Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u šatoru

Za prvi peti smo okupili društvo i dogovorili se da idemo na mali izlet da malo roštiljamo i da se dobro provedemo. Tako da smo nabavili šatore i sve ostale potrebne stvari i zaputili se prema jednoj jezeru nedaleko od grada. Kad smo stigli tamo postavili smo logorsku vatru i šatore. Sjedili smo tako oko vatre, pekli kobasice i zezali se, netko je sjedio na deblu a neki su ležali na ležaljkama a ja sam bio jedan od ljudi koji su ležali. Kada se spustila noć postalo je još hladnije tako da sam si uzeo deku i pokrio se sa njom. U jednom trenutku jedna djevojka se ustala sa debla i prišla k meni. "

Mogu li leći i pokriti se.. . Jako mi je hladno.. . Ako se ti nećeš ustati mogu barem onda ja da legnem pokraj tebe.. . Jako mi je hladno". Bilo mi je žao pa sam se pomakao u stranu kako bi ona imala mjesta da legne. Dobro je bilo to što je ležaljka bila malo veća pa smo mogli oba dvoje da stanemo. Tako smo ona i ja ležali pokriveni kad me je u jednom trenutku ona pogledala u oči i uhvatila me za kurac. Tiho sam je upitao da što to radi a ona mi je odgovorila kako je ova moja blizina napaljuje i u tom trenu mi je zgrabila ruku i stavila je na njenu sisu. " Miluj me, to obožavam" rekla mi je na uho dok mi je otkopčavala šlic. Izvadila mi je kurac iz hlača i počela da mi ga drka pod dekom a ja sam joj izvadio sisu iz grudnjaka i počeo trljati joj pičku preko njezinih traperica. Pošto je bio mrak i bili smo pokriveni do glave nitko nije vidio što se dešava ispod deke. Kako je vrijeme odmicalo tako su jedan po jedan odlazili da spavaju u svoje šatore, sve dok samo nas dvoje nije ostalo sami vani. Zatim smo onako napaljeni otišli u moj šator da se napokon pojebemo kako treba.

Oba dvoje smo se skinuli a zatim mi je ona počela da navlači kozicu na kurcu i da ga počinje lizati sa svojim jezikom. turala ga je sve do grla a u isto vrijeme mi je milovala jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila legla je na leđa i raširila svoje duge seksi noge, a ja sam joj počeo da joj ližem klitoris sa vrhom jezika. Nakon što sam joj dobrano navlažio pičku stavio sam joj dva prsta u pičku i počeo da je turam sve dok nije svršila, sva se tresla koliko je bila napaljena. Zatim mi je sjela u krilo i počela sa trljati od kurac a ja sam joj zabio glavu u sise i ljubio je po njima. Zatim sam je uzeo otraga za guzove i nabio joj kurac u pičku, toliko je bila vlažna da mi je kurac ušao bez ikakvih problema u nju. Tako sam je jebao a ona se samo hvatala za usta kako se ne bi čulo njezino stenjanje. Kad sam je tako dobro pojebao okrenuo sam je i naguzio, stavio ga nazad u pičku i nastavio je jebati iz sve snage.

Dok sam je tako jebao zgrabio sam je za sise i privukao k sebi i turo ga do kraja u njezinu toplu i vlažnu pičku, a ona je u jednom trenutku toliko zavrištala da je čudo što se nitko nije probudio. Tako sam je jebao nekoliko minuta a zatim se ona okrenula i počela da mi ga ponovo puši i da liže. Tako mi je pušila sve dok me nije potjeralo da svršim. Pitao sam je gdje bi htjela da joj svršim a ona je odgovorila da želi da ju napuni pičku sa spermom, tako da je na brzinu stavila kurac u pičku a ja sam joj svršio u nju i napunio je do kraja. " To srećo.. . Obožavam osjetiti spermu u pički.. . Ne brini ništa uzimam pilule". kada mi je to rekla odahnio sam. Nakon toga smo se obrisali a ona je legla pokraj mene i prebacila jednu nogu i tako smo goli spavali sve do jutra. Ovo mi je bio najbolje iskustvo u životu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija