Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u toaletu jednog kafića!

Bila je to subota veče ja i moji drugari smo odlučili da izađemo negdje na piće. Odabrali smo jedna dobar lokala u kome je već tada bilo jako živo i poprilično puno djevojaka. Ušli smo unutra i stali za jedan sto. Počeli smo da pijemo jednu za drugu turu. Pored našeg stola su bile neke djevojke koje su se lagano njihale u ritmu muzike.

Meni za oko je zapala jedna crnka koja se uvijala poput zmije. Igrala je jako izazovno onako kurvanjski. Iz njenih očiju kao da je virila potreba za kurcem i kao da je želela neko da je izjebe tu noć. Izgledala je kao kurvica jer je bila se obukla tako. Izbacila je grudi napolje koje iz uske hanjine umalo nisu ispale. To me je jako palilo da je moj kurac se lagano i budio.

Nastavili smo da pijemo idalje. Pice je već počelo da čini svoje i morao sam da odem do toaleta da se olakšam. Dok sam pišao odjednom vrata moje kabine su se otvorila i ušla je unutra ta fatalna crnka. Bila je poprilično pijana ali jako napaljena. Rekla je da me gleda cijelu noć a zatim pogledala u moj veliki kurac rekavši da imam jako opasnu alatku. Pitala me je da li je samo ovoliko veliki ili može biti još veći.

Rekao sam joj da ako ga stavi u usta da će rasti još više. Rekla je da bi voljela to da proveri. Spustila se ispred mene i počela da puši mi kurac. Nabijala se jako na njega. Bila je prava kurvetina koja je znala svoj posao i koja je samo želela jedno a to je da bude dobro izjebana tu noć. Dok mi ga je pušila uhvatio sam je rukama za kosu i počeo je jako jebati u usta. Gušila se sa kurcem u ustima ali nije odustajala.

Rukama sam je uhvatio za sise i izvukao ih ispod najine. Imala je jako velike sise. Štipao sam je za bradavice a ona sve jače pušila mi kurac. Uhvatio sam je za ruku i okrenuo je prema zidu. Zavrnuo sam joj haljinu svukao tnagice i zabio joj kurac u vlažnu picu. Odmah sam je počeo jebati snažno. Uvijala se ispod mog kurca, dahtala je i stenjala glasno. Onako pijana me je molila da malo usporim jer mi je jako veliki kurac da ga ne može primiti tako jako.

Nisam mario zato. Rekao sam joj da je tražila da bude izjebana večeras i da ću joj tu želju da ispunim tako da će se dugo sećati našeg seksa. Još jače sam je uhvatio za kukove i navlačio na kurac a ona sve više da stenje. Odjednom je zabacila glavu unazad i počela se tresti od užitka. Svršavala je kao luda. Iz njene pičke je potekao more sokova.

Sad sam sjeo na wc šolju i rekao joj da se nabija mi na kurac. Držao sam ga u ruci dok se nije nabila na njega. Malo je počela da vrti guzovima da bi ga što bolje osjetila unutra a onda lagano se počela nabijati. Dok se nabijala ja sam u početku rukama mijesio njene velike sise što je nju dodatno napalilo. Malo kasnije sam je ponovo uhvatio za kukove i počeo silovito navlačiti na kurac.

Jebao sam je još dobrih pet minuta a potom sam trebao da svršim. Rekao sam joj da ustane i spusti se ponovo ispred mene i otovri usta jer želim da svršim. Uradila je to bez pogovora. Izbacila je jezik napolje i dok sam ga ja drkao dodirivala mi jezikom glavić kurca. To me je jako napalilo da sam počeo da svršavam svuda po njenom licu i ustima.

Nikad u životu nije izašalo toliko sperme iz mojih jaja. Bila je sva umazana sa njom. Uzela je ponovo moj kurac u usta i očistila ga od ostatka sperme. Rekla mi je da ima jako lijep ukus. Otišla je da se umije i obriše sa lica ostatke mije sperme. Na kraju mi je rekla da se zove Milica dala mi broj telefona i rekla da je obavezno ponovo nekad pozovem da ovo sve ponovimo jer sam odličan jebač. Nakon toga je napustila toalet prvo ona a nedugo i ja za njom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija