Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks z bombo ženske

Neko soboto sem šel v nakupovalni center, da bi kupil hlače. Šla sem v trgovino, kjer vedno kupujem oblačila, imajo veliko različnih izdelkov. Našel sem, kar sem potreboval, in se odpravil v službo, da bi preizkusil velikost. Tik pred menoj je hodila ženska srednjih let, ki pa je bila videti tako seksi, da bi jo lahko zjebal kar sredi trgovine in mi ne bi bilo žal.

Modrček je imela oblečeno le toliko, da ga je lahko preizkusila in zasedla zadnje prosto mesto. Tako sem počakal, da je nekdo prišel ven, nato pa sem hodil gor in dol, čemur bi lahko rekli hodnik, ki je bil precej dolg. Torej, ko sem hodil, sem videl, da seksi ženska, ki je bila tik pred mano, ni do konca zagrnila zavese, vendar si lahko videl skoraj vse notri.

Malo sem se ustavila, ker sem morala videti te joške, ko sem pomerjala nedrček. Slekla je goli zgornji del in njeni joški so bili predobri. Nisem si mislila, da me lahko dejansko vidi skozi ogledalo in točno to se je zgodilo. Ko mi je postregla in jo gledala, ko je bila gola, se je začela kregati, jaz pa sem stekel v njeno garderobo in ji položil roko na usta.

"Ne kregaj se... to je samo nesporazum, nisem te hotel videti golega" sem govoril vse mogoče neumnosti, samo da ne bi poklicala policije ali kaj podobnega. Nato sem ji umaknil roko z njenih ust in mi je s tiho povzdignjenim in jeznim glasom rekla, kaj delam tukaj in da me ni sram gledati jo golo in rekel sem ji, da ima super joške in preprosto nisem mogel pomagam si in da bi naredil vse, kar hoče, samo da to ostane med nama.

"Tako boš naredil vse zame ... Ok, imam službo zate". Potem se je hitro oblekla in zapustili smo trgovino ter odšli do njenega avta. Sprva sem mislil, da bom moral očistiti njen avto ali pa bo rak izginil, vendar je bil njen avto zelo čist. »Pojdi v avto, zdaj greš pa nekam z mano,« mi je malce jezno rekla.

Nič nisem rekla, samo sedela sem v avtu. Tako sva se nekaj minut vozila skozi mesto, ko sva prišla pred njeno stavbo, kjer je živela, nato pa sva šla v njeno stanovanje, kjer sem se usedla na posteljo. Postavila se je pred menoj in mi rekla: "Poslušaj, fant, samo en izhod je iz tega, kar si naredil .

.. Že zelo dolgo se nisem jebala, sploh ne moreš si predstavljati, koliko in zdaj si me vznemiril kot še nikoli in boli me jesti zdaj vso noč ali pa bodo težave." "In kako bom pri starših, moram nazaj domov" takrat sem živela pri starših, ker sem imela komaj 19 let, pa mi je rekla, da je bolje, da jim pišem, da bom ostala pri prijateljev prostor za spanje, ker me celo noč niso spustili.

Ko sem jim pisal, mi je skočila v naročje in me začela drgniti po hlačah. Izvlekel sem ji joške in ji začel lizati bradavice. Nato sem jo slekel popolnoma nago, jo stisnil k sebi in ji dal jezik v usta, ona pa mi je odpela špranjo in položila roko na mojega korenjaka.

Po njej bi res lahko razbrali, da že dolgo ni bila zajebana, ker bi stokala in se tresla, ko sem jo držal k sebi. Potem se je spustila, mi slekla hlače in začela kaditi kurca ter mi lizati jajca. Ko mi je dobro pofafala, se je ulegla na hrbet, razširila noge, jaz pa sem ji začel lizati muco.

Kako je začela vzdihovati takoj, ko sem se z jezikom dotaknil njenega klitorisa. Vlekla me je za lase in stiskala svoja stegna kot nora, jaz pa sem z rokami stiskal njene joške, medtem ko sem jezik zapičil v njeno pizdo, ki je bila že tako mokra, da je vse teklo iz nje.

"Tisti otrok mi to počne, liže mojo muco, kot ti še nikoli," mi je vsake toliko rekla. Tako sem lizal njeno muco, dokler ni kričala, da bo prišla, nato pa sem se odmaknil in ona je prišla po tleh. Kako le noge so se ji tresle, medtem ko je iz pičke izmetavala spermo.

Ko se je malo umirila, sem ji razširil noge, položil svojega korenjaka na njeno pičko in ga v eni potezi potisnil čim globlje, ona pa je tako močno, da mi je skoraj prebila bobnič. "Počasi me malo boli, nisem vajen takega tiča" vendar se nisem kaj dosti oziral na njene besede, ampak sem jo še naprej jebal na vso moč, ona pa je samo potegnila iz grla.

Ko sem ji razširil muco, sem se ulegel in ona je sedla na mojega tiča ter začela skakati in gnetiti moja jajca s svojo ritjo vsakič, ko je šla do konca. Tako sva se jebala zelo dolgo, potem pa sem moral končati. Le trenutek pred tem sem ji vzel kurac iz pičke in priletel na njeno zadnjico ter ga nato dal nazaj.

Tako sva se jebala še dolgo v noč in vsakič, ko bi moral zavreči, sem zajebal ob strani. Vse do trenutka, ko je od utrujenosti samo zaspala, a ker sva bila že na pol poti, se nisem hotel ustaviti, ampak sem jo še naprej jebal, ko je spala. S svojim kurcem sem ji dobesedno raztrgal pičko, četrtič, ko sem bil že na tem, da sem ji porinil svojega tiča čim globlje v njeno muco in jo napolnil s spermo, nato pa sem od utrujenosti kar zaspal.

Zjutraj sva se zbudila gola drug ob drugem. Ko se je zbudila, je prijela svojo muco in videla, da je polna sperme, "ko si ti cukal vame, tega se ne spomnim" in rekel sem ji, da sem jo še naprej jebal, ko ni zaspala. "Poglej hudička, kako jebe, ko jaz spim.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija