Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u vlaku

Vraćam se ja sa mora u vlaku. Tu sam upoznao djevojku koja se zvala Tina. Bila je lijepa i tako zgodna, da su mi ruke jednostavno pobjegle na sise. Masirao sam joj sise, a ona se nije opirala. Tako je i ona krenula u akciju. Izvadila mi je penis iz trifrtaljki van i počela ga drkati.
Bili smo sami u cjelom vagonu.

I tako ga je ona meni drkala i pušila. Skinuo sam ju i počeo sam joj lizati picu. Tako sam joj lizao picu, da je svršila. Čim je svršila, stavio sam ga u njezinu picu. Prvo sam polako, a onda sve jače i žešće. Toliko sam ju jako ševio da smo ona i ja svršili u trenu. Nakon toga me je zajahala. Tako jako se nabijala da sam jednostavno svršio, točno kad i ona. Malo je usporila vlasti ritam, da može malo doći k sebi. Čim se je malo razbistrila, krenula je po starom. Nabijala se nabijala, dok opet nije svršila.
Stavila ga je u guzu, i jahala je puno, puno nježinje. Svršili smo u isto vrijeme. Spustila se dolje da ga puši. Sa tolikom strašću, sa toliko željom ga je pušila da sam joj napunio usta i to obilno.

Nakon toga sam ponovno ja preuzeo kormilo. Ševio sam je tako dugo, tako jako da je stenjala od ugode. To joj je tako jako pasalo da smo svršili zajedno.

Dug je bio put pred nama, tako da smo to ponavljali cijelo vrijeme. Kada je ona spavala, počeo sam opet da ju ševim. Ali ovaj put sam ju ševio vrlo nježžno. Probudila se, ali mi nije ništa prigovorila. Samo je rekla da na nastavim dalje.
I tako sam ju ja ševio, dok nisam svršio. Stavio sam ga u njenu guzu, koja je tražila isto. Cijela mi se je predala. Vjerovala mi je da ju neću ozlijediti. I nisam. Ja sam si legnuo, a ona je sjela na mene, i počela se kretati.

Bili smo osuđeni jedan na drugoga, pa smo se zbog toga i seksali. Seksom smo popunili prazninu praznog vagona.

Naravno, još nismo došli do naših odredišta, pa smo se do tada seksali do mile volje. Nismo htjeli nikoga, nitko nije ni došao. Sami i goli u tom vagonu, vjerojatno je to san svakog momka. Sve djevojke bi valjda htjele imati vagon za sebe.

I tako smo Tina i ja lijepo uživali u prirodi, uživali u čarima dobrog seksa, a što je najvažnije, nitko nas ulovio nije. Pa čak ni kondukter.

Prije nego smo se rastali, napravili smo jedan oproštajni seks, koji je bio naj, najbolji do tada.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija