavuša je stavila ruku na moja prsa i počela me maziti , i obratila se crnki on je moj.


Jedna i druga pokušavali su mi sknuiti majici , dok je Martina stajala poviše nasi.
Cure vi Majicu , a ja ču hlače , kurac mi se počeo dizati u njihovoj blizi.
Prepustio sam se , skinuli su mi sve , osim bokserica, a onda si i bokserice.
Martina je pred svojim mužem drkala moj nabrekli kurac, dok je muž njen samo gledao i navijao . Želio je vidjeti svoju ženu na mome kurcu.
Martina je zadigla svoju crvene haljinu , skinulua gaćice i sjela na moj kurac. Pica joj je bila uska , stisla je moj kurac picom i počela se nabijati.
TOO! TOO! govorio je Marko. PLavuša mi je stavila jezik usta , dok se Martina nabijala . Zgrabio sam Martinu Za noge i turio do jaja u njezinu picu.
Marko Se popeo na kauč stavio prvo kurac usta crnki, zgrabio je za glavu i nabijao joj u grlo, a onda došao do plavuše stavio njoj kurac usta i isto je grkljala.


DOk su one grkljale , ja sam počeo svršavati u Martininu picu. Mrdala se lijevo desno na mome kurcu i nije se skidala s moga kurca , samo se prislonila na mene tako , i tako smo malo odmarali.
Digla se s moga kurca, sperma je curila iz njene pice , po kauču i podu. Ali moj kurac nije spao, Mada je bio uljepljen od sperme.
Martina je došla do Markovog kurca i počela mu pušiti zajedno sa crnkom. Plavuša je vidjela mene kako sjedim zadihan s nadignutim kurcem, skinula je svoje gaćice crvene stavila meni usta i sjela na moj kurac.
Opet užitak, počela je jahati, mazio sam je po pici dok je skakala na mom kurcu . Želila bi da i mene onako uzmeš za noge ko Martinu i jebeš.
To sam uradio , zgrabio za noge i počeo jebati , dobro sam zakucavao do jaja , vrištala je.
Marko je več svršio po Martininoj faci i od crnke facu.

Gledali su u mene onako zaljepljene spermom , žmirkala su , i Marko je isto gledao njegov kurac je mlitav bio.
Gledali su nas , a ja sam osjetio kao da trebam brzo svršiti , napunio sam od plavuše pičku. Skinula se s mene uzeli smo čašu kucnuli se i počeli piti piče.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija