Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi Joksi

Imam 25 godina i od prošle godine sam samac te redovno vikendom izlazim sa društvom po kafanama i klubovima. S vremena na vreme se upozna neka zanimljiva cura ali uglavnom se sve kao prave fine prve večeri i najviše do čega dođem sa njima su poljupci i malo pipkanja. Međutim prošlog petka upoznam u klubu curu koja je sa drugaricama bila za stolom pored nas, zvala se Jovana a poznatija na društvenim mrežama kao Joksi. Plavuša sa kovrdžavom kosom, malo niža od mene, 22 godine, u uskoj crnoj haljini sa šlicem na prednoj strani koja je ocrtavala njene velike i savršeno oblikovane sise i poveću guzu. Haljina kratka te su se mogle videti cele zgodne nogice na visokim šiklama.

Ispostavilo se da se već pratimo na instagramu pa smo vrlo lako ušli u priču, slikali se, popričali malo i već ubrzo je usledilo njeno mešanje guzom ispred mene kojom je napipavala moj kurac.

Igrala je onako pervezrno i bezobrazno, nabijala se ispred mene, počela me grliti pa smo se tu i poljubili. Počeo sam je od pozadi ljubiti i po vratu i već dignutim kurcem počeo se trljati o njenu guzu. Mislio sam da će i ovo biti jedno od onih večeri kad se smuvam sa dobrom ribom u klubu koje će se završiti samo poljupcima i pipkanjem, ali na moje prijatno iznenađenje i sreću, Joksi je očigledno bila voljna i spremna da ide do kraja. Nastavili smo se ljubiti i pipkati kad sam u joj u jednom trenutku zavukao ruku ispod haljine i jako je zgrabio za guzove tako da sam svojim srednjim prstom mogao da napipam i njenu pomalo vlažnu pičkicu. Dalo se primetiti da postaje sve uzbuđenija po njenom tihom stenjanju i dahu dok mi je šapnula: "Hoću da me jebeš! " Uhvatio sam je za ruku i odveo do toaleta.

Srećom je ženski bio prazan te smo uleteli unutra i zaključali se u kabini. Naslonio sam je na zid, otkopčao šlic na prednjoj strani na grudima te su joj sise odmah iskočile iz haljine. Počeo sam joj sisati i grickati bradavice što je opasno napalilo i počela je sve više stenjati da želi da je jebem. Podigao sam joj haljinu iznad guze, okrenuo ka zidu, pomerio vlazne gacice u stranu, stavio kondom i gurnuo joj kurac od pozadi. Zgrabio sam je oko struka dok je bila onako nagužena na zidu i nabijao joj kurac sve brže i jače i počeo je lupati po guzovima. Nakon par minuta okrenuo sam je ka sebi, podigao i naslonio na zid i počeo jebati s' preda dok mi je sise nabijala u facu. Pičkica joj je bila toliko vlažna da je počelo curiti po mom kurcu iz nje. Jako me zanimao ukus njene pičkice te sam kleknuo ispred nje i počeo joj lizati pičkicu i sisati i grickati klitoris.

Bila je jako vlažna i slana u čemu sam jako uživao svojim usnama i jezikom. Počeli su joj sokovi iz pičkice curiti i po butinama koje sam takođe jezikom polizao. Zatim je ona kleknula na kolena i počela mi lizati glavić od vrha pa sve do korena kurca i počela si ga nabijati u usta i pušiti ga jako žestoko. Na kraju sam seo na wc šolji a ona me uzjahala i počela se jako nabijati na mene. Šamarao sam joj jako guzove dok mi je sve brže jahala kurac što me je nateralo da vrlo brzo svršim. Svršio sam u kondomu dok mi je kurac još bio u njoj. Sve je trajalo najviše 7, 8 minuta, prilično brzi, ali veoma vruć i žestok seks. Izašla je prvo ona da se umije i opere ruke a zatim i ja kad sam obrisao kurac i bacio pun kondom u ženskom toaletu. Vratili smo se do stola i moglo se primetiti da je naše društvo već slutilo šta smo za to vreme u toaletu radili.Ubrzo nakon toga ona je sa drugaricama otišla kući a ja nastavio kod drugara, gde sam društvu prepričavao kako se opasno Joksi jebe. Čuli smo se danas i upali u jako zanimljiv sex chat te očekujem da već ovog vikenda ponovimo ono vrelo "druženje".

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija