Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks u taksiju!

Ocjena: 5

Ovaj seks u taksiju mi se desio tačno na moj dvadeseti rođendan. Da priču krenem iz početka. Taj vikend sam okupio društvo da zajedno proslavimo rođendan u jednom lokalu. Pozvali smo i par drugarica da pođu sa nama. Pili smo do kasno u noć, ja sam pokušavao da sa jednom od njih uđem u malo intimnije stvari a možda i da se ogrebem za jedan dobar seks, ali nije išlo. Sve to počelo me je smatrati i pomalo nervirati.

Poslije još sat vremena provedenih u lokalu pozvao sam taksi da dođe po mene. Nakon što je došao ušao sam u njega i onako ljutito rekao kuda da vozi bez da nisam pogledao ko je za volanom. Za volanom je bila žena oko četrdeset godina duge crne kose koja mi se nasmijala i upitala zašto sam toliko ljut.

Izvinuo sam se na grubosti. Počeli smo priču do moje kuće i objasnio sam joj šta se desilo. Odjednom ona me je upitala da me nije to neka djevojka odbila večeras. Ja sam onako ponovo ljutito rekao da nije. Ali ona po mom odgovoru je mogla shvatiti da ustvari jeste. Dok je vozila malo sam je posmatrao kao izgleda iako nisam imao baš pregledu sliku.

Nakon pređenih par kilometara stala je sa autom pored puta. Upitao sam je što je stala a ona se nasmijala rekavši da ovakav ne mogu kući. Izašao sam napolje da je upitam o čemu je riječ a ona je umjesto odgovora uhvatila rukom moj kurac u hlačama i rekla o ovome je riječ. Ja sam tada počeo da mijesim njene sise preko košulje koju je imala na sebi.

Kleknula je ispred mene i izvadila moj dvadeset centimetara dug kurac napolje malo ga prodrkala a zatim stavila u usta i počela pušiti. Dok ga je pušila otkopčavala je svoju košulju i oslobodila svoje velike sise napolje. Dok se nabijala glavom na moj kurac njene sise su se klatile. Zatim je pljunula na moj kurac i stavila ga između sisa i rekla mi da želi da je jebem u sise. Nikada to prije moram priznati nisam radio ali me je to jako palilo.

Počeo sam je jebati među sise a ona da uzdiše i da dočekuje moj glavić među sisama svojim jezikom. Pitala me je da li želim je jebati u picu. Rekao sam da želim. Skinula je hlače otvorila zadnja vrata od taksija i naguzila se prema meni. Prinio sam kurac njenoj vlažnoj i obrijanoj pici i sjurio ga jako u nju. Ona je zajaukala moleći me da usporim jer joj je pica uska za tako veliki moj kurac. Nisam se puno obazirao na to već sam je nastavio jebati.

Jebao sam je u toj pozi dobrih pet minuta. Dok sam je jebao po koji put rukom sam je udario po guzi što je nju još više palilo. Promijenili smo pozu ja sam legao unutra a ona je počela da mi se nabija na kurac. Dok se nabijala na kurac rukama sam mijesio njene velike sise koje su bile jako lijepe sa tvrdim bradavicama. Ponovo smo promijenili pozu i ponovo sam je želio jebati zguza.

Rukama sam je uhvatio za bokove i sada navlačio na moj kurac do kraja. Koliko sam je jebao jako mislio sam da moj kurac udara u njenu matericu. To me je palilo a ona je jedva dolazila do daha od stenjanja koje je sada već bilo jako čujno.

Dok sam je jebao prstom sam širio njen šupak. Nakon što je popustio izvadio sam kurac iz pice i počeo ga gurati u guzu. Ona se otimala i protivila tome ali nisam je puštao iz ruka. Ušao sam kurcem u njezinu guzu i počeo je jebati. Molila me je da budem nježan jer se nije do sada jebala u guzu ali ja sam nastavio po svome. Za par trenutaka počela je da svršava. Iz njene pičke potekao je potok sokova.

Rekla mi je kako sam joj pocijepao guzu. To me je jako palilo pa sam nastavio je idalje jebati u guzu. Nakon desetak minuta moja sprema je bila spremna da izađe napolje. Okrenula sr prema meni a ja počeo da špricam spermu po njenom tijelu. Za kraj oblizala mi je kurac i poljubila ga u glavić rekavši da mi je ovo poklon za rođendan.

Obukli smo se i dovela me je do moga doma. Na kraju mi je dala svoju vizitku rekavši da je pozovem kada poželim ponovo ovakav provod.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija