Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u svlačionici sa starijom devojkom od sebe!

Zovem se Marko i bio sam četvrti razred srednje škole. U tom periodu sam počeo da budem jako seksualno aktivan cijelo vrijeme sam ganjao starije djevojke od sebe. Često sam znao da nafatam neku devojku iz škole i da nabrzaka se pojebemo. Tako sam stalno funkcionisao sve do trenutka kada je u našu školu došla Marija. Bila je starija jednu godinu od mene i bila je stvarno seksi. Imala je jako dugu crnu kovrdžavu kosu, tanak struk, duge noge, prelijepo dupe ali od svega na njoj su najljepše bile sise. Imala je jako velike sise da smo svi pomislili da su silikoni ali one su bile prirodne. Tokom hoda njezine sise su se jako njihale što je dovodilo nas muškarce do ludila. Znala je da nosi jako uske majice tokom ljeta što je isticalo njene grudi još više sa ogromnim bradavicama.

Sve se desilo jednog petka kada smo imali zajedno čas fizičkog vaspitanja. Nakon časa ostali smo sami u svlačionici. Krenuo sam da je špiuniram dok se ona presvlačila. Skinula je majicu i ostala u brusu iz koga su kipile ogromne sise a onda je skinula i šorc i ostala u čipkastim crnim tangicama. Zbog svega toga kurac mi se jako podigao a moram reći da sam imao jako veliki kurac za svoje godine. Bio je dug oko devetnaest centimetara a i jako debeo. Prilikom ustajanja udario sam glavom u kvaku i tom trenutku se ona pojavila na vratima u brusu i tangicama. Počela je da viče na mene kako sam jedan veliki kreten a zatim je pogledala u pravcu mog kurca koji je bio podignut do maksimuma.

Povukla me je za ruku i odmah skinula moj šorc sa boksericama. Kurac mi je ispao ispred nje a ona je sa čuđenjem prokomentarisala kako mi je jako veliki kurac. Prišla mi je i počela ga rukom drkati a zatim nedugo čučnula i počela pušiti kurac. Pušila ga je jako dobro iako je bio veliki za njena usta. Trudila se koliko je god mogla da ga stavi u usta. Slinavila je dok ga je pušila a zatim je prešla na moja jaja koja je uvlačila u usta jedno po jedno. Sve vrijeme dok mi je pušila kurac njena ruka je stalno masirala svoju picu i mogu reći da je bila jako vlažna. Uzeo sam je za ruku i podigao a zatim sam počeo da joj lizem ogromne sise igrao sam se sa njima kao beba sa igračkom. Lizao sam je jako grickao bradavice a potom prešao na picu iz koje je jako curilo.

Nije više mogla da izdrži pa je tražila da joj ga stavim. Naguzila se prema meni izbacila guzu i rekla mi da je jebem jako ali da pazim da ne svrši u nju. Prinio sam kurac ulazu njene pice nakvasio glavić a zatim ga sjurio koliko sam mogao u njenu picu. Zaurlala je od bola okrenula se prema meni i rekla da budem nežniji malo jer imam kurčinu kao konj. Počeo sam je jebati polako jedno desetak minuta. Svakim svojim ubodom njene sise su poskakivale a ja ih mijesio rukama. Moj kurac je neumorno bušio njenu usku picu. Bila je jako blizu svršavanja vidio sam joj po izrazu lica a zatim je tražila da je jebem brže. Počeo sam je nabadati koliko sam mogao ući u nju. Dahtala je i vrtjela glavom a onda je počela da svršava jako. Iz nje je curilo kao iz slavine.
Spustila se ponovo sva znojna na koljena a zatim počela da mi puši kurac kao da joj je to bilo poslednje u životu. Pušila ga je jedno pet minuta a onda je došlo i meni da svrši. Izvadila ga je iz usta počela ga rukama jako drkati a ja da špricam po njenim velikim sisama. Sprema je bila svuda po njenim sisama. Prstom je pokupila malo sperme i probala njen ukus. Rekla mi je da je jako ukusna da imam jako lijep kurac i da bi sve ovo voljela probati još nekoliko puta. Nastavili smo se jebati još dugo vremena jer smo išli i na faks zajedno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija