Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u vlaku...

Živim u Dalmaciji i išao sam posjetiti neku rodbinu u slavoniji tako da sam išao sa vlakom. Pola vagona spojeno na vlak je bilo sa kabinama a ostala polovica samo sjedala, pošto sam ušao u vagon sa sjedalima nije mi se dalo da tražim kupeje tako da sam sjeo na prvo slobodno mjesto. Čim je vlak krenuo došao je kondukter da provjeri karte. Tako sam se već putovao dosta dugo kad smo stali na jednu stanicu oko Đakova i kroz prozor sam vidio kako ulazi jedna mlada kontrolora imala je oko 30 godina po mojoj procjeni. Plavu kosu, uska u struku i srednje sise, tako je prošla kroz vagon. Nakon jedno pola sata sam trebao otići na WC tako da sam se ustao i otišao prema kraju vlaka da obavim malu nuždu. Kad sam došao do Wc-a otvorio sam vrata i zatekao mladu konduktericu kako si trlja pičku sa prstima i stenje iz sveg glasa i taman u tom trenu kad sam ja otvorio vrata počela je da svršava po zidu sastrane.

" O čovječe što radiš tu, zar ne znaš kucati" rekla mi je ljutiti glasom a ja sam joj rekao da nije bilo zaključani pa sam mislio da nema nikoga. " A ti baš uživaš u radu" pito sam je a ona me je samo uhvatila za majicu i privukla k sebi i rekla da joj ližem pičku i da šutim, da to što sam joj upao dok je uživala moram platiti. Tako da sam se spustio a ona je prebacila jednu nogu preko mene a ja sam joj počeo lizati klitoris i vlažnu pičku, bila je tako slasna da nisam mogao da stanem. " To mi radi macane samo je liži to mi treba ". Tako sam je lizao nekoliko minuta kad me je obvukla do kabine sa strane, navukla zastore i bacila me na sjedalo. Zatim smo se skinuli goli a ona mi je počela pušiti kurac iz sve snage i lizati jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila navikla mi je kondom na kurac i još par puta polizala da ga navlaži. Sjela mi je u krilo i stavila si kurac u pičku i počela da skače gore dolje a sise skupa sa njom. Tako smo se jebali par minuta a zatim sam je polegao na leđa i turnio ga nazad u pičku i nastavio da je jebem iz sve snage, a ona je samo stenjala i govorila da hoće još. Tako sam joj razvalio pičku da je bila sva crvena dolje. Zatim sam je uhvatio i naguzio i počeo je da je jebem u guzu a ona je vrištala jer je bio prevelik za šupak ali se nisam obazirao nego sam je nastavio jebat u šupak. " Samo me jebi macane nemoj stajati " to mi je stalno govorila kroz uzdahe.

Uhvatio sam je zatim za sise i privukao k sebi i sa jednom rukom uhvatio sisu a sa drugom sam joj počeo da trljam klitoris. U jednom trenutku se toliko napalila da je ponovo počela da svršava tako da je sjedalo na kojemu je bila, bilo mokro do kraja. Sva se tresla od uzbuđenja a ja sam je nastavio jebati i trljati klitoris. Zatim sam sjeo na sjedalo pokraj a ona mi ga je stavila između svojih sisa i počela da mi ga drka sa njima i u usto vrijeme da ga lovi usnama i jezikom svaki put kad bi joj bio blizu usta. Nakon nekoliko minuta takvog dobrog drkanja sa sisama i lizanja jezikom sam joj svršio po sisama tako da je bila puna moje sperme. Nakon toga smo se obrisali a ona mi je legla pokraj mene. Tako smo još malo ostali goli zagrljeni gdje mi je ona lagano milovala jaja a ja njoj bradavice na sisama i vrtili jezik jedno drugomu u ustima. "Kako si samo bio dobar voljela bi da možemo ovo ponoviti par puta ". Kasnije smo se obukli i otišli svak svom poslu. To je bio moje iskustvo sa seksi ženom u vlaku nažalost ne znam joj ime i vjerovatno neću nikad saznati ali nemogu se žaliti na seks bilo je odlično i nezaboravan.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija