Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks za šankom!

Radio sam u jednom letnjem lokalu na plaži toga ljeta i mogu vam reći da sam bio upoznao mnogo lijepih devojaka. Imao sam osamnaest godina i bio sam stvarno lijepe građe jer sam se bavio sportom idalje aktivno. Zbog svoga izgleda sam stvarno privlačio pažnju devojaka na plaži koje su me gutale pogledom.
Bio je to petak uveče i imali smo poprilično posla jer nam je lokal bio stvarno pun. Za mojim šankom su došle tri starije gospođe koje su stalno upućivale poglede prema meni.

Jednostavno su me gutale pogledom. Naručile su tri đus votke, kada sam im donio jedna od njih me je lupila po dupetu govoreći drugima da sam stvarno dobar komad. Pile su cijelu noć i već se poprilično ponapile kada su njih dvije se negdje izgubile i ostala samo jedna od njih. Prišla mi je za šank i upitala me da li ću joj praviti društvo jer su je drugarice napustile. Upoznali smo se i rekla da se zove Tamara imala je dvoje dece, razvedena i oko četrdeset godina. Imala je dugu crnu kovrdžavu kosu, sise čista petica i dupe poprilično veliko s obzirom na svoje godine jako lijepo. Na sebi je imala usku crvenu haljinu sa velikim dekolteom iz koga su opasno prijetile da ispadnu njene ogromne sise.

Kako sam završio smjenu u lokalu smo ostali samo nas dvoje. Nasuo sam nam još po jednu i dok smo pili ja nisam mogao skinuti pogled sa njenih sisa. Ona je to primijetila pa me je upitala zašto ih nebi pipnuo što sam ja i učinio. Imala je ogromne sise koje su bile jako mekane sa velikim bradavicama. Zbog toga sam se jako napalio pa mi se kurac počeo buditi u gaćama. Pitala me je da li bi joj mogao pokazati moj kurac jer misli da je jako lijep kao što je i moje tijelo. Izvadio sam ga i pred njenim očima se pojavio moj kurac od dvadeset centimetara. Uzviknula je da je tačno znala da je takav i čučnula ispred mene i počela ga rukom drkati. Rastao je u njenim rukama jako brzo. Sada ga je stavila u usta i počela ga pušiti. Pušila ga je jako lijepo od glavića pa sve do korjena. Lizala mi je jedno pa drugo jaje, usisavala ga u usta koliko god je mogao stati u njena mala usta.

Povukao sam je za ruku i naguzio je preko barske stolice, zavrnuo joj suknju, skinuo gaćice i potrajalo je preko obrijane pice koja je bila jako vlažna. Zabio sam joj kurac jako u usku picu zbog čega je jauknula jako. Nastavio sam je da nabijam jako dok sam rukama počeo da oslobađam njene velike sise iz grudnjak. Uspio sam ih osloboditi i počeo sam da ih mijesim i štipam za bradavice što je njoj još više godilo jer je počela još više da dahće. Nastavio sam je još više jebati držeći je sada za kukove da bi moj kurac sve više bušio njenu picu. Nakon toga sam legao na leđa a ona je počela se nabijati na moj kurac. Nabijala se na kurac do kraja dok se rukama štipala za sise. Govorila mi je kako imam jako lijep kurac i kako ga želi jako duboko u sebi. Jebala se jedno deset minuta a onda počela da svršava jako obilato. Sada je ustala sva crvena u licu sa kurca govoreći da nikada u životu nije ovako svršila. Tražila mi je sada da je jebem na šanku. Legla je na šank ja sam joj stavio noge na ramena i počeo je jebati iz sve snage. Dok sam joj gurao kurac u picu njene sise su se klatile napred nazad. To me je jako palilo da sam počeo je jebati iz sve snage. Moja jaja su lupala u njenu guzu dok sam joj kurac nabijao u picu.

Posle jedno pola sata vrućeg seksa došlo mi je bilo da svršim. Čučnula je ispred mene isplazila jezik i rekla mi da joj svršim u usta. Počeo sam je špricati sperme je bilo svuda po njenom licu, nosu, kosi. Oblizala se i rekla mi kako je sperma slatkog ukusa i da želi sve ovo da ponovimo što smo i uradili. Nastavili smo se jebati cijelo ljeto a u seks smo uključili i njenu drugaricu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija