Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u stanu sa gospođom iz auta!!!

Nakon nekoliko dana pošto sam imao seks u kolima sa jednom prelijeom gospođom na telefon sam dobio poruku od nje gdje me je upitala kako sam šta radim i usput se prestavila da se zove Ines. Odgovorio sam joj da se smaram kući da nema ništa novo. Potom je za koji minut stigla nova poruka gdje mi je rekla da od one noći stalno misli na moj kurac i da bi rado voljela da ga još koji put proba ako se naravno ja slažem. Rekao sam joj da nemam ništa protiv toga. Odgovrila mi je kako je sutra veče slobodna i da će doći do mene i pokupiti me ispred kuće oko osam sati. Nisam mogao da dočekam taj dan.

Sredio sam se istuširao obrijao dlačice na mom kurcu. Kada oko osam sati zazvonio mi je telefon. Bila je to Ines rekla mi je da silazim da me čeka u autu. Istrčao sam iz kuće i ušao u nje audi. Odmah me je sočno poljubila. Dok je vozila prema svome stanu nije skidala ruku sa moga kurca. Imala je vliki osmjeh na licu. Rekla mi je kako jedva čeka da je izjebem večeras kao najveću drolju. Te su me riječi jako napalile da se moj kurac digao do maskimuma. Jako me je palilo to što je voljela da tako prostački priča.

Došli smo do njenoga stana i čim smo ušli počela je da skida odjeću sa sbee. Za tren je ostala potpuno gola ispred mene. Počela je da me ljubi a onda polako da se spušta prema mom kurcu. Izvadila ga je iz trenerke i počela jako da drka. Koliko ga je jako stiskala da me ja za trenutak i zaboljelo. Stavila ga je u usta i počela pušiti. Pušila ga je kao prava drolja. Uvlačila ga je u usta koliko je god to mogla. Ja sam je uhvatio za glavu i nabijao na moj kurac. Voljela je to da joj radim. Nakon pet minuta pušenja ustala i naguzila se premo stola a ja sa prišao od pozadi i počeo je jebati svom snagom.

Koliko sam joj ga jako zabijao da sam je sa mojim kurcem u njenoj pički podizao od poda. Ječala je kao da je neko kolje. Suze su joj od užitka tekle a njena pička je nekontrolisano vlažila. Nabijao sam je na kurac jako ulazeći do materice. Zbog siline takvog nabijanja počeo sam prije vrmenea da svršavam. Mislio sam ga izvaditi ali ona nije dala rekla je da želi da joj napunim pičku. Napravio sam još par trzaja u nju i počeo sam joj puniti pičku mojom spermom. Nisam izlazio iz nje dok mi nije kurac spao. Legli smo na komodu da se malo odmoorimo a onda je uslijedila druga runda. Ponovo mi ga je pušila dok se nije digao do maksimuma.

Zatim se ona nasadila na njega. Skakala je po mom kurcu kao da joj je to poslednje u životu. Nabijala se na kurac dok se rukama držala oko moga vrata. Dok se nabijala na kurac ja sam u početku je rukama hvtaao za kukove i još jače navlasčio na kurac a zatim sam rukama joj mijesio velike sisetine. Svršavala je u talasima nekoliko puta i to svaki put uz ogoroman urlik. Bojao sam se da nas neko neće čuti. Nakon jedno desetak minuta tako divljeg seska sišla je sa moga kurca i naguzila se ispred mene rekavši da želi da proba moj kurac u njenoj guzi ali da moram biti jako nježa jer je on ogroman za njeno malo dupe.

Prinio sam ga njenoj guzi i počeo da guram. Išlo je jako sporo i boljelo je vio sam to po izrazu nenjoga lica ali nije odustajala neko je tražila da ga nastavim gurati. Naon minut dva ušao je konačno. Iz početka je ulazio samo moj glavić ali sam počeo malo jače da ga guram tako da je ulazio oko jedne trećine sada. Ona se tresla od užitka. Svršila je jš jednom ali ovoga puta najjače. Iz njene pičke je potekao sok koji se cijedio po njenim nogama. Ja sam natavio da je jebem u guzu i nakon desetak minuta sam bio pri kraju.

Izvadio sam ga i rekao da otvori usta. Uradila je to isplazila jezik a ja sam počeo da svršavam po njemom licu i u njena usta. To me je jako napalio. Kada sam završio uzela ga je oblizala cijelog. Legao sam na komodu da se odmirom a ona je otišla do sobe i donijela mi stotinu eura rekavši da me želi častiti na moju odličnu jebačinu. Upitala me je poslije da li bi želio po nekada da izjebem jo koju ovakvu ženu kao ona za pare. Pošto sam bio u punoj snazi a volio sam da imam novca pristao sam na tu ponudu. Rekla mi je da će to bitisamo naša tajna i da ću ih jebati kod nje u stanu. Tako je počela moja velika seksualna avantura gdje sam jebao udate i bogate gospođe za novac.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija