Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u taksiju!!!

Moj prvi seks u taksiju se desio prošloga ljeta kada sam se sezonski zaposlio u Dubrovniku da vozim taksi. Imao sam dvadeset i tri godine i odlučio sm to ljeto da odem na more i pronađem sebi nekakv posao. Uspio sam da pronađem posao kao vozač taksija. Dani su prolazili, moram priznati da mi je iz početka bilo jako naporno jer nisam poznavao grad dobro. Međutim kako je vrijeme odmicalo ja sam bio sve bolji i bolji. Jednog popodneva sam dobio nalog da odem do obližnjeg hotela jer imam mušteriju. Otišao sam, parkirao se ispred hotela i za par minuta na vratima se ukazala moja mušterija.

Bila je to prelijepa žena koja je po mojoj procjeni imala oko četrdeset godina ali je bila jako zgodna. Ušla je u takai prestavila se i tražila da je vozim u stari grad. Dok sam je vozio počeli smo malo da ćaskamo. Rekla mi je da dolazi iz Londona, zvala se NIkol i da je ovdje prvi put. Dok smo pričali malo sam na retrovizor gledao kako izgleda. Na sebi je imala usku majicu sa velikim dekolteom koji je isticao njene velike sise i njene bradavice koje su štrčale ispod majice. Dolje je nosila jednu prelijepu mini skunju koja je isticala njenu prelijepu veliku guzu i duge noge. Nosila je dugu crnu kosu vezanu u rep i jednostavno meni je u tom trenutku zracila jednim velikim seksipilom.

Moram priznati da sam polako u svojim mislim razmišljao o njoj kako bi izgledao seks sa njom. Kada sam je dovezao u grad zamolila me je da je sačekam jedno sat vremena pa da je vratim nazad i da će mi dati veliku napojnicu ukoliko je budem čekao. To sam i uradio i jedno za sat vremena se vratila sjela u kola u rekla da idemo nazad. Međutim sada je bila malo slobodnija u priči sa mnom i zaključio sam da je popila nekolika pića. Počela je da me pita da li imam djevojku. Odgovorio sam joj da nema već neko vrijeme. Polako smo došli do teme o seksu, šta ko voli u seksu i sve je išlo ka tome da ću je baš toga dana dobro izjebati. Moj kurac se polako počeo buditi u hlačama. Imao sam kurac od oko dvadeset cenitmetara ali jako debeo. I ona je to primijetila pa me je počela sve više da izaziva sa zadnjeg sjedišta.

Počela se žaliti na jaku vrućinu, zadižući suknjicu po koji put ispod koje su se ukazale crne uske tangice. Umalo u tom trenutku kada sam ih ugledao nisam udario u drugu auto. Još neko vrijeme sam vozio a zatim skrenuo sa puta na jedno proširenje . Kada me je upitala zašto smo stali rekao sam joj da želim da vidim šta se krije ispod te prelijepe haljine i uske majice. Došao sam na zadnje sjedište kod nje i počeo je lagano ljubiti. Nije se bunila već je prihvatila moju igru. Nježno me je rukom milovala po kosi dok sam ja ljubio njen vrat i polako stiskao rukama njene velike sise. Skinuo sam joj majicu i oslobodio sise brasa. Ispred mene su se ukazale najljepše sise koje sam vidio do tada. Imala je jako velike bradavice. Počeo sam da ližem njene bradavice. To je jako palilo , počela je sve jače da uzdiše. Polako njena ruka se spuštala ka mom kurcu i počela mi ga je drkati preko hlača. Skinuo sam hlače i moj kurac se kao jarbol pkazao ispred nje. Nije vjerovala koliki kurac imam. Uzela ga je u ruku prodrkala nekoliko puta a zatim stavila u usta.

Pušila ga je kao prava kurvica. Uvlačila mi je kurac u usta sve do krajnika, balavila po njemu a zatim ga vadila iz usta da bi usisalvala moja jaja jedno po jedno. Pušila mi ga je jedno dobrih pet minuta dok sam ja obrađivao njene sise. Zatim je skinula svoju haljinu i jednostavno se nasadila svojom picom na moju kurčinu. Bila je jako uska za moj veliki kurac ali u isto vrijeme i jako vlažna. Nabijala se na kurac polako u početku a zatim sve ječe i jače. Ja sam je rukama uhvatio za kukove i sve više nabijao na kurac. U tom trenutku počela je da svršava. Iz njene pičke potekao je pravi poptpo. Toliko je jako svršila da je moj kurac ispoao iz nje. Nije mogla da dođe do daha u prvi mah.

Tada sam je polegao na sjedšte, stavio njene noge na moja ramena i počeo ponovo da joj ga nabijam u picu. Molila me je da ne prestajem da je jebem, govrila mi je kako imam super kurac i kako je dugo čekala da je jedan mladi kurac dobro izjebe i da je zbog toga i došla u Dubrovnik ovoga ljeta. Tražila je da je jebem sve jače i jače a ja sam joj to i priuštio. Počeo sam je jebati svom snagom kao da mi je to poslednja jebačina u životu. Nakon desetak minuta sperma je krenula iz mojih jaja.

Izvadio sam kurac i počeo da je špricam po licu i velikim sisama. Nikada u životu nisam toliko spreme izbacio napolje. Bila je sva umazana mojom spermom. Kada sam svršio uzela mi je kurac i polizala ga od ostataka sperme rekavši da vovo moramo obavezno ponoviti još koji put. Sredli smo se i za pet minuta nastavili naše putovanje. Tog ljeta sam još nekoliko puta je izjebao ali o tome neki drugi put.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija