Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks za kraj našeg druženja!

Već sedam dana ima kako sam prvi put ikušala mog malog radnika iz banke. Nakon što smo prvi put to uradili na stolu moje kancelarije, drugi put sam imala seks sa njim u mojoj kući u mom krevetu. Moram priznati da sam već sada postala jako zavisna od njega a posebno od njegovog moćnog mladog kurca. Kada ga samo ugledam onakog debelog i prošaranog venama punim krvi poželim da me taj isti tren napuni i razvali moju obrijanu picu.

Drugi put u mom stanu je bilo odlično. Mislim da me je neumorno bez prestanka jebao oko pola sata dok nije konačno svršio po mom licu. Nakon toga smo otišli pod tuš a poslije toga se vratili ponovo u krevet gdje me je jebao još sat vremena. Ujutru nisam bila nizašta, naročito zbog toga što me je sve boljelo od sinošnje žestoke jebačine. Moja pica je bila sva otekla. Nekako sam se spremila i uspela otići na posao gdje me je čekala stranka. Pred kraj radnog vremena koje nikako da se završi stigao mi je email iz direkcije da moram zajedno sa Milanom ići na neki simpozijum za vikend.

Pristala sam. Pozvala sam ga i saopštila mu to. Bio je oduševljen rekavši da imamo još jednu priliku da sve ono ponovimo. Došli smo u hotel, smestili se i pošli na predavanje koje je bilo za mene jako iscrpljujuće jer je trajalo skoro cijeli dan. Nakon toga otišli smo sa još nekih par kolega u obližnji bar na poneko piće. Počeli smo da pijemo piće po piće i poslije izvesnog vremena smo se jako bili opustili. U pozadini je svirala neka predivna muzika. Lagano smo zaplesali u ritmu muzike.

Dok sam plesala šapnuo mi je na uho kako je jako napaljen i kako rado čeka da odemo kod mene ili njega u sobu. Osjetila sam da govori istinu jer je njegov podignuti kurac upirao u moj stomak. Ostali smo tu još nekih desetak minuta i pošli u sobu. Do sobe smo se nekoliko puta strasno poljubili. Čim smo ušli kod nega u sobu počeli smo kao divlje životinje da se skidamo. Ostali smo goli za svega nekoliko sekundi. Uzeo me je u naručje i odnio do kreveta. Legla sam na krevet a on po meni.

Počeli smo da se ljubimo starasno. Sa mog vrata se polako počeo spuštati ka mojim sisama. Lizao mi ih je kao malo dijete. Grickao mi je bradavice koje su bile toliko čvrste i tvrde da sam pomislila da će mi otpasti. Moje stenjanje mu je dalo još više samopouzdanja da nastavi dalje ka mojoj obrijanoj pici. Nježno se spuštao ljubeći mi stomak. Kada je došao do pice, prvo je poljubio a onda prstima lagano razmakao usmine i počeo da me tuca jezikom. Moja pica je bila jako vlažna. Nekoliko puta mi je jezikom prešao preko klitorisa.

Na sve to sam odgovorila tako što sam se stresla cijela. Nije žurio ovaj put odmah da mi ga stavi želio je da uživam. Rukama sam tražila njegov kurac. I on je to shvatio pa smo prešli u pozu šezdeset i devet gdje sam ja uveliko pušila njegov debeli kurac a on lizao moju picu. Ostali smo sigurno desetak minuta tako sve dok njegov kurac nije postao tvrd kao kamen, spreman da izjebe moju pičku. Okrenuo me je otpozadi i ubacio ga unutra. Tražila sam od njega da me jebe što jače može.

Time sam ga jako izazivala a on se napalio kao bik i počeo da me jebe silovito. Punio je moju pičku do kraja. Krevet ispod nas je škripao toliko da nas je mogao čuti onaj u susjednoj sobi. Ne samo škripanje, već i moje sve glasnije stenjanje. Dok me je tako neumorno tucao tražio mi je da govorim da sam njegova kujica koja želi da je jebe samo njegov kurac. Pristala sam na tu priču i svaki put kada bi mu to rekla on bi ubrzao do maksimuma. Dok me je tucao udarao me je rukama po guzi koja je već bila jako crvena.

Zbog svega toga iz moje pice je potekao pravi gejzir sokova dok se tijelo grčilo kao da me je struja pogodila. Vidila sam da mu je to bilo milo a on je idalje nastavio sa tucanjem. Držao me je za kosu jer je želio da gleda moje lice kako se grči dok ne jebe. Nisam više mogla da izdržim toliko žestok tempo pa sam tražila što prije da svrši. Rukama sam ispod počela da mu masiram jaja nebi li što ranije svršio. Počela sam da mu pričam sve ono što želi da čuje.

Uspela sam u tome i nakon par minuta počeo je da puni moju picu vrućom spermom. Srušio se na mene i nastavio me ljubiti. To veče je bilo naše poslednje i poslije toga nisam ga nikada više vidjela niti mi se ikada više javio.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija