Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi Joksi

Imam 25 godina i od prošle godine sam samac te redovno vikendom izlazim sa društvom po kafanama i klubovima. S vremena na vreme se upozna neka zanimljiva cura ali uglavnom se sve kao prave fine prve večeri i najviše do čega dođem sa njima su poljupci i malo pipkanja. Međutim prošlog petka upoznam u klubu curu koja je sa drugaricama bila za stolom pored nas, zvala se Jovana a poznatija na društvenim mrežama kao Joksi. Plavuša sa kovrdžavom kosom, malo niža od mene, 22 godine, u uskoj crnoj haljini sa šlicem na prednoj strani koja je ocrtavala njene velike i savršeno oblikovane sise i poveću guzu. Haljina kratka te su se mogle videti cele zgodne nogice na visokim šiklama.

Ispostavilo se da se već pratimo na instagramu pa smo vrlo lako ušli u priču, slikali se, popričali malo i već ubrzo je usledilo njeno mešanje guzom ispred mene kojom je napipavala moj kurac.

Igrala je onako pervezrno i bezobrazno, nabijala se ispred mene, počela me grliti pa smo se tu i poljubili. Počeo sam je od pozadi ljubiti i po vratu i već dignutim kurcem počeo se trljati o njenu guzu. Mislio sam da će i ovo biti jedno od onih večeri kad se smuvam sa dobrom ribom u klubu koje će se završiti samo poljupcima i pipkanjem, ali na moje prijatno iznenađenje i sreću, Joksi je očigledno bila voljna i spremna da ide do kraja. Nastavili smo se ljubiti i pipkati kad sam u joj u jednom trenutku zavukao ruku ispod haljine i jako je zgrabio za guzove tako da sam svojim srednjim prstom mogao da napipam i njenu pomalo vlažnu pičkicu. Dalo se primetiti da postaje sve uzbuđenija po njenom tihom stenjanju i dahu dok mi je šapnula: "Hoću da me jebeš! " Uhvatio sam je za ruku i odveo do toaleta.

Srećom je ženski bio prazan te smo uleteli unutra i zaključali se u kabini. Naslonio sam je na zid, otkopčao šlic na prednjoj strani na grudima te su joj sise odmah iskočile iz haljine. Počeo sam joj sisati i grickati bradavice što je opasno napalilo i počela je sve više stenjati da želi da je jebem. Podigao sam joj haljinu iznad guze, okrenuo ka zidu, pomerio vlazne gacice u stranu, stavio kondom i gurnuo joj kurac od pozadi. Zgrabio sam je oko struka dok je bila onako nagužena na zidu i nabijao joj kurac sve brže i jače i počeo je lupati po guzovima. Nakon par minuta okrenuo sam je ka sebi, podigao i naslonio na zid i počeo jebati s' preda dok mi je sise nabijala u facu. Pičkica joj je bila toliko vlažna da je počelo curiti po mom kurcu iz nje. Jako me zanimao ukus njene pičkice te sam kleknuo ispred nje i počeo joj lizati pičkicu i sisati i grickati klitoris.

Bila je jako vlažna i slana u čemu sam jako uživao svojim usnama i jezikom. Počeli su joj sokovi iz pičkice curiti i po butinama koje sam takođe jezikom polizao. Zatim je ona kleknula na kolena i počela mi lizati glavić od vrha pa sve do korena kurca i počela si ga nabijati u usta i pušiti ga jako žestoko. Na kraju sam seo na wc šolji a ona me uzjahala i počela se jako nabijati na mene. Šamarao sam joj jako guzove dok mi je sve brže jahala kurac što me je nateralo da vrlo brzo svršim. Svršio sam u kondomu dok mi je kurac još bio u njoj. Sve je trajalo najviše 7, 8 minuta, prilično brzi, ali veoma vruć i žestok seks. Izašla je prvo ona da se umije i opere ruke a zatim i ja kad sam obrisao kurac i bacio pun kondom u ženskom toaletu. Vratili smo se do stola i moglo se primetiti da je naše društvo već slutilo šta smo za to vreme u toaletu radili.Ubrzo nakon toga ona je sa drugaricama otišla kući a ja nastavio kod drugara, gde sam društvu prepričavao kako se opasno Joksi jebe. Čuli smo se danas i upali u jako zanimljiv sex chat te očekujem da već ovog vikenda ponovimo ono vrelo "druženje".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija